De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Jubileumfeest organiseren

De leukste jubileumfeesten met maximaal effect

Bekijk alle themafeesten

Je wilt een jubileumfeest organiseren maar.. je bent nog naar iets op zoek. De missende link, dat éne stukje van de puzzel. Bij Puur* Uitjes zeggen we: no worries, jubileumfeesten organiseren is onze expertise. Al meer dan vijfentwintig jaar organiseren we feesten waar bedrijven en particulieren nog jaren van nagenieten. In alle soort en maten, van groot tot klein. Organiseren en ontzorgen, dat doen we als de beste. Klanten zeggen dat ze ons betrouwbaar, snel en creatief vinden. Wij weten de weg in heel Nederland, kennen de ins en outs en hebben altijd originele ideeën voor de invulling van je feest. Een jubileumfeest is eenmalig en onvergetelijk. Samen met jou willen we het ultieme jubileumfeest organiseren, zodat het voor iedereen een succes is. We zien ze al vóór ons: de stralende gezichten van vrienden, familie en collega’s. Wist je trouwens dat de kosten fiscaal aftrekbaar zijn? Vanwege de corona is die regeling verruimd: het bedrag dat je kunt aftrekken is nog hoger. Een extra reden om je jubileumfeest tijdig bij ons te plannen! Wij weten namelijk alles van de WKR-regeling en denken graag met je mee. We zeiden het al: een leuk jubileumfeest verzorgen, dat is de specialiteit van Puur* Uitjes. Is het een idee dat wij je verrassen, met bijvoorbeeld een bijzonder thema of arrangement? Wij willen net als jij het beste voor de gasten: beleven, genieten, onthouden. Bel of mail gerust, wij staan voor je klaar!

Jubileumfeest op eigen locatie

Je jubileumfeest organiseren op eigen locatie? Een goed idee met veel interessante voordelen. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën. Door je gasten op je eigen locatie te verrassen maakt van jouw jubileumfeest iets bijzonders, iets wat je nergens anders kunt organiseren. We kijken graag met je mee. Met meer dan vijfentwintig ervaring heeft Puur* Uitjes de beste adviseurs in huis voor evenementen in alle soorten en maten. Welke sfeer je ook in gedachten hebt, samen met jou maken we er een onvergetelijk topfeest van! Geniet ook van extra financieel voordeel: wanneer je je jubileumfeest op eigen locatie organiseert, is de WKR-regeling nóg voordeliger. Wij helpen jouw bedrijf met alle details. Heb je een bepaald thema in gedachten voor je jubileumfeest op eigen locatie, dan zorgt Puur* Uitjes voor de perfecte match. Bij alles wat je verder nog nodig hebt staan we voor je klaar met soepele communicatie, ideale logistiek en de perfecte aankleding. Vraag naar de mogelijkheden. Laten we er iets bijzonders van maken!

 

Wat wil je doen tijdens jouw jubileumfeest?

Themafeesten
Boottochten
Avondarrangementen
Dinerspellen
Citygames
Sportieve activiteiten
Quizzen en spellen
Proeverijen
Fietstochten met gids
Creatieve workshops
Wandelingen met gids

Jubileumfeest ideeën

Wat zijn volgens jou de perfecte ingrediënten van een jubileumfeest? Hoe ziet de ideale opbouw eruit? Welke herinnering wil je meegeven aan de mensen die in het middelpunt van de belangstelling staan? Het zijn deze details waar wij ons — uiteraard ruim van tevoren — zo graag mee bemoeien. Samen met jou brainstormen doen we graag. Wat zijn de beste ideeën? Heb je een bepaald thema in gedachten? Al nagedacht over het entertainment? Een bijzondere gast, een intiem diner, iets met live muziek of liever interactie? Het kan ons niet bijzonder genoeg. We weten hoe onvergetelijk het kan zijn. Ook voor alle logistiek maak je gebruik van onze jarenlange ervaring. Kies je voor een dagarrangement of is een avondarrangement beter passend? Hoe groot is de groep? Zoek je een arrangement? Bel ons en laat je gedachten de vrije loop. De voorpret krijg je er gratis bij.

Jubileumfeest cases

Een voorbeeld van Puur* Rotterdam. Voor de ICT Group organiseerde we een jubileumfeest voor meer dan duizend personen op het schip de SS Rotterdam. Bij aankomst werden de gasten in stijl ontvangen op het dek, waar ze op hun mooist op de foto gingen. Relaxed samen borrelen met uitzicht op de skyline van Rotterdam. De gasten kregen een rondleiding over het voormalige cruiseschip met prachtige anekdotes uit de geschiedenis. Ook een rondvaart door de Rotterdamse haven stond op het programma. Per tender of op een rubberen power boat! Verschillende eetkraampjes zorgden voor een brede keuze aan eten: vis, pizza & pasta, burgers en salades. Informeel en gezellig. In verschillende zalen, in de prachtige ambiance van het schip, genoten gasten van allerlei entertainment, zoals virtual reality, casino, proeverijen, wellness-salon en het game museum. Het jubileum eindigde spectaculair met een wervelend optreden van Jeroen van de Boom en vuurwerkshow. Dit event was een groot succes!

De Triodos Bank vroeg Puur* een jubileumfeest te organiseren voor medewerkers en hun gezinsleden. We toverden het kantoorpand in Zeist om tot een unieke feestlocatie. Terwijl de gasten in een grote tent dansten op muziek, konden de kinderen in het pand een ritje maken op de Segway, of een filmpje kijken in de kinderbioscoop of een bijzondere workshop volgen. Alles biologisch, duurzaam en verantwoord. Het zoveelste feest dat we even op routine in elkaar zetten? Niets is minder waar. Het organiseren van dit jubileumfeest voor 1200 gasten duurde van begin tot eind twee en een halve week. Uiteindelijk hadden we maar een week om alles tot in de puntjes te regelen. Uitdagingen daar houden wij van. Het belangrijkste: voor alle gasten was dit een jubileumfeest om nooit te vergeten!

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum wilde olie- en gasbedrijf Dyas voor 200 medewerkers een memorabele dag organiseren. We stelden een origineel dagprogramma samen. Puur* Amsterdam kennen de weg in de hoofdstad. We weten: speciale locaties geven onze gasten dat speciale gevoel. Begin- en eindpunt was The Harbour Club, een prachtige locatie met internationale allure aan het IJ. De gasten werden getrakteerd op een rondvaart over de grachten in een luxe salonboot. Tussenstop was het West Indisch Huis. Middenin de drukke wereldstad vormde de authentieke, rustieke binnenplaats het perfecte decor voor een luxe lunch, terwijl de gasten muzikaal werd gekieteld door een relaxed jazztrio en de kunsten van een table magician. Een 50-jarig jubileum vinden wij heel bijzonder. Daarom zorgen wij graag voor wat we noemen ‘het extra Puur* effect’. Dat zit ‘m in kleine dingen, zoals een petit fours met het bedrijfslogo, champagne aan boord om te proosten op het gouden jubileum, luxe amuse hapjes naar keuze. Een doorsnee rondvaart hoef je bij ons niet te verwachten. Wat dacht je van een ontmoeting met een beroemde muziekboot? Ook waren de gasten getuige van een spectaculaire flyboard act. Een gewone lunch? Nee: exclusieve proeverijen van kaviaar, oesters, pata negra en champagne. Dat is wat we bij Puur* verstaan onder beleven, genieten en onthouden! Zo doen we dat.

De populairste thema's voor jubileumfeesten

Bekijk Bedrijfsfestival
vanaf €74,50 p.p. excl BTW

Bedrijfsfestival

Beleef een ontspannen festivalsfeer op jouw evenement
Bekijk Bedrijfsfestival
Bekijk Tropisch feest
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Tropisch feest

Genieten van tropische sferen en exotische hapjes
Bekijk Tropisch feest
Bekijk Mid Summer Festival
vanaf €74,50 p.p. excl BTW

Mid Summer Festival

Een heerlijk zomers festival
Bekijk Mid Summer Festival
Wat hebben we een geweldig feest gehad. Alles klopte, prachtig weer, fantastische locatie, geweldige catering en van uit jullie kant ook een fantastisch team. We horen en zien alleen maar leuke berichten, fotohokje was ook een succes. Hebben het stickie gehad met alle foto’s uit het hokje, erg leuk.Dus bij deze super bedankt voor de geweldige organisatie.
- Orthocenter

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons