De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamuitje organiseren?

Uitjes met maximaal effect voor elk budget!

Zoek en filter in alle teamuitjes

Echte verbinding ontstaat door samen onvergetelijke momenten te beleven. Bij Puur* Uitjes helpen we jou daarbij. Teamuitjes organiseren kunnen wij als de beste! Even helemaal eruit met je team, zonder de dagelijkse drukte en stress van de werkvloer. Wij zorgen voor de ideale randvoorwaarden: een ontspannen sfeer, de beste plekken en de leukste activiteiten. Of je nu liever in een stad bent met elkaar, in de buurt van water, of lekker in de natuur, wij zorgen voor de perfecte locatie voor quality time met elkaar. De keuze aan speciale locaties is enorm. En heel belangrijk om je teamuitje waardevol en memorabel te maken. Zeker als je lekker eten combineert met bijvoorbeeld een spel, een boottocht of een inspirerende workshop. Nederland heeft zoveel te bieden. Laat je teamuitje organiseren door Puur* Uitjes en je krijgt de garantie dat de batterij van je team daarna weer helemaal is opgeladen! Wist je trouwens dat we jaarlijks honderden onvergetelijke teamuitjes organiseren? Alle soorten teams, groot en klein, leren elkaar beter leren, groeien nog dichter naar elkaar toe. En daarna met nieuwe energie weer samen aan de slag! Dus of je nu op zoek bent naar een actief teamuitje, een sfeervol avondprogramma of een verrassende training of workshop, of een combinatie arrangement van alles in één, bij ons ben je altijd aan het goede adres. Wij van Puur* Uitjes kennen wel honderden creatieve en enthousiaste manieren om van jullie teamuitje een plezier én een succes te maken. We verrassen je graag!

Originele teamuitjes

Quizvraag: een goed teamuitje is voor jou geslaagd als… Waarschijnlijk antwoord je zoiets als: “het ontspannen is en informeel, maar als je de dag erna ook weer gewoon aan het werk kan.” Zoiets? Precies. And that’s where we come in. Daar hebben wij bij Puur* Uitjes namelijk heel veel ervaring mee. Wij kijken met je mee, én we kijken verder en breder. Omdat we weten wat er allemaal kan. En omdat we dagelijks de leukste originele teamuitjes organiseren! Bij Puur* Uitjes leggen we niet jouw budget hoger, maar de lat. Het geheim van een goed teamuitje? Dat het verrassend is, en origineel. Die twee factoren samen zijn de beste manier om je team even helemaal uit het dagelijkse patroon te halen. Beleven, genieten, onthouden. Met Puur* Uitjes maak je er écht iets bijzonders van. En dat kan met elk budget, met elk team. Wat je wensen ook zijn. Samen gaan we in gesprek en luisteren we naar jouw verhaal en jouw wensen. Maak gebruik van onze expertise en laat je verrassen door onze ideeën over originele teamuitjes. Originaliteit begint bij het vinden van een mooie en bijzondere locatie. Dat doe je samen met Puur* Uitjes. Want wij weten de weg. Samen organiseren we jouw teamuitje, waar je bijvoorbeeld interessante kennis opdoet, leuke activiteiten kunt ontplooien, waar je samen op avontuur gaat en samen kunt ontspannen. Bij elk programma verzorgen we ook de details. We denken aan ‘de kop en de staart’. We regelen het allemaal: hoe je er komt, wat er tussendoor gebeurt, hoe je onderweg wordt ontzorgd en vermaakt, hoe je in de watten gelegd. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo doen we dat, bij Puur* Uitjes.

Wat voor soort teamuitje lijkt je leuk om te doen?

Sportieve activiteiten
Citygames
Quizzen en spellen
Boottochten
Proeverijen
Creatieve workshops
Themafeesten
Dinerspellen
Wandelingen met gids
Fietstochten met gids

De leukste teamuitjes

Het meeste plezier beleef je natuurlijk door samen nieuwe dingen te doen, die een beetje anders zijn dan je gewend bent. In een andere setting, in een andere omgeving. Spellen doen het altijd goed! Wat dacht je van een escape room, samen op pad voor Herken de Mol of een stadsspel, vol raadsels en uitdagingen. Een beetje competitie onderling is gezond voor de team spirit. De garantie voor de leukste teamuitjes! Nieuwe dingen leren is ook een goede optie. Een verrassende training of een interessante workshop. De leukste uitjes vind je op het water. Tijdens een boottocht is er van alles mogelijk, met een hapje en een drankje. Samen op het water, met een mooi uitzicht en een drankje in de hand, bijvoorbeeld. Je hoeft natuurlijk niet altijd iets te doen. Met elkaar in gesprek gaan, samen genieten en relaxen, kan ook precies datgene zijn wat je team nodig heeft. Wij denken graag mee over de begeleiding ervan of origineel entertainment. Vraag maar raak: samen vinden we de perfecte match met wat het beste aansluit bij de belevingswereld van jouw team. We doen graag een voorstel en verzorgen jullie teamuitje tot en met de belangrijkste details.

Teamuitjes ideeën

Hele leuke reacties krijgen we altijd op fietstochten. In de stad, in de duinen, door de weilanden, overal in Nederland hebben we gidsen. Zij weten alles over de geschiedenis van de plek, over de mooiste plekjes. Of je nu vaart, wandelt of fietst, er zijn volop mogelijkheden voor de originele invulling van jouw teamuitje. Natuurlijk gecombineerd met een geheel verzorgd dagarrangement: eerst samen een proeverij, dan een speurtocht en aansluitend een sprankelend diner. Wandelen, varen en aansluitend lekker eten en drinken: klinkt vrij ideaal nietwaar? Heb je al gehoord van Walking & Floating dinner? Dat doe je bijvoorbeeld in de stad. Samen met je team in drie verschillende restaurants eten, een heerlijke belevenis! Zo leuk. Zo heeft Puur* Uitjes voor jouw wens het perfecte arrangement.

Een aantal van onze favorieten:

 

Nog meer geweldige teamuitjes

Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren én naar huis met prachtig landschapschilderij.
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Ranking the company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the company

Wie kent zijn collega’s het beste?
Bekijk Ranking the company
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met onze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
- Staatsbosbeheer

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons