De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Groepsuitje organiseren?

Wij hebben de leukste groepsuitjes voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze groepsuitjes

Zin om iets leuks te doen met een groep? Goed idee! Samen op stap, op avontuur, genieten en ontspannen, leuke dingen doen. Bij Puur* Uitjes zijn we experts: het perfecte groepsuitje organiseren kunnen wij als de beste! Op deze pagina hebben we de leukste ideeën voor je op een rij gezet. Alle lichten op groen voor een ontspannen en geslaagd groepsuitje. Of je nu met je vrienden, je familie of je collega’s komt, wij weten de leukste plekjes en de beste combinaties — en voor elk budget. Ben je op zoek naar een bijzondere workshop, hou je van een interessante rondleiding, wil je samen de stad, de natuur of het water bekijken, het kan allemaal! Natuurlijk denken wij mee over eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden om je groepsuitje te combineren met een bijzondere lunch of een heerlijk diner. Sinds 1996 verzamelen wij voor onze klanten bijzondere en verrassende mogelijkheden om van een groepsuitje een plezier én een succes te maken. Zo organiseren we verschillende sportieve activiteiten, spellen en workshops. Veel ontspanning maar ook leuk voor de onderlinge competitie. Dat brengt iedereen dichter bij elkaar. Ideaal voor teambuilding. Of je je groepsuitje nu overdag of in de avond wilt organiseren, komt altijd goed. Wij denken met je mee en organiseren het tot in de puntjes.

Leuke groepsuitjes

Leuke groepsuitjes zijn onze favoriet! Maak je keuze uit de leukste actieve groepsactiviteiten en outdoor uitjes, zoals Expeditie Robinson, een Zeskamp of een sportdag. Ook leuk met kinderen. Blijf je liever binnen? Verras je groep met de mobiele escape room of een dinerspel. Leuke groepsuitjes, dat betekent plezier voor iedereen. Denk aan een dansworkshop, een cursus schminken of zelf een tv-commercial maken met je groep. Samen  stand up comedy leren, of een workshop action painting. En dan natuurlijk gecombineerd met een ontspannen lunch, borrel of diner. Wij van Puur* Uitjes kennen als geen ander de weg en willen dat je 100% happy bent! Alles voor geslaagde en leuke groepsuitjes vind je op deze pagina. Bel of mail als je vragen hebt! Wij zijn er en regelen het graag. Wij het regelwerk, jij de voorpret.

Wat lijkt je leuk als groepsuitje

Arrangementen
Varen
Citygames
Quizzen en spellen
Sportieve activiteiten
Workshops
Teamtrainingen
Rondleidingen
Themafeesten

Groepsuitje met lunch of diner

Een tip van ons: ben je met je groep, organiseer dan meteen een groepsuitje met lunch of diner. Bij Puur* Uitjes weten we dat het werkt. We combineren naar hartelust, wat je groep, budget of voorkeur ook is. Of je nu in de ochtend of in de middag een programma hebt, mogelijkheden genoeg om te lunchen. De catering die wij met Puur* Uitjes verzorgen is altijd met liefde en aandacht gemaakt en geserveerd. Vooraf selecteren we de locaties, de chef-koks en bedrijven met wie we werken. Zij gaan net als wij voor het beste. En dat het kan met een iets kleiner budget bewijzen we dagelijks. We willen dat je in de watten wordt gelegd. Een leuke actieve dag eindigen met een floating dinner is ook één van onze bijzondere opties. Kijk eens naar de mogelijkheden voor een groepsuitje met lunch of diner. Samen met Puur* Uitjes kun je kiezen uit de beste en meest bijzondere opties die de ons mooie land te bieden heeft.

Groepsuitje ideeën

Soms lukt het niet direct om voor je groepsuitje ideeën te bedenken. Je wilt iets anders, iets verrassends, iets anders dan anders. Leuke ideeën bedenken is wat wij dagelijks doen! Bij Puur* Uitjes kennen we allemaal leuke activiteiten. Wil je een dagprogramma? Wij organiseren verschillende stadspellen en strandactiviteiten. In de stad zijn Escape Rooms en Herken de Mol populair, gecombineerd met boottochten, rondleidingen of workshops. Aansluitend lunchen en dineren kun je bijvoorbeeld op een boot, of op één van de andere prachtige locaties. Houd je van romantisch, feestelijk of sportief? Wij weten raad met elk thema, elk budget en elke groepsgrootte. Het kan allemaal. Groepsuitje ideeën genoeg bij Puur* Uitjes. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina, kies je favorieten onderdelen en wij stellen graag samen met jou een onvergetelijk en mooi programma samen.

De populairste groepsuitjes

Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Borrelboot
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de zon vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Wat een gezellige avond hebben wij gehad, alles was perfect georganiseerd. Wij hadden een mooie rondvaart ondersteund door de verhalen van een fijne gids, ook de stadswandeling tussen de heerlijke gerechten door is echt een aanrader!
- Signwise

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons