De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Social Media Workshop

Ontdek alle geheimen van social media
Social Media Workshop
Social Media Workshop
Social Media Workshop
Social Media Workshop

Eindelijk een praktische workshop waarbij je in een mum van tijd begrijpt hoe de Sociale Media het verschil kunnen maken. Voor jou en jouw bedrijf. De sociale media zijn snel, effectief, inspirerend en meetbaar!

Maximaal effect in korte tijd

Begrijp na deze workshop de valkuilen en foefjes. In een korte tijd leer je de juiste manier om jouw verhaal te vertellen. Digitale marketing is niet meer weg te denken in deze tijd. Het web lijkt soms een jungle. Tijdens deze workshop leer je in een korte tijd de juiste en snelste weg te vinden. Na deze workshop merk je gelijk meer betrokkenheid, meer leads en zelfs meer omzet. Neem de tijd voor deze workshop. Jouw bedrijf merkt gelijk het effect van jouw nieuw gekozen marketing strategie. Klantenservice, sales en marketing bespaart tijd en bereikt een beter resultaat.

Twitter

Leer hoe Twitter wél werkt. Het kan een effectief medium zijn..maar dan is het belangrijk om Twitter op de juiste manier te gebruiken. Dit medium kan het verschil kan maken. Zonder dat het teveel tijd en moeite kost. Hoe? Dat leer je snel tijdens deze Social Media workshop. De tips en de tricks. Praktisch en logisch.  Vertel jouw verhaal en zorg voor meer engagement. Het resultaat is snel te merken. Dat maakt deze nieuwe manier van marketing en webcare onmisbaar in deze tijd.

LinkedIn

Netwerken offline of online? Het is niet een kwestie van of/of. Netwerken offline is anders, maar minstens zo effectief. Soms zelfs nóg beter! Mensen nemen meer de tijd voor je verhaal en je product. Ze lezen je gedrevenheid en vertrouwen je eerder. LinkedIn biedt veel meer mogelijkheden dan je denkt. Haal jij alles uit dit medium? Wat werkt hier en wat kan je beter niet doen?

Snapchat

Het snelst groeiende sociale kanaal. Speels, creatief en rauw echt. Proef deze nieuwe manier van social media. Past het bij jou en jouw team?

Instagram

Het sociale netwerk waar je geen alfabet voor nodig hebt. Niet eens dure apparatuur. Wel een goede strategie en een scherp oog.

Wie kiest voor deze workshop?

Een leerzame hands-on workshop voor iedereen die social media sneller en effectiever wil gebruiken. Aan het einde van deze workshop is het voor jou duidelijk welk kanaal het beste bij jouw marketingstrategie past en hoe deze te gebruiken is met maximaal effect. Voor teams maar ook voor jezelf persoonlijk. Deze workshop is niet alleen gortdroge theorie. Dat zijn de sociale media ook niet. Je verlaat de workshop met tips, een contentkalender en heel veel inspiratie.

Vragen? We vertellen je graag meer over deze workshop en onze werkwijze. Per mail sturen we je snel alle informatie en mogelijkheden. Tijd en en locatie zijn helemaal door jou te bepalen.

vanaf 39,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
  • Workshop door een social media expert
  • Workshop materialen

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren én naar huis met prachtig landschapschilderij.
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef u uit met de spuitbus!
Bekijk Graffiti Workshop
Bekijk Workshop Action Painting
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Action Painting

Ga los op het witte doek!
Bekijk Workshop Action Painting