De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De beste personeelsuitjes in Nederland

Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze personeelsuitjes

Ga jij binnenkort een personeelsuitje organiseren en ben je op zoek naar de leukste en origineelste uitjes? Dan weet je zeker dat je bij Puur Uitjes goed zit! Wij staan namelijk voor het creëren van echte, pure belevingen voor iedereen. Al onze onze uitjes organiseren wij namelijk met passie en liefde én voor elk budget. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het mogelijk moet zijn dat er zelfs met een relatief klein budget een onvergetelijk personeelsuitje of teambuilding uitje georganiseerd moet kunnen worden. En dan wel een uitje met maximaal effect. Scroll dus snel door ons unieke aanbod heen en wie weet heb jij er met het team binnenkort een heel leuk uitje op de planning staan!

De leukste ideeën voor je personeelsuitje

Heb jij de taak gekregen om binnenkort een te gek personeelsuitje te organiseren, maar heb je eigenlijk nog geen idee wat er allemaal voor opties zijn? Bekijk dan eens onze uiteenlopende categoriepagina’s. Je kunt bij ons namelijk alle kanten op! Heb je zin om lekker sportief bezig te zijn met je collega’s? Scroll dan eens door onze sportieve personeelsuitjes heen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een actieve workshop, andere sportieve activiteiten of juist een een heerlijke fietstocht? Heb je juist meer de behoefte om wat meer te ontspannen, maar tegelijkertijd toch lekker bezig te zijn met je collega’s? Ga dan samen aan de slag met een creatieve workshop, een culinaire workshop of kies juist voor een ludieke workshop. Bij ons is alles mogelijk. Wij luisteren naar je en denken graag met je mee. Wanneer jij ons al je wensen doorgeeft, zetten wij alles op alles om voor jou en je collega’s het perfecte personeelsuitje te realiseren!

Arrangementen
Varen
Citygames
Quizzen en Spellen
Sportieve Activiteiten
Workshops
Teamtrainingen
Rondleidingen
Themafeesten

De tofste personeelsuitjes voor in de avonduren

Een stad komt pas echt tot leven in de late uurtjes; de gezelligheid op het terras, de mooi verlichte straten en de lekkerste hapjes en drankjes. Ontdek een stad op een andere manier en ga samen met je team op ontdekkingstocht, misschien wel tot in de late uurtjes. Puur Uitjes beschikt over uiteenlopende avondarrangementen in verschillende steden. Geef een voorkeur aan voor een activiteit en een stad en dan wij doen de rest! Heb je bijvoorbeeld zin om te voet en per boot een stad te ontdekken en daarbij heerlijk te dineren? Kies dan voor een de combinatie van een walking & floating dinner. Heb je zin in de trend van het moment en wil je samen met je team ontsnappen uit een escape room, maar hou je ook van lekker eten? Kies dan voor een escape diner en nadat jullie zijn ontsnapt, kunnen jullie direct aanschuiven voor een fantastisch diner. Wat het ook wordt; wij zorgen ervoor dat jullie een fantastische avond beleven. Dus leun achterover en ontspan!

De top 3 populairste personeelsuitjes

Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Borrelboot
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de zon vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Een super leuk en spannend spel. Het was een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Het leukste was al de voorpret, iedereen was al heel fanatiek bezig om er achter te komen wie de mol was. Het was echt een strijd. Verder was alles goed geregeld en was alles duidelijk. Kortom een geslaagde dag!
- Pameijer

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons