De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bereik jouw 2020 doelen met onze trainingen

Geplaatst in Teamuitjes op 16 januari 2020

Heb je doelen voor het nieuwe jaar, maar geen idee hoe je deze met je team kan realiseren? Een krachtige training maakt een wereld van verschil! Je team vindt elkaar eerder en een betere communicatie zorgt voor plezier op de werkvloer, meer werklust en een hogere productiviteit.

training 2020

Effectieve bedrijfstrainingen op maat

Welke training past bij je doelen? Wij adviseren je graag! Behoefte aan meer creativiteit in je team? Dan helpt een paar uurtjes Mindmapping of onze Creativiteitstraining zeker! Is de communicatie in je team wat vastgelopen? Onze enthousiaste communicatiedeskundige helpt je weer focussen op elkaars verhalen en standpunten. Ook hebben we trainingen die focussen op meer positieve sfeer op de werkvloer of het creatief inzetten van social media. Allemaal op maat en gebruikmakend van jullie situatie!

Uitje en teambuilding in één

Niet alleen onze trainingen stimuleren het onderlinge teamgevoel en brengen de collega’s dichter bij elkaar. Denk out of the box en zet één van onze uitjes in als teamtraining. Wat dacht je van onze spannende mobiele escape room, een sportdag of een zinderend stadsspel? Deze activiteiten brengen ieders karakter aan de oppervlakte en zorgen dat je elkaar beter snapt. Zo verenig je het nuttige met het aangename!

Maak het verschil!

Wij maken het verschil met korte, krachtige en betaalbare trainingen! De trainingen duren maximaal vier uur. Binnen een paar uur inhoudelijk de diepte in en een energy boost. Ideaal voor bedrijven die niet de hele dag de tijd hebben of hun training willen combineren met een uitje of etentje in de stad. Daarnaast zijn onze trainingen op maat, rekeninghoudend met jouw doelen en situatie. Klinkt ideaal toch? Bel ons op 088-7887000, wij adviseren je graag over de ideale training.

 

Deel dit bericht

Nieuwsbrief