De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste afdelingsuitjes

Wij hebben de beste uitjes voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier alle afdelingsuitjes

Ben je van plan om een tof afdelingsuitje te organiseren? Dan zit je hier goed. Puur* Uitjes organiseert de leukste uitjes voor jou en je collega’s. Samen met jouw ideeën maken we het uniek en onvergetelijk. Heb je ons diverse en uitgebreide aanbod al gezien? Er zit zeker een verrassend uitje voor je tussen. Al onze uitjes organiseren wij met liefde en passie — en voor elk budget. Scroll door ons aanbod heen en voor je het weet staat er binnenkort een supertof uitje op de planning! En als je niet weet waar je moet beginnen, neem dan gerust contact op. Wij staan voor je klaar om je te helpen en doen er alles aan om je volledig te ontzorgen én een topervaring te bezorgen!

Toffe afdelingsuitjes ideeën

Ben je nog op zoek naar goede ideeën voor je afdelingsuitje? Bekijk dan de mogelijkheden op onze uiteenlopende categoriepagina’s; met ons kun je alle kanten op. Heb jij zin om sportief bezig te zijn met je collega’s? Dan zijn onze sportieve afdelingsuitjes waarschijnlijk wel iets voor jullie. Liever een actieve of verrassende workshop? Nederland ontdekken kun je op duizend manieren: wandelen, varen, fietsen. Daarbij zijn genoeg toffe sportieve activiteiten te bedenken. Liever meer ontspannen en tegelijkertijd toch lekker bezig te zijn samen met je collega’s? Kies dan bijvoorbeeld voor een culinaire of creatieve workshop. Wat vind je van een spannend dinerspel? Of aan een heerlijke proeverij? Wat je ook aanspreekt, bij ons is alles mogelijk. Bespreek jouw wensen met ons en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, zodat jij en de collega’s zorgeloos kunnen genieten!

Dagarrangementen
Avondarrangementen
Boottochten
Citygames
Quizzen en spellen
Sportieve activiteiten
Dinerspellen
Workshops

Engels afdelingsuitje

Heb je een internationaal team? Ook dan zit je goed bij Puur* Uitjes. Zowel onze gidsen als spelmakers spreken meerdere talen. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld je afdelingsuitje in het Engels te laten plaatsvinden, zo weet je zeker dat iedereen alles meekrijgt van het uitje. Vrijwel al onze uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Geef je taalkeuze even door bij het invullen van de offerteaanvraag en wij bespreken de mogelijkheden met je! Bellen of mailen kan altijd. Wij regelen het allemaal.

Afdelingsuitje in de avonduren

In de avond komt de stad tot leven: heerlijk om die sfeer bij je afdelingsuitje te betrekken. Ontdek de stad vol lichtjes, drukte en gezelligheid. Samen met Puur* Uitjes ga je op avontuur. We bieden uiteenlopende avondarrangementen aan, maar je kunt ook verschillende uitjes combineren. Onze experts helpen je graag bij het samenstellen van een afdelingsuitje om nooit te vergeten! Heb jij zin in een walking dinner, floating dinner of misschien wel een combinatie van beiden? Of wat dacht je van een avond vol mix plezier tijdens een heerlijke cocktail en disco avond. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alles is bij ons mogelijk. Scroll dus snel door ons aanbod heen en wie weet staat er binnenkort een super tof afdelingsuitje op de planning voor jou en je collega’s!

De top 3 populairste afdelingsuitjes

Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit de bezette stad. Een spannend en uniek stadsspel.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant
Bekijk Floating Dinner
Afgelopen donderdag een leuk afdelingsuitje gehad op het strand van Zandvoort. Begonnen met de expeditie (Robinson) welke voor iedereen goed te doen was (fysiek) en erg leuk. Vervolgens hebben we een zeer geslaagde pubquiz gehad onder leiding van een leuke gastheer. Tot slot een heerlijke BBQ. Het was een zeer geslaagde dag!
- Schiphol

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons