Search
Generic filters
Exact matches only
8.7/10 (418 reviews)
 • Nederlands
 • English

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Segway rijden als teamuitje

Houd je van rondleidingen en tours en wil je eens iets anders op dat gebied? Onze segwaytours zijn dé ultieme manier voor een levensgenieter om een tour door een nieuwe stad te maken. Na wat oefening zoef je door de straten en steegjes op een manier die je nog nooit beleefd hebt!
4 resultaten
Bekijk Culinaire segwaytour
Culinaire segwaytour

Culinaire segwaytour

 • vanaf 15 personen
 • 04:30 uur
 • vanaf 87,50 p.p. excl. btw
 • meerdere plaatsen
Stap op de segway, zoef door de stad of natuur en maak tussenstops bij verschillende restaurants voor smakelijke gerechten. Lekker balanceren, tijd voor elkaar en een traktatie voor de smaakpapillen. Puur genieten!
Bekijk Culinaire segwaytour met diner
Culinaire segwaytour met diner

Culinaire segwaytour met diner

 • vanaf 15 personen
 • 04:30 uur
 • vanaf 87,50 p.p. excl. btw
 • meerdere plaatsen
Dineren met jouw gezelschap op een dynamische manier? Kies dan voor deze segwaytour met diner. Samen balanceer je op de segway van restaurant naar restaurant: dé manier om op originele wijze de omgeving te verkennen en samen te genieten!
Bekijk Segwaytour op maat
Segwaytour op maat

Segwaytour op maat

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
 • meerdere plaatsen
Zweef door stad of natuur op de segway tijdens deze leuke tocht op maat! Op de segway ga je net iets sneller dan tijdens een wandeling, maar langzaam genoeg om de omgeving in je op te nemen of je hersenen te laten kraken tijdens een speurtocht. Ideaal!
Bekijk Culinaire segwaytour met lunch
Culinaire segwaytour met lunch

Culinaire segwaytour met lunch

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 79,50 p.p. excl. btw
 • meerdere plaatsen
Stap op de Segway en balanceer je weg van lunchgerecht naar lunchgerecht. Onze begeleider leert je stap voor stap hoe je de segway bestuurt en dan is het een kwestie van gaan en genieten! Wat er op het menu staat? Aan jou de keuze!

Jouw segwaytour op maat

Je hebt hem vast wel eens rond zien rijden: de Segway. Lijkt het jou ook wel wat, heerlijk rondrollen door de straten van jouw stad naar keuze? Onze gidsen helpen je hier graag bij! Het eerste kwartier van de tour krijg je uitleg over het vervoersmiddel. Hoe werkt het precies? En hoe stuur je en geef je gas? Moeilijk is het niet, na deze uitleg ken je de Segway op je duimpje. En dan is het eindelijk tijd om te vertrekken!

Routes voor segway

Waar wil jij graag naar toe? Of je nu een rondje door de stad wel ziet zitten of juist graag door de natuur wil rijden, wij zorgen ervoor dat de gids jou en je gezelschap brengt waar jullie naar toe willen. Elke route voor de Segway wordt op maat gemaakt, en wordt dus helemaal aangepast naar jouw wensen. Het enige dat altijd hetzelfde is zijn onze gezellige gidsen!

Segwaytour ideeën

Onze Segwaytours zijn goed te combineren met culinaire arrangementen. Wat dacht je van een Segwaytour met lunch of diner? Op deze manier word je door een van onze gidsen naar drie verschillende restaurants geleid voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Onderweg rol je de stad door terwijl de gids je alles vertelt over de historie, cultuur en gebouwen van de stad.

Mocht je een diner of lunch nu net te veel vinden, kunnen we natuurlijk altijd zorgen dat er een tussenstop wordt ingelast bij bijvoorbeeld een café of koffietentje. Of wat dacht je van een aantal stops waarbij er wat heerlijke proeverijen op je staan te wachten? Laat ons weten wat jouw wensen zijn!

Arrangementen

Ook als je op zoek bent naar een segwaytour in combinatie met een lekkere lunch of diner kunnen wij jou daarbij helpen. Wij zorgen dat jullie hartelijk worden ontvangen bij een goed restaurant aan het begin van jullie route. Maar, als er voor jou nog wel wat meer actie en teamwork bij mag, kijk dan eens naar ons aanbod Citygames! Met al onze Citygames in verschillende thema’s zit er hoe dan ook iets voor je bij.

 

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons