De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Reviews

Facility Service B.V.

Het weer was top, Hans was super, de Ondeugd had op 22 personen gerekend (en door ziekte en een privezaak bleek Lees verderdat ook het aantal dat we hadden) en schoot even in de stress omdat er één voorgerecht niet klopte, Hetty (de verteller) en Henk de kapitein van de boot waren geweldig, bij Hemels was het eten ook heerlijk, en het nagerecht was ook uitstekend. Omdat vrijwel iedereen van onze organisatie vanuit verschillende delen van het land komt waren we allemaal met de auto en hadden we wellicht beter een nagerecht in de binnenstad kunnen eten, dan had Hans nog meer geweldige verhalen kunnen vertellen. Nu had iedereen zijn auto in de parkeergarages in de stad geparkeerd en zijn we eigenlijk voor het nagerecht naar het restaurant buiten de stad gewandeld (en daarna weer terug :-) Maar ik krijg alleen maar positieve en leuke berichten: iedereen heeft echt een superavond gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris | Facility Service B.V.

We hebben een erg leuke avond gehad. Het eten was goed (alleen het toetje viel wat tegen). De rondleiding was Lees verdererg goed, de gids erg enthousiast en met de nodige dosis humor. Zeker de moeite waard als personeelsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4

World Courier

Sorry dat ik een beetje laat reageer, maar wil je toch graag nog even laten weten dat we een hele Lees verdertoffe, en leuke avond hebben gehad zaterdag j.l. Het was voor iedereen nieuw en een hele leuke ervaring. We hebben allemaal enorm genoten. Hartstikke goed en nogmaals hartelijk dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Wiegel | World Courier

Onmicrosoft

De boottocht was super en we zijn allemaal zeer enthousiast. De ontvangst was zeer hartelijk en zette meteen een goede Lees verdersfeer. De boot was perfect en het eten prima verzorgd. Dit is een aanrader voor velen! Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Onmicrosoft

Matrix Fitness

Het was helemaal super! We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur Lees verderwas het ontzettend geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Matrix Fitness

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

In Corona tijd op zoek naar een oplossing voor ons jaarlijkse uitje was niet gemakkelijk. De Puur Game Show was Lees verdereen erg leuk alternatief, de gepersonaliseerde vragen maakte de quiz uniek. Veel lol gehad met de collega's!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Brandweer Amsterdam

We hebben een super leuke dag gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Brandweer Amsterdam

KLM

Alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond die we Lees verdermet jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Diederik | KLM

IBIS Amsterdam Centre

Gisteren was een hele geslaagde dag en de HAKA workshop heeft hier zeker aan bijgedragen! Alles was goed geregeld, Robert Lees verderheeft het heel leuk gedaan, iedereen was erg enthousiast. Ondanks de regen was het goed om even een uurtje buiten bezig te zijn met elkaar, veel lol gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse | IBIS Amsterdam Centre

Vanaf het begin tot het einde goed geregeld. Het contact met Puur was erg goed en duidelijk. De Gek op Lees verderHolland quiz is echt een aanrader. We waren erg aanwezig maar "Linda" de presentatrice ging daar lekker in mee
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marije Wesselman

WEA Accountants & Adviseurs

De avond is zeer geslaagd verlopen, we hebben eigenlijk alleen maar positieve reacties gehoord. Wij waren en zijn zeer tevreden Lees verderover jouw/jullie organisatie. Er zijn altijd wel wat punten die anders gaan dan je denkt, maar dat hebben de collega's niet gemerkt. Het was een hele gezellige avond. Bedankt voor de goede zorgen voor en tijdens het feest. Mocht er in de toekomst nog eens iets te organiseren zijn, dan hou ik jullie zeker in gedachten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
WEA Accountants & Adviseurs

Pameijer

Een super leuk en spannend spel. Het was een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Het Lees verderleukste was al de voorpret, iedereen was al heel fanatiek bezig om er achter te komen wie de mol was. Het was echt een strijd. Verder was alles goed geregeld en was alles duidelijk. Kortom een geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Pameijer

De Biezen /Amersfoort

Herken de mol aan tafel bij Zandvoort aan de Eem was super!! We hadden prachtig weer dus alles kon heerlijk Lees verderbuiten (eigen terras) Het eten was goed, de bediening was prima. En de organisatie van het spel was perfect. Veel gelachen. Kortom een top avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
De Biezen /Amersfoort

NUON

Feedback was erg goed, collega’s vonden het een leuk spel en hebben erg genoten. Zullen het zeker aanraden wanneer Lees verdermen een event in NL zoekt. Aan de foto’s te zien was het ook erg geslaagd en deed de groep leuk mee. Dank voor de link! Erg leuke foto’s zaten erbij. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
NUON

DHL

DHL, een topbedrijf, waar Puur* de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties Lees verderwaren uitgenodigd, ca 1100 mensen. Het doel was een relatieversterkend evenement te organiseren, waarbij de trots voor het bedrijf voorop stond. Na de opening en verschillende festiviteiten moest de dag worden afgesloten met een groots feest. Puur* Events heeft niet alleen het budget bewaakt en gezorgd voor een strakke logistiek, maar vooral onze ideeën voortgekomen uit creativiteit en passie voor de pure beleving hebben gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Een spectaculaire opening ondersteunt door de tissue act en stoere vuurkunstenaars en uiteindelijk een fantastisch eindfeest met verschillende optredens en catering stonden op het programma.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David Spottiswood | DHL

Chubb Varel Security B.V

Mag ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldige leuke goed geregelde avond vol spanning en gezelligheid. Het was in de Lees verdereerste instantie zoeken naar een avond waarin een ieder aan zijn trekken kon komen. Dit valt natuurlijk niet mee. Maar al gauw zijn wij via het internet gestrand op Puur* Events. Daar konden wij uit de diverse thema's een keuze maken. Wij hadden gekozen voor Moulin Rouge. Nadat ik telefonisch zo super te woord ben gestaan werd ons een offerte gemaild en waren wij het vrij snel eens over de gang van zaken. Ik moet jullie complimenteren over de onderhandelingen. Er is geen enkel woord gelogen dat het een super avond zou moeten zijn. DIT WAS EEN TOP AVOND! Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige samen werking namens al mijn collega's van Chubb Varel Security bv. Graag ontvangen wij nog de link voor de foto's
Deze review kreeg als cijfer een 5
Chubb Varel Security B.V

Jongerius Gerechtsdeurwaarders

We hebben een heerlijke dag gehad mede door jullie ! Het is allemaal een groot succes geweest en wij zullen jullie Lees verdernaam zeker onthouden en waar kan doorgeven. Ons doel om nader tot elkaar te komen is zeker uitgekomen. Dank voor de link met de leuke foto’s en je inspanningen om onze dag tot dit succes te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Jongerius Gerechtsdeurwaarders

S.C. Johnson Europlant BV

Bedankt voor de foto's, geeft een indruk wat er gedaan is. Jij bedankt dat je aanwezig was de hele avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4
S.C. Johnson Europlant BV

We hebben het zeker naar ons zin gehad, het was erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Wij hadden met een groep van 18 mensen een combinatie van Speeddaten en trustgames. Heerlijk aan het strand van Scheveningen. De Lees verdervragen waren speels en leuk om van elkaar te weten te komen. Als groep hebben wij elkaar beter leren kennen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4

ANDRITZ ASKO B.V.

Het was erg gezellig en goed geregeld (en jullie hadden fantastisch weer geregeld!) Vandaag of eigenlijk de hele week is Lees verderhet weer superdruk met business as usual, maar we kijken zeker terug op een geslaagde dag. Bedankt voor het meedenken en organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ANDRITZ ASKO B.V.

ADC Autogroep

Via deze weg willen wij alle mensen die bijgedragen hebben aan het spetterende James Bond feest van afgelopen zaterdag hartelijk Lees verderbedanken. Het was een super feest. We hebben vandaag en zaterdag alleen maar positieve reacties ontvangen, dus aan jullie en uiteraard alle mensen van de Kastanjehof in Gemert alle lof!! Iedereen is super benieuwd naar de foto's die gemaakt zijn, dus als je ons een seintje wilt geven als de foto's beschikbaar zijn, kunnen we nog even nagenieten van een voortreffelijke avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
ADC Autogroep

Alpha Wax

Samen met collega''s een uitje bij Puur gehad, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking Lees verderwas fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax

Ernst & Young

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor de organisatie van ons kerstgala. We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen Lees verderen een super leuke avond gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Milou van Wieringen | Ernst & Young

Stork

Buitengewoon leuke workshop, alle deelnemers waren enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Stork

LUMC

Walking Dinner gedaan met een groep collega''s. Was zeer geslaagd! Leuke stadswandeling door Leiden met een enthousiaste gids, tussendoor heerlijk Lees verdergegeten bij Restaurant de Waag (voorgerecht) en Koetshuis de Burcht (hoofd- en nagerecht). Kan het iedereen aanraden om deze combi te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
LUMC

KE-Fibertec

Afgelopen zaterdag was een hele gezellige leuke dag!! Dankje voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
KE-Fibertec

Bedankt voor je mailtje. Het was erg leuk! We hebben enorm gelachen :) Bedankt. Wie weet, tot ziens!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

AJS/Shell

Het was een leuke avond. Complimenten aan Anna Maria, ze had alles goed onder controle. Tot volgend jaar weer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lucienne van Aggele | AJS/Shell

SEIN

Dank je voor je mailtje De training was erg leuk, iedereen was na afloop erg enthousiast. De trainster gaf de Lees verdertraining ook erg leuk. Al met al dus zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
SEIN

PepsiCo

Super goede dag gehad! Bedankt. Leuke foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
PepsiCo

SMO Verdihuis

Heerlijk gevaren, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Uber

The team really loved it. It was great fun and the ladies hosting it were lovely and really helped us Lees verderget creative. I would definitely recommend it to my colleagues.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rochelle Biss | Uber

Connie

Van de borrelboten tot de tocht door de grachten naar de feestlocatie, alles maar dan ook alles klopte! Foto’s Lees verderzijn ook erg leuk en geven een perfect beeld van een geslaagde avond. Ik kan dus ook alleen maar zeggen tot de volgende keer…;0)
Deze review kreeg als cijfer een 5
Connie

Rabobank

Wij hadden de lunchboot geboekt voor het 25 jarig jubileum van een collega. Op de boot hebben we samen genoten van Lees verderlekker eten en drinken, iedereen was met elkaar in gesprek. Het was ideaal en veel mensen waren vergeten hoe mooi de stad is! De schipper was prima, het eten was heerlijk, het zonnetje scheen en aan al onze wensen (zelfs de last minute wensen :) ) was voldaan. Helemaal top! Onze jubilaris kijkt met heel veel plezier terug op een geslaagde middag! Nogmaals dank voor de goede organisatie en fijne contacten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal | Rabobank

fantasties.nl

Ik heb het boogschieten ingezet als onderdeel van een training doelgericht werken. De metafoor werkte erg goed, mede door de Lees verderflexibiliteit van instructeur Sven, die alle ruimte bood om het schieten zo nu en dan te onderbreken voor wat uitleg over doelgericht te werk gaan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
fantasties.nl

Waternet

Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een top prestatie geleverd. Vanuit de collega's (en zelfs Lees verdervanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots. Hoop dat het voor jullie ook een plezierig evenement is geweest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Waternet

Guidion Nederland B.V.

Wij zijn enorm tevreden hoe Sophie, Jordy en hun overige collega's die hebben bijgedragen aan ons bedrijfsevent, de organisatie hebben Lees verderaangepakt. Vanaf moment van onze uitvraag tot aan de uitvoering hebben ze goed geluisterd en begrepen wat wij voor ogen hadden en we zijn volledig ontzorgd op de dag zelf. De locatie die ze hebben gekozen was fantastisch, de activiteiten waren leuk, het eten was goed en de sfeer was top. Alle begeleiders hadden er zin in, de gasten werden enorm aardig en vrolijk ontvangen. Oftewel, wij zijn blij en ik zou Puur persoonlijk absoluut aanbevelen! Allemaal, nogmaals, heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Guidion Nederland B.V.

Ondanks het koude weer hebben we een erg leuk uitje gehad. we hebben goed samengewerkt en veel rondgelopen. Iedereen deed Lees verderactief mee en het was leuk te zien hoe iedereen met aanwijzingen andere daders aanwees. We vonden alleen de groepen net iets te groot (7 personen). Hierdoor werd het soms lastig om goed te kijken naar de aanwijzingen. Verder vonden we het op een super leuke manier georganiseerd en de mooie trofee staat trots te pronken op ons kantoor Bedankt voor de leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Sigma Coatings

Gek op Holland dinerspel gespeeld met teamuitje; veel gelachen met de leuke vragen en opdrachten, mooie locatie met lekker eten Lees verderen een goede presentratrice .. aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Sigma Coatings

NS

Dank, we hebben onwijs veel schik gehad. Later op de avond nog steeds nagepraat en verbaasd over wie nu de Lees verdermol was in de groep en hoe leuk dit spel was. Ook genoten van Steven, leuke vent en hij deed het echt heel leuk! Dus nogmaals dank, ook voor het zo snel regelen, we zijn jullie ook dankbaar daarvoor! Hartelijke groet en voor straks een fijn weekend! Monique
Deze review kreeg als cijfer een 5
NS

Beiersdorf NV

Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest Lees verderwas een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega's) en graag tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Beiersdorf NV

Matrix Fitness

Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten Lees verderen complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec ;-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelijn | Matrix Fitness

KBNL

Namens alle mensen die mee geweest zijn, onze complimenten voor jullie organisatie! We hebben een zeer gezellige en geslaagde avond Lees verdergehad. Ik had vanochtend al meteen een aantal enthousiaste bedankjes in mijn mail-box. Mensen vonden de combinatie erg leuk, maar waren ook zeer lovend over de locatie. Bedankt voor de fijne avond en ook veel complimenten aan Willem en de bediening.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anneke | KBNL

We hebben een prima uitje gehad en lekker staan vliegeren. Aardige jongen die ons hielp.
Deze review kreeg als cijfer een 4

De HartekampGroep

Het was een heel geslaagd teamuitje. Iedereen was enthousiast over het spel. Het was erg leuk om door de stad Lees verderte rennen en allerlei opdrachten uit te voeren. Uiteraard ontstond er echte "mol-chaos", wat sommige momenten echt hilarisch maakte. Kortom, hele leuke middag gehad en daarna heerlijk gegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
De HartekampGroep

I.v.m. de Corona-maatregels de muzikale bingo geboekt. Eerlijk gezegd wel een beetje met het idee van 'je moet Lees verdertoch iets in deze tijd, dus dan maar dit'. Maar het overtrof ieders verwachtingen! Het was super gezellig: met z'n allen meezingen en meeswingen, met hilarische groeps-challenges tussendoor en leuke prijsjes om te winnen. De host was super enthousiast en deed het heel leuk! Het borrelpakketje (extra bijbesteld, zit niet standaard bij de bingo) wat bij iedereen door de brievenbus viel was een aangename verrassing. Het enige kleine minpuntje: het was voor velen onduidelijk waar het pakket vandaan kwam en dat dat met dit event te maken had, dus ik heb het in onze groeps-app gezet. Een kort briefje erin o.i.d. was handiger geweest, denk ik.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Agrifirm Group BV

Wij hebben een super leuke tour gehad! Bedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gineke Bruining van den Berg | Agrifirm Group BV

Arriva

Ik had best wat noten op mijn zang, wilde er een echt leuke dag van maken. Alles was bespreekbaar en Lees verderook uitvoerbaar. Door de super service van Puur* hebben we een geweldige dag gehad. En weet je wat zo leuk was? We hebben allemaal genoten, ook degene die in de organisatie zaten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Arriva

voestalpine Signaling Siershahn GmbH

Ontzettend bedankt voor de perfecte organisatie! De quizmasters/presentators hadden alles goed onder controle en dat was hier en daar Lees verdernog best een uitdaging met deze uitgelaten groep ? We hebben vreselijk gelachen en vonden het erg gezellig. Daarnaast onze oprechte complimenten voor de locatie Einstein te Leiden! Het was PERFECT geregeld! De serveersters waren top en hadden het 100% onder controle, we kwamen niets te kort! En het eten…… HEERLIJK!!!!! Dus, ik zou zeggen, goed gedaan en zeker weten tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
voestalpine Signaling Siershahn GmbH

Munters B.V.

Afgelopen vrijdag was een succes! Alles was naar wens, we zijn goed geholpen door Martijn en je andere collega’s. Lees verderBedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Admira Softic | Munters B.V.

SSR

Dank voor de zorg gisteren, alles verliep fantastisch en was top geregeld! Tot nu toe het drukste (kerst)feestje ooit. Lees verderDe cocktailbooth was een daverend succes (ik was ook grote fan!) en het eten was ook erg lekker! Jullie versiering zag er mooi uit, we hebben nog wat ballonnen meegejat op het einde en die losgelaten in de stad met onze wensen erbij haha... Kortom dank wederom, het feestje was erg geslaagd! Ook namens alle collega’s van SSR!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Esmeralda van Gurchom | SSR

Gemeente Amsterdam

Ik wilde jullie bedanken voor de goede service die jullie aan ons hebben gegeven. De activiteiten werden flink bezocht! Heel Lees verdererg bedankt voor alle activiteiten die jullie ons hebben kunnen aanbieden in de korte tijd! Jullie hebben mij en de andere medewerkers een hele leuke avond bezorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Farousha Abdoelrahman | Gemeente Amsterdam

Nuon

Een fantastische dag in de buitenlucht waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Alles was op en top geregeld, we konden Lees verderoptimaal genieten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Nuon

Wij hadden wederom een zeer geslaagd event dankzij iedereen van Puur! Vanaf het eerste moment van meedenken tot en met Lees verderhet event zelf, was alles tot in de puntjes geregegeld. Het speeddaten en de begeleiding van Chantal zorgde ervoor dat letterlijk iedereen in beweging kwam. Bij een volgend event zullen we zeker weer Puur benaderen. Vriendelijk, vrolijk en professioneel!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Bureau Jeugdzorg

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het Nieuwjaarsontbijt! Zonder jullie enorme inzet en enthousiasme was Lees verderhet nooit zo'n groot succes geworden!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bureau Jeugdzorg

Gemeente Almere

WOW!!!!! Wat hebben wij een heerlijke middag en avond gehad! De voorbereidingen liepen perfect, fijn contact met Daisy gehad en Lees verderalles liep heel vlotjes. Tijdens het feest 70ies-zeroos Party heerlijk gegeten, leuke aankleding van de feestlocatie, en lekker kunnen dansen op muziek. De tafelgoochelaar, de tekenaar, de showgirls en vooral het fotohokje deden het super leuk en gaven veel afwisseling! De snackwand aan het eind van de avond was TOP! Ook de gastheer en gastvrouw deden het heel leuk, iedereen enthousiast maken bij de ingang, en Jordy die ons aanspreekpunt was tijdens het feest, pakte alles super op, en regelde meteen zaken die nog even geregeld moesten worden. We hebben zoveel leuke reacties mogen ontvangen naar aanleiding van het feest, volgende x komen we zeker weer terug bij jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danny Bodewitz | Gemeente Almere

Stichting Philadelphia Zorg

Vanuit van ons hele team: We hebben erg genoten en topmiddag in Amsterdam gehad. Het spelletjes was erg leuk om Lees verderte doen met afwisseling opdrachten. Veel gelachen. Super georganiseerd met de afsluiting PowerPoint. Echt aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Stichting Philadelphia Zorg

Stadgenoot

Het was geweldig. Diverse leuke reacties gehad ook van de wandelaars.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Martin Scherhage | Stadgenoot

boo!brandbuilders

We hebben het met Puur voor elkaar gekregen een COVID-safe team event te organiseren! Het online event was geweldig en Lees verderalle collega’s hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de zoom bijeenkomst
Deze review kreeg als cijfer een 5
boo!brandbuilders

Dynamic Travel

Goed georganiseerd en uitgelegd! Zowel de communicatie voorafgaande van het bedrijfsuitje en tijdens de dag zelf was heel open en Lees verderhelder. Fijn dat er ruimte is voor eigen inbreng en aanpassingen. Enthousiaste begeleiders en veel plezier in het organiseren van de cityquest. City quest was leuk in elkaar gezet en het mooiste is dat je later de foto''s krijgt. We komen zeker bij jullie terug!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Dynamic Travel

De mobiele escape room was zeer geslaagd. Wij hadden een gemengde groep qua leeftijd, maar het was voor iedereen een Lees verdervermakelijk spel! De hele aankleding was super goed verzorgd en de spelbegeleiders zaten helemaal in hun rol. Ik zou de Strijd zeker aanbevelen aan anderen!
Deze review kreeg als cijfer een 5

Talma school - Rotterdam

Het was ontzettend leuk. De collega’s waren heel fanatiek en hebben veel gelachen. Ook het weer zat gelukkig mee. Lees verderPeter, de begeleider, deed het ook enthousiast en het was leuk dat hij het team nog complimenteerde.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Talma school - Rotterdam

Dank voor je email. Het was een gezellige boottocht en alles was prima geregeld. Hartelijk dank.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Het was ondanks dat het begon te regenen een hilarische tocht! Leuke foto’s! Leuk verzorgd en graag tot een Lees verdervolgende keer. Dankjulliewel!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Wij hebben de proeverij gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en aardig. Een aanrader Lees verdervoor een teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Iris Welten | Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Gemeente Amsterdam

Voor onze afdelingsbijeenkomst op 7 december jl. was de Haka workshop onderdeel van het programma. Met super veel enthousiasme en humor Lees verderheeft de begeleider, Robert, ons meegenomen in het verhaal achter de Haka en ons door een goede opbouw in 3 kwartier een Haka aangeleerd. Wat een energizer deze workshop! Echt heel erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Aisling Klosterhuis | Gemeente Amsterdam

Met collega''s een geweldige middag gehad. De organisatie liep perfect met het hoofdkantoor en de begeleiding was TOP!. Ook het Lees verderrestaurant Dante heeft ons super ontvangen. Wij komen zeker weer een keer terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lucia Spadaro

NOC*NSF

De bijeenkomst was zeer geslaagd! Zowel de hele dag als het onderdeel waaraan jullie je medewerking hebben verleend. Dit hebben Lees verderwij ook teruggekoppeld gekregen van de begeleiders in de evaluatie. Erg fijn om te horen dus! Er was even wat een misverstand tav de groepsindeling (aantal groepen), maar gelukkig is dat op een goede manier opgelost door jullie. De coördinatie van Michel was prima. Hij nam ook op een goede wijze het woord en sprak de groep op een leuke manier aan.
Deze review kreeg als cijfer een 4
NOC*NSF

Het is een erg geslaagd uitje geweest! Nu was het weer ook fantastisch, dus was het heerlijk om op de Lees verderfiets door Delft te gaan. Ook de quiz was erg leuk en goed geregeld. Zelf was ik niet bij het eten aanwezig, maar ik begreep van diverse collega’s dat ze erg lekker en goed hebben gegeten. Ook de locatie was super en erg gezellig, een heel leuk restaurant/eetcafé. Uiteindelijk was het een super leuk uitje waar iedereen van heeft genoten. Dank je voor je mail en de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4

H&M

We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar Lees verderhierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marion Masan | H&M

Janssen Vaccines & Prevention

The Great Escape gespeeld dwars door de straten en hofjes van Leiden. Een fantastische manier van teambuilding met pittige vragen Lees verderen opdrachten. Zeker een aanrader. En met het afsluitende diner bij Scheltema en het mooie weer kijken wij terug op een geweldig event.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Janssen Vaccines & Prevention

SMO Verdihuis

Heerlijk gevaren, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Het was erg geslaagd. Ik heb leuke feedback gehad van de meiden. De locatie, Einstein, was ook erg fijn en Lees verderpresentatie van Sharon was leuk! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Heron Auto

De foto's zijn erg mooi geworden en ik kreeg veel enthousiaste reacties over de avond! Op donderdag 17 november organiseerde Puur* Lees verderEvents in samenwerking met Heron Auto Purmerend van 19.00 tot 22.00 uur een night before, om de nieuwe Audi Q3 te bewonderen. De Audi showroom in Purmerend werd omgetoverd tot een mooi winters lounge tafereel. De gehele avond werden diverse amuses en drankjes geserveerd en een DJ bracht iedereen alvast in winterse sferen. Als voorproefje op het komend winterseizoen hadden we o.a. een echte ski- en snowsimulator geregeld en een traditionele 'Koek en Zopie kraam' waar de gasten heerlijke warme chocolademelk konden drinken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin | Heron Auto

Bouwbedrijf Rijk

We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie Lees verderbedanken het programma zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect. In 1 woord geweldig! Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig was ik niet alleen Want als zelfs jij er van droomt dat het allemaal fout gaat Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent! Nogmaals mijn complimenten voor hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. Echt alles was goed, de dansact de DJ en al het andere entertainment. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb). Wie weet komt er nog wel eens een feest. Na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. Nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de foto's.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno | Bouwbedrijf Rijk

SHELL

De City Game 2.0 was een groot succes! De teams gingen fanatiek aan de slag met de opdrachten en hebben veel Lees verderlol gehad met het maken van de foto''s. Een leuke manier om te genieten van de stad en je collega''s beter te leren kennen. De prijsuitreiking met slide show van de tijdens het spel gemaakte foto''s was een perfecte afsluiting van een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marlot Lamers | SHELL

British American Tobacco

We willen je graag laten weten dat wij alleen maar positieve reacties hebben gekregen op de feestavond gisteren. Heel hartelijk Lees verderdank voor speciaal jouw inzet en goede zorgen en die van de andere Puur*Events betrokkenen. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van al je inspanningen. Zou je zo vriendelijk willen zijn ook aan Heffer door te geven dat wij hen complimenteren met de keuken en de inzet van hun staf en bedienend personeel, speciaal de soepele manier waarop met last minute verzoeken werd omgegaan. Om kort te gaan: het was een geweldig feest en we hebben genoten. Nogmaals dank en met hartelijke groet!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ria Wiechers | British American Tobacco

WWBD Group

De avond was zeer geslaagd. We konden de boot makkelijk vinden en de schipper was erg vriendelijk. Ik krijg veel Lees verderpositieve reacties van collega’s! Bedankt voor de service.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Binder | WWBD Group

Signwise

Wat een gezellige avond hebben wij gehad, alles was perfect georganiseerd. Wij hadden een mooie rondvaart ondersteund door de verhalen Lees verdervan een fijne gids, ook de stadswandeling tussen de heerlijke gerechten door is echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Signwise

Talen Vastgoedonderhoud

Wij vierden wij ons 90-jarig bestaan, i.c.m. de opening van ons nieuwe bedrijfspand. Samen met Daisy Durlacher is Lees verderer een perfect bij ons bedrijf passend evenement ontstaan, qua uitstraling, activiteiten en met fantastisch goed eten. Onze medewerkers waren compleet verrast door de aankleding en het aanbod van food & fun, voor jong en oud wat wils en alles tot in de puntjes verzorgd. Voor mij als contactpersoon was het heel spannend om alles uit handen te geven, maar dit kun je zonder zorgen door Puur laten organiseren. Ook tijdens het feest waren de gastvrouw- en heer van Puur steeds binnen handbereik als backup, voor welke extra wensen er ook maar waren. Dat was een fijn gevoel! Ook het bedienend en ondersteunend personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Onze gasten werden echt in de watten gelegd. We raden u Puur dan ook zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Dohmen | Talen Vastgoedonderhoud

Ingram Micro

Het feest was top, de locatie was top de bediening was top, eigenlijk alles. Nogmaals bedankt voor al je goede Lees verderzorgen en bij een volgend event zal ik zeker aan jou/jullie denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Ingram Micro

Ministerie van Defensie

Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag geworden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

ANWB

Ondanks de regen hebben wij een hele leuke dag gehad. Er liggen nog 2 golfclubs bij beachclub Fuel. Ook is er Lees verdereen groepsfoto gemaakt afgelopen maandag, zou je die kunnen doormailen? Heel erg bedankt voor al het regelen enz.
Deze review kreeg als cijfer een 4
ANWB

GWK Travelex BV

Hiermee willen wij Puur Events, en met name jou, bedanken voor het organiseren van het Hollywood feest op 15 januari. Wij Lees verderhebben het ervaren als een geweldig feest, goed georganiseerd waarbij aan al onze wensen tegemoet is gekomen. Het feit dat jullie onze wensen hebben kunnen vertalen naar zo'n geslaagd feest, getuigt van een goed organisatietalent. Nogmaals bedankt namens alle feestgangers!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GWK Travelex BV

iPROFS

Ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest zaterdag! Iedereen heeft een onwijs leuke avond gehad. Het was Lees verderook erg leuk hoe de kerstmeiden het deden. De fotograaf heeft flink zijn best gedaan en de DJ heeft het onwijs goed gedaan. Echt top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
iPROFS

Eneco

Complimenten voor het geweldig leuke feest! En de foto's zijn ook superleuk! Vooralsnog hoor ik alleen maar positieve verhalen. De Lees verderreacties die ik kreeg daar en ook nu weer zijn erg goed. Ze vonden het geweldig leuke avond, en dat vind ik ook! Heel erg bedankt voor jullie hulp, het was een topavond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Eneco

Zowel de familie en vrienden, als mijn echtgenote en ik hebben, voor wat betreft het arrangement, genoten van het afwisselende Lees verderspel en het spelleiderschap van Lotte en voor wat betreft PAVLOV van de locatie (vrije 1-ste verdieping), de hapjes en de diners met de aardige bediening van Pavlov. Het met klein verschil winnende team is trots op de gewonnen beker en de Mon Chéri. Aan de foto’s is goed te zien, dat het voor Lotte geen straf was met ons samen. Hartelijk dank voor uw voorbereiding en het vertrouwen in mij gesteld. Ook de nazorg van u stel ik op prijs.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

OG heldring

Wij hebben echt genoten van het feest. De Brassband was echt TOP. Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Bedankt voor Lees verderalle goede zorgen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
OG heldring

Op den Velde Groep B.V.

Ons bedrijfsfeest ter ere van het 95-jarig bestaan is fantastisch verlopen. Een solex tour door de Zaanstreek, een segway experience Lees verdertijdens de koffie break en een fantastisch diner op een bijzondere locatie in Amsterdam-Centrum als afsluiting. Tot in de puntjes verzorgd door PuurEvents, met in de hoofdrol Nadieh Oudeman. Voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Op den Velde Groep B.V.

Top geregeld, instructies waren duidelijk en alles liep op rolletjes!
Deze review kreeg als cijfer een 5

IBIS Amsterdam Airport

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor het feest afgelopen vrijdag. Iedereen heeft het erg naar zijn zij gehad. Lees verderExtra complimenten aan Chantal, super hoe zij onze feedback heeft opgepakt en ervoor gezorgd heeft dat het een super feest is geworden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kimberly Peters | IBIS Amsterdam Airport

Connexxion

Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad Lees verdervan onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, 's middags en 's avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Caroline Meijer | Connexxion

GPI BV

Ik heb het erg naar m'n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. Lees verderDe reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
GPI BV

Technische Unie

"Hey Monique, het was een super dag. Echt fantastisch. Vanaf een uur of 15:00 uur was het droog en kwam de Lees verderzon erbij. Lunch en diner waren ook echt super. Van onze kant geen klagen. Dankjewel!"
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Technische Unie

We hebben een hele gezellige avond gehad. De eerste wandeling helaas in de regen, maar de gids heeft ons er Lees verdermet veel plezier en enthousiasme doorheen gepraat. Top! En het eten was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4

PwC

We hebben een heerlijke avond met veel complimenten gehad. Hartelijk dank voor de organisatie. Jullie bijdrage is van groot belang Lees verdergeweest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Göran Vernooij | PwC

Cruden

We hebben een leuke gezellige avond gehad. De boot was geweldig. Lekker stoer, geen tuttig bootje in ieder geval. De Lees verderschipper en het personeel waren erg vriendelijk. Het eten was ook stoer. Geen klassieke cateringhap maar een zelf gemaakt huiselijk maaltje. Het viel bij ons in de smaak maar ik zou het bij een luxere/speciale gelegenheid niet 1,2,3 aanraden. Bedankt voor het regelen en hopelijk tot snel voor een volgend evenement
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marieke Driehuis | Cruden

De opstart was even lastig? Maar daarna hebben we het heel leuk gehad! Begeleiding was gezellig en werkte perfect voor Lees verderde teambuilding.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Rabobank Borger-Klenckeland

Onder het genot van een Vegaburger begonnen aan het Walking & Floating Dinner. Hans nam ons daarna mee door Amersfoort Lees verdernaar de boten en vertelde onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden. De rondvaart door Amersfoort is een aanrader. Het hoofd- en nagerecht werd op de bovenverdieping van ''t Kannetje genuttigd. Tussen de beide gerechten werden we nog getrakteerd op een wandeling met Hans. Het was gewoonweg top. Alles was goed qua tijd op elkaar afgestemd. Het verliep allemaal heerlijk vlot en we genoten als groep volop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Borger-Klenckeland

PPG

Het was een succes gisteren! De gidsen waren erg leuk en enthousiast en speelden goed op de groep in (veel Lees verderverschillende nationaliteiten; veel “patriotisme”; veel gelachen). Ook heeft iedereen de benodigde lichaamsbeweging gehad!  Het eten was ook erg goed! Uiteindelijk is een geen gebruik gemaakt van bordje #45 (liever een bordje te veel dan te weinig!).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
PPG

Groei&Bloei

De boottocht ging prima! Er is genoten van de lekkere broodjes en de mooie gedekte tafels! De bediening was prima Lees verderen de kapitein een ervaren stuurman! Helaas was het geen stralend weer, maar toch bleef de stemming er in! Dank voor jullie verzorging en het prettige contact wat we hadden!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Hamoen | Groei&Bloei

Rotterdam Academy

Gisteren een bedrijfsfeestje gehad met 17 man. We begonnen met een speurtocht in Blijdorp wat erg leuk was. Het is nog Lees verderbest moeilijk om alle opdrachten af te ronden in 3 uur tijd :). Na de speurtocht hebben we vervolgens heerlijk gegeten bij Biblio in combinatie met de Gek op Holland-quiz. Ontzettend leuk, zowel de vragen, sfeer/aankleding als de host. Hartelijk dank en wellicht tot volgend jaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Rotterdam Academy

Nearfield Instruments

De mobiele escape room spel gedaan. Was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we hieraan begonnen eerst Lees verdereen drankje gedaan in Stadsbrasserie Rotterdam en na het escape spel op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Nearfield Instruments

QNH Consulting

Terug van weg geweest. Bedankt voor de leuke foto’s! Alles was super geregeld. Zowel de meeting binnen, als buiten, Lees verdermaar ook het eten. Echt top geregeld. Bedankt voor je hulp al die weken en het meedenken. Hopelijk tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
QNH Consulting

We hebben een geslaagd weekend gehad met leuke activiteiten! Peter was een goede begeleider, speelde goed in op de wensen Lees verdervan de groep. Enige minpuntje was de locatie van Bubbelvoetbal, dit park bleek niet te bestaan (heeft Peter vast al verteld.). Uiteindelijk wel een geschikte locatie gevonden, maar hierdoor wel tijd verloren. Gelukkig hadden we voor de rest van de dag geen strakke planning, dus voor ons maakte het niet zoveel uit. Bedankt voor de hulp. Groetjes namens onze vriendinnengroep
Deze review kreeg als cijfer een 4

Bilfinger Tebodin

Wat een fantastische quiz! Super geregeld! Echt een aanader! De beleving is echt geweldig door een geweldige presentor die alles Lees verderaan elkaar praat en de deelnemers actief laat deelnemen. Verwacht ook vooral niet dat je gewoon op je stoel achter je scherm kan blijven zitten :-). Daarnaast is de technische kant ook helemaal perfect geregeld! Wil je ontzorgd worden en een geweldig online event hebben, schakel dan vooral Puur in!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Veerle Ruijgers | Bilfinger Tebodin

We hebben een heel leuke event achter de rug dat prima aansloot bij onze international sales meeting. Michelle en Anna-Maria Lees verderwaren perfecte gidsen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4

EBW Installatietechniek BV

Het feest was zeer geslaagd. Zelfs vele van onze "stoere" monteurs stonden op de dansvloer. Helaas durfde het gros het Lees verderniet aan om in aangepaste kledingstijl te komen maar van de beschikbare accessoires werd goed gebruik gemaakt. We kijken uit naar de foto's! Bedankt voor alle goede zorgen! Top georganiseerd, superleuke DJ!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yvonne van Tongeren | EBW Installatietechniek BV

Amsterdam UMC

Kaley, onze pubquizmaster, heeft ons een leuke onbezorgde avond gegeven. Onze complimenten voor haar enthousiasme! We hebben smakelijk gegeten en Lees verdergedronken en een keurige bediening gehad. Netjes geregeld allemaal.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Yolanda Janssen | Amsterdam UMC

Het was echt heel leuk. Enthousiaste trainer, locatie was prima, hoe verder naar de middag wel wat rumoeriger. Door zijn Lees verderflexibiliteit hebben we er uit enthousiasme nog 45 minuten aan vast kunnen plakken. De hele workshop absoluut naar tevredenheid.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

De workshop was meer dan geslaagd! Ik heb niet één collega gehoord die zie dat hij/zij het niet leuk Lees verdervond. Ikzelf heb ook bijzonder genoten. Mathijs en Bert waren twee prettige en zeer ervaren trainers. De workshop had een goede balans tussen uitleg en spelelementen. Veel dank voor de goede organisatie en heldere communicatie van jullie zijde.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Hoogheemraadschap van Schieland

Ja zeker nog aan het nagenieten. De reacties waren erg leuk, iedereen vond het een super gaaf feest. De foto’Lees verders zijn geweldig. Ik wil jou hierbij nogmaals bedanken voor de organisatie van dit feest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hoogheemraadschap van Schieland

Geweldige middag gehad! De cameraman was super enthousiast en flexibel. Alles wat we wilde ging hij in mee en stuurde Lees verderons on gedwongen. Zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar dat kan niet anders dan hilarisch zijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jennifer van Dongen

Erg leuk team uitje gehad. Heel goed begeleid door puur events. De lunch bij Einstein was super lekker. Ook degenen Lees verdermet een speciaal dieet waren er zeer over te spreken. Het spel zat goed in elkaar en tot het einde was het spannend. Zowel voor de mol als voor de rest van de deelnemers.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Wat hebben wij een geweldig teamuitje gehad zeg!! En dat komt zeker door de perfecte organisatie vooraf, tijdens en na Lees verderons evenement. The great escape in Leiden was geweldig om te doen, leuke manier om je collega''s beter te leren kennen. Originele en humoristische opdrachten en een spelleider die goed in zijn rol kroop. Kortom, fantastische belevenis!
Deze review kreeg als cijfer een 5

Siemens Nederland N.V.

Een ontspannen spel waarbij wij in teamverband elkaar hebben uitgedaagd. Een event met een bijdrage, waarbij de verschillende deelnemers elkaar Lees verderbeter hebben leren kennen. De organisatie is goed, de spelleidster is professioneel, kortom een volledig verzorgd geslaagd event!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Siemens Nederland N.V.

Het was super! Leuke mensen die ons begeleid hebben in Delft. En van jou uit een goede organisatie. Dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Baker & McKenzie NV

Nogmaals heel veel dank voor het geweldige feest wat jullie afgelopen donderdag bij ons hebben neergezet! We vonden het erg Lees verderprettig samenwerken en zijn ook erg tevreden over hoe het is verlopen. We hebben intern ook veel goede reacties gehad. Jullie flexibiliteit en enthousiasme was enorm prettig! Succes in deze drukke periode en alvast fijne feestdagen! Ik blijf nog een jaar in de feestcommissie, dus we hebben t.z.t. weer contact!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Baker & McKenzie NV

Stebru

Sharon of “Sjaan” deed het geweldig, ze heeft iedereen een hele leuke avond bezorgd. We waren helemaal tevreden, een aanrader Lees verdervoor iedereen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Stebru

Siemens Healthcare Nederland

Het was erg leuk! Complimenten aan Vokko!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Siemens Healthcare Nederland

Anoniem

Het was een zeer geslaagde avond. Het was voor onze gasten een volledige verrassing; in verschillende restaurants eten d.m.Lees verderv. een rondvaart. Bedankt voor de goede organisatie en planning. Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke opzet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Anoniem

Politie Rotterdam

Het was een top avond en zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt voor alles en wellicht tot volgend jaar !!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sharon Zantman | Politie Rotterdam

Het was echt super super leuk! Zeer goed georganiseerd. Leuke opdrachten,gezellige grappige begeleidster en we vonden jullie idee voor Lees verdertwee mollen heel goed bedacht! Leuke verrassing hahaha. We zijn ontzettend blij dat wij voor Puur gekozen hebben en zullen het ook zeker aanraden bij anderen! Nogmaals bedankt en complimenten voor Wendy, Jeremy, Bas en Sharon!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roos

ONVZ

Ik kreeg nog complimenten van onze directie. Iedereen heeft er zeer van genoten. Vooral de afwisseling werd als positief ervaren. Lees verderDus ook de complimenten voor jullie. Sommigen kijken nu al uit naar volgend jaar. Bedankt voor alles en ook dank aan de goede begeleiding van Anna-Maria!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ruud | ONVZ

Leuk uitje gehad! Zowel de Jopenkerk als Café Brinkman zijn leuke locaties om informeel te borrelen en te eten. De Lees verderrondleiding door onze eigen stad Haarlem was erg interessant, zoveel weetjes die men nog niet wist. Uitje is zeker een aanrader als personeelsuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Stannah B.V.

We hebben een geslaagd bedrijfsuitje gehad. Het CSI spel is leuk in elkaar gezet en de spelbegeleiding was ook top! Lees verderDe locatie Einstein is lekker centraal gelegen ten opzichte van de opdrachten. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Stannah B.V.

KPN

Eerst uitleg van de kunstenares hoe en wat action painting inhield. Na een voorzichtige start ging iedereen helemaal voor het Lees verdertekenen en verf "smijten". Uiteindelijk bleken we over meer creativiteit te beschikken dan we zelf dachten, waren de kunstwerken echt kunstwerken en hebben we allemaal zoveel lol gehad! Dit uitje is echt een aanrader. Leef je uit, ga ervoor en heb vooral veel plezier!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
KPN

GVB

Alle aanwezigen vonden het feest geweldig. Ik wil jou en jouw team dan ook bedanken voor het prima organiseren en Lees verderuitvoeren van de festiviteiten. GROTE KLASSE!!! Bedankt en zeker tot ziens!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GVB

Horizon College

Zeer geslaagd! Heb alleen maar positieve reacties gekregen; - De schipper was zeer vriendelijk en vaardig. - Lekkere tapas - Lees verderFijne boot - Schoon - Leuke vaarroute - Goede tijdsduur – niet te lang en niet te kort Iedereen was zeer enthousiast, en ik heb ook al van andere afdelingen gehoord dat zij dit ook wel leuk zouden vinden! Ook was het fijn dat alles op zeer korte termijn geregeld kon worden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Horizon College

SCP

Bedankt voor de links naar de foto''s, echt nagenieten zo van een prachtige dag! Er wordt op een hele enthousiaste Lees verdermanier over gesproken onder collega''s. We willen jullie daarom graag bedanken voor alle goede zorgen en het regelen van het leuke spel, de mooie locaties en het lekkere eten. Sharon heeft de vertraagde start wat ons betreft ook helemaal goed gemaakt door de enthousiaste manier van spel leiden en de karaoke op gang brengen. Kortom: wij kijken tevreden terug op een mooi uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
SCP

Diederik

"Beste Puur*, alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond Lees verderdie we met jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!"
Deze review kreeg als cijfer een 4
Diederik

Gemeente Zuidplas

We hebben een heerlijke boottocht gehad! De hapjes waren echt prima geregeld en de drankjes ook helemaal prima. Nogmaals bedankt Lees verdervoor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Gemeente Zuidplas

Koster advocaten N.V.

De avond was zeer geslaagd! De ''pokeraars'' waren heel aardig en de deelnemers waren erg enthousiast. Ook de locatie was Lees verdererg mooi en het personeel gaf veel persoonlijke aandacht. Al met al enorm tevreden dus! Enorm bedankt voor de goede zorgen en ik zal jullie naam zeker doorgeven aan de commissie van volgend jaar voor mogelijk een nieuwe leuke activiteit!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Koster advocaten N.V.

Zestgroup

Met de leuke ideeën en goede service van Puur Events is ons jaarlijks kerstfeest een gezellig samenzijn van collega's + Lees verderpartners geworden. Dank voor alles Puur Events en wie weet tot een volgend feestje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Celine | Zestgroup

YER

Wauw wat een feest!! Ik en vele anderen hebben van het begin tot eind genoten! Gedurende de hele avond heel Lees verderveel complimentjes binnen gekregen en dat allemaal dankzij jullie; dus bij deze bedankt! We bellen morgen wel eventjes via de normale weg om alles te bespreken en ben ook erg benieuwd wat jullie er van vonden. Fijne zondag, hopelijk ben je weer een beetje uitgerust en we spreken elkaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sophie | YER

Leaseplan

Ontzettend bedankt voor de organisatie en jouw ondersteuning; alles was top geregeld. We hebben 2 super leuke dagen gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Leaseplan

Vicoma

Ondanks het miezer weer was het een heel geslaagd uitje. Het spel zat leuk in elkaar en er was wel Lees verderenige competitie te bespeuren. Toen we terug kwamen bij het restaurant stopte de regen. Prima locatie en lunch. Er werden hier op kantoor al enthousiaste verhalen verteld aan de collega’s die niet mee waren geweest. De rest van ons jaarprogramma is al ingevuld, maar voor volgend jaar zullen we zeker jullie site weer raadplegen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Vicoma

PwC

Onze complimenten voor Puur! We hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
PwC

Bol.com

Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Lees verderIk heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bol.com

BeNeRail Int.

We hebben een hele gezellige avond gehad met Ramses als spelleider. Jammer dat de audio niet meewerkte waardoor we geen Lees verderdeuntjes of melodietjes te horen kregen. Dat deed wel af aan de variatie maar mocht de pret niet drukken. (maar moet toch makkelijk op te lossen zijn met een goede soundbar) Goede prijs/kwaliteit verhouding, aardige en competente mensen en lof voor de getoonde behulpzaamheid bij onze toch redelijk last-minute aanvraag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
BeNeRail Int.

IDEXX

Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David | IDEXX

Rabobank Nederland BV

We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds Lees verderover wordt nagepraat!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Nederland BV

We hebben thuis nog even zitten praten en waren het over eens dat een geslaagd feest was. De mensen vonden Lees verderhet top…. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Ministerie van Buitenlandse Zaken

We hebben een geweldige heimiddag gehad afgelopen donderdag bij ‘ Goude Hooft en in het centrum van Den Haag. Heel veel Lees verderdank voor al jouw hulp! Je collega’s die de begeleiding deden op de dag zelf, Peter en Koen, waren ook top! De mensen van ‘t Goude Hooft waren zo vriendelijk om de borrel in hun tuintje te doen, ook een positieve ervaring. Al met al waren we zeer tevreden over onze samenwerking met jullie. Nogmaals veel dank en we zien de foto’s graag tegemoet!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het suppen was in een woord geweldig. Iedereen heeft het zo leuk gevonden. De materialen waren goed, de instructeurs professioneel, Lees verderenthousiast, behulpzaam en ook erg aardig. We hadden verder ook perfect weer. Heel veel dank nog voor het regelen van dit event.
Deze review kreeg als cijfer een 5

boo!brandbuilders

We hebben het met Puur Amsterdam voor elkaar gekregen om een COVID-safe team event te organiseren! De online Bob Ross Lees verderworkshop was geweldig en alle collega's hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de Zoom bijeenkomst. Wij zullen dan ook zeker in het vervolg weer terugkomen bij Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Beau Doorn | boo!brandbuilders

Prins Staalhandel BV

Ik wil jullie bedanken voor een onvergetelijke avond. Iedereen heeft enorm genoten. Alles was ook goed: Personeel, de bediening, het Lees verdereten en de dj. Event manager Anna-Maria was ook echt een aanwinst. Als het goed is zijn er een hoop foto's door jullie gemaakt dus daar ben ik heel benieuwd naar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke avond
Deze review kreeg als cijfer een 5
Prins Staalhandel BV

AMC, afdeling Grootboek en Projectadministratie

De fotosafari door Haarlem was hilarisch, er zaten hele leuke opdrachten tussen en met de gemaakte foto''s hebben we gelijk Lees verdereen leuke herinnering aan dit leuke uitje. Wel jammer dat je door de tijdsdruk van het programma (zoveel mogelijk punten halen in een bepaalde tijd) eigenlijk niet echt de tijd hebt om van de stad zelf te genieten. Maar verder prima verzorgd en ondanks het weer een superleuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 3
AMC, afdeling Grootboek en Projectadministratie

NPO

Wij hebben een geweldige middag gehad. Prachtige locatie (werfkelder aan de Oude Gracht), goede aanwijzingen, genoeg spuitbussen en doeken en Lees verdernog een mooi eindresultaat ook!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole Engels | NPO

De pubquiz als leuke onderbreking tijdens ons etentje. Algemene vragen afgewisseld met muziekvragen. Ook eigen verzoeken zijn in te passen. Lees verderEigenlijk is alles mogelijk in overleg. Onze pubquiz werd begeleid door Roxana. Ze hield de boel netjes in het gareel. De pubquiz maakte het feest compleet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Leuk opgezette moordlunch gehad op een mooie locatie! Enthousiaste begeleiding en iedereen heeft goed gelachen!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Surfnet

Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf Lees verderook van genieten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Surfnet

H&M

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, Ik moet zeggen , Annet en ik hebben alleen maar positieve reacties gehad Lees verderop het feest. Volgens sommige het leukste feest ever!
Deze review kreeg als cijfer een 5
H&M

GHW assurantiegroep B.V.

Ik wil je even laten weten dat wij mede dankzij jou/jullie een fantastisch bedrijfsuitje hebben gehad! De taxi’s Lees verderwaren beide keren keurig op tijd, strandtent Zilt aan zee was top, echt genoten van een hele lekkere en uitgebreide lunch, heerlijk buiten in het zonnetje. Blokarten ging wegens gebrek aan wind niet door, maar het alternatief, kiten op het strand was minstens zo leuk. We hebben enorm veel lol gehad. Daarna weer lekker geborreld bij Zilt aan zee. De gids ’s avonds was keurig op tijd en heeft ons veel mooie plekjes van Haarlem laten zien. De boottocht was ook erg geslaagd, leuk ook dat er aan een drankje aan boord was gedacht. Alle restaurants waren ook top, we hebben overal heerlijk gegeten en de bediening was ook prima. Uiteindelijk zijn we in de laatste tent (XO) blijven hangen tot in de kleine uurtjes. De drankrekening zien we met angst en beven tegemoet, ha, ha! Het leuke is dat we tot ongeveer 02.00 uur de hele groep bij elkaar hebben kunnen houden. De eerste mensen zijn toen richting hotel gegaan de laatsten waren om 05.30 uur terug. Al met al een bedrijfsuitje om met heel veel plezier op terug te kijken! Fijn dat alles zo goed geregeld was!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GHW assurantiegroep B.V.

JIT

We hebben een leuke training mindmapping gehad verzorgd door PUUR.NL Trainingsonderwerp was passend, leuke trainer en goede organisatie vanuit Lees verderPUUR.NL.
Deze review kreeg als cijfer een 4
JIT

Electro Groothandel Snoeck BV

We hebben een heerlijke avond gehad in Rotterdam! Het was ontzettend goed geregeld, het eten was lekker, de restaurants gezellig. Lees verderMaar bovenal, Ferry de gids was geweldig! Onze complimenten. Hij heeft de avond met zijn leuke verhalen en opmerkingen echt compleet gemaakt. We hebben genoten! En niet te vergeten; zeker ook complimenten voor Puur voor het uitkiezen van de restaurants en de verdere planning!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Electro Groothandel Snoeck BV

RSM STAR

Ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over Expeditie Robinson gisteren, dus bedankt daarvoor. Ben erg benieuwd naar de foto''s!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
RSM STAR

Restaurant Loetje

Wij hebben een ongelooflijk leuk feest gehad. Bij binnenkomst begon het spel al meteen. Ik was blij dat iedereen zo Lees verderfanatiek meedeed. De presentator deed t erg goed. Ook achter de bar was het perfect. Onze Andre Hazes gelijk achter het Ik hou van Holland spel klopte ook helemaal. En het eten was weer even een klein rust momentje. Het eten was ook heerlijk en de dj vond ik ook goed draaien. Soms was het niet zo bekend en ging men andere muziek vragen en dat deed hij dan ook.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Restaurant Loetje

We hebben een onwijs leuke avond gehad. De reacties vanuit de groep waren super goed. Iedereen deed leuk mee. Sharon (Lees verderde quizmaster) deed het onwijs leuk. Van te voren heb ik bij haar nog aangegeven dat er een aantal mensen in die groep zitten die een vorm van autisme hebben. Zodat ze er rekening mee kon houden dat bepaald mensen anders reageren dan verwacht. Dit bleek achteraf niet eens nodig te zijn omdat de groep het super leuk oppakte. Het was erg fijn dat alles snel op elkaar aansloot. Waardoor er een goed ritme in de avond zat. Een aantal mensen is nog een hele tijd blijven hangen. Later zijn ze zelfs nog met een groep de kroeg in gegaan. Het was een zeer geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Adyen

Enorm bedankt voor alles, top geregeld en wat een fantastische dag! Volgend jaar weer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Adyen

Anoniem

Het uitje was zeer geslaagd, vooral de rondvaart in het donker was een groot succes. Hartelijk bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Anoniem

"We hebben een leuke avond gehad. Lekkere gerechten gemaakt, leuke locatie. Ook leuk dat we de enige groep waren, dus Lees verderdan voel je je ook wat vrijer. De collega’s hebben heerlijk gegeten en vonden een kookworkshop een leuk idee. De schorten zijn ook echt goed gelukt, werd ook door iedereen enthousiast ontvangen, dus ben blij dat dit gelukt is." "Hartelijk dank voor al je acties en ik hoop snel weer bij te mogen aankloppen voor een nieuw event! Ik wens je een hele fijne kerst toe en een mooie start van 2016!"
Deze review kreeg als cijfer een 3

Makro

Bij deze een terugblik op onze feestavond: Wij hebben zelf enorm genoten. Heel fijn dat we zelf niets hoefden te Lees verderorganiseren dus we hadden ook weinig stress van te voren. Ook ter plekke maakten de betrokkenen ons duidelijk dat zij alles zouden aanpakken en evt oplossen en dat wij alleen hoefden te genieten. De workshops en de dj zijn heel goed bevallen en zorgden voor een dynamisch sfeertje. Door dit alles konden wij ook lekker ontspannen en doen waar we zin in hadden. Het feestje verliep daardoor boven verwachting. Dat onze dochter met haar band kon optreden was daarbij voor Johan en mij heel speciaal natuurlijk. Ook van de bezoekers hebben wij naderhand alleen positieve reacties gekregen. Een aantal mensen is er meerdere keren op teruggekomen hoe geslaagd e.e.a. was. Met name het feit dat alle leeftijden zich konden vermaken. Speciale vermelding voor de magician, die heeft indruk gemaakt op veel bezoekers. Kortom, wij zijn reuzeblij dat wij ons feestje op deze manier hebben aangepakt en kijken met veel plezier terug. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelien en Johan | Makro

Het walking dinner was helemaal afgestemd op de locatie waar wij ons bevonden. We startten vanaf het hotel en werden Lees verderook weer keurig thuis gebracht naar het hotel door onze gids. Zo ontweken we de parkeerissues in Den Haag. De keuze van de restaurants was prima en er werd keurig op tijd uitgeserveerd. Onze gids wist veel te vertellen over de architectuur van de gebouwen en bracht ons op een enthousiaste wijze de geschiedenis bij over Den Haag. Leuke weetjes. De combinatie van ''doen'' en ''lekker eten'' is echt een aanrader. De organisatie via Puur Uitjes was prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Waternet

Echt een aanrader om met je team als leuk digitaal uitje te gaan doen: de online pubquiz!! Goed georganiseerd met Lees verdereen gezellige presentatrice die vanuit een virtuele pub de quiz met de nodige humor aan elkaar praat… Waternet had dit gekozen als teambuilding activiteit aan het einde van het jaar maar ik kan me zo voorstellen dat het ook heel leuk is om dit te organiseren als Nieuwjaarsborrel om 2021 goed in te luiden. Bedankt Puur Events voor de goede organisatie… we komen zeker nog een keertje terug bij jullie....fijne dagen!! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra H. | Waternet

VNG

Was erg leuk en gezellig, wij hadden geen tante Sjaan maar een vriendelijke jonge man. We hebben erg om sommige Lees verderprijzen moeten lachen
Deze review kreeg als cijfer een 4
VNG

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Ik hoor enthousiaste verhalen over de gids en over de bierbrouwerij. Het was een geslaagd uitje dus! Dank voor de Lees verderorganisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Deme-group

Ja iedereen was helemaal happy, erg genoten en alles goed voor elkaar! Thuisblijvers hebben wederom weer ongelijk 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irene Klaver | Deme-group

Van Kampenschool

We hebben genoten van ons uitje, prima verzorgd! Ook onze teamleiders waren enthousiast en top. Voor herhaling vatbaar, bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annette | Van Kampenschool

Gemeente Utrecht

Het was een geslaagde avond! Er was voldoende eten, leuke muziek en grappige spelletjes. De bloemen kettingen waren leuk omdat Lees verderdeze soms ook licht gaven door het speciale licht van de disco. De magic man werd als heel erg leuk ervaren, een absolute topper. Het was fijn communiceren met Puur en de mensen van Het Oude Tolhuys. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Gemeente Utrecht

Loostad

Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil Lees verdereen mens nog meer. Zeer de moeite waard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharon | Loostad

Umc

Leuk uitje
Deze review kreeg als cijfer een 5
Umc

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Leuke vaarroute, schipper vertelde tussendoor nog interessante feiten en wetenswaardigheden. Goede organisatie, hapjes en drankjes meer dan voldoende, geslaagde middag Lees verdergehad, waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Ministerie van Binnenlandse Zaken

Uit naam van ons team: Erg leuke dag gehad in het centrum van Alkmaar met als uitvalsbasis De RITSZ. Erg Lees verderleuke en afwisselende opdrachten door het oude centrum. We hadden erg veel geluk met het weer wat het eigenlijk helemaal afmaakte.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Vistra

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank voor de inzet. Was een top feest. Nu weer Lees verderop zoek naar een super toplocatie voor ons kerstfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tooske | Vistra

SchoolMaster

Zoals je op de foto's kunt zien was er niks aan! Nee hoor, het was erg geslaagd. Veel positieve reacties! Lees verderIedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, dus het was top! De DJ kreeg iedereen uiteindelijk in beweging, het eten was erg lekker, dus alleen maar goede dingen. Bedankt voor de fotos en zo snel al. Die zorgen toch voor een leuke terugblik, dus ik denk dat die wel in de smaak gaan vallen hier. Mochten wij weer eens een personeelsfeest organiseren, dan weten we jullie te vinden. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henk-Jan Broersma | SchoolMaster

Axxicom Airport Caddy

Wat hebben we genoten van het feest! Het zag er werkelijk fantastisch uit en iedereen heeft het er nog over. Lees verderHartelijk bedankt voor alles, ook voor Lars onze complimenten hij heeft het geweldig gedaan, hij luisterde echt naar onze wensen. Wellicht tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle Beek | Axxicom Airport Caddy

Anoniem

Wij hebben twee hele leuk middagen gehad. Bedankt voor de goeie zorgen we hebben echt genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Anoniem

Het was een topfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Schiphol

Afgelopen donderdag een leuk afdelingsuitje gehad op het strand van Zandvoort. Begonnen met de expeditie (Robinson) welke voor iedereen goed Lees verderte doen was (fysiek) en erg leuk. Vervolgens hebben we een zeer geslaagde pubquiz gehad onder leiding van een leuke gastheer. Tot slot een heerlijke BBQ. Het was een zeer geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Schiphol

Ministerie van Defensie

"Mariska, Het was FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!! Het is hier door iedereen goed ontvangen. Volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Lees verderjullie grote aanbod. Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede zorgen, t.b.v. het gehele team."
Deze review kreeg als cijfer een 5
Ministerie van Defensie

Ik wil je laten weten dat we een erg leuke avond hebben gehad zaterdag. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

UBM/Informa

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Christa Uittenbogaard | UBM/Informa

Wij hebben een leuke middag gehad. De pruiken gaven een extra Bob Ross gevoel. Er zitten schildertalenten tussen. Dank je Lees verderwel voor de foto''s.
Deze review kreeg als cijfer een 4

JASA Packaging Solutions b.v.

Ik kan niet anders zeggen dat super geregeld was! Allen collega`s waren super positief en enthousiast! We hebben echt Lees verderweer met zijn allen een avondje gelachten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
JASA Packaging Solutions b.v.

Ministerie van Justitie

Ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze "meester" heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft het heel Lees verderleuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Ministerie van Justitie

KPN

Het ging super en was heel erg leuk. Ja, gewoon dikke punten voor Robert en Frank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annechien | KPN

UWV

Het door jullie georganiseerde 70's feest was erg geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten en mijn collega's vragen om herhaling. geslaagd. Lees verderIedereen heeft enorm genoten en mijn collega's vragen om herhaling.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yvonne Struiken | UWV

Avond varen door de grachten met internationale collega''s. Top avond gehad en er is niets mooier om ze Amsterdam te Lees verderlaten zien vanaf het water. Eten en bediening op de boot was uitstekend. Bedankt voor het organiseren Puur..
Deze review kreeg als cijfer een 5

Coca Cola Benelux

Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde Lees verderdag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend. Hier wat reacties: Echt Amsterdam, Huiselijk, Prima verzorging, Een aanrader, Weer eens wat anders dan gebruikelijk, Voor herhaling vatbaar TOP FEEST! Kortom, een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Coca Cola Benelux

Lexima

Ten eerste bedankt voor het regelen. De gehele dag verliep uitstekend en zat goed in mekaar en iedereen had plezier. Lees verderTevens waren wij erg tevreden met de locaties. Vriendelijk bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Lexima

We hebben het echt ontzettend gezellig gehad. Ben deed het fantastisch en volgend jaar zal ik zeker weer gelijk jullie Lees verdersite pakken om een leuk uitje uit te kiezen. Wat waren we fanatiek :)
Deze review kreeg als cijfer een 5

5CA

Super georganiseerd! We wilden op korte termijn met ons bedrijf een kookworkshop doen, en Puur heeft dit top geregeld op Lees verdereen mooie locatie aan de oudegracht. Goed verzorgd met drankjes en aankleding, heerlijke gerechten met duidelijke instructies en zorgvuldig begeleid. En daarna natuurlijk heerlijk gegeten! Een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jason Lucas | 5CA

Nuscience

We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Bedankt voor de goede organisatie en de leuke foto's. Voor het volgende feestje Lees verderzullen we jullie zeker opnieuw vragen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Nuscience

Ikea Services

I got the feedback that the activity you arranged for my colleagues was very nice and well organised! The boat Lees verdertour was very lovely and they enjoyed a lot in the canals of Leiden when having a drink with some snacks and they also enjoyed the food at the restaurant. So I just wanted to say a big thank you for your support in arranging it and I know where you are for future necessities.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mercedes Rodriguez-Arias | Ikea Services

Staedion

Hartelijk dank voor de organisatie van de Highland games! We hebben het super gehad; weer was goed, we hadden (light) Lees verderspelletjes o.l.v. enthousiaste begeleiders (hoewel het er bij het rugby spel er af en toe wat wild aan toe ging), sfeer was goed, locatie en catering (paviljoen Te Werve) was top, sfeer was goed en last-but-not-least- aan het eind van de dag zag iedereen er goed uit in die Schotse rok. Wij waren met een groep van 75 personen. Het is zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Staedion

Wolters Kluwer

De directie heeft een reactie gestuurd en iedereen was super enthousiast, ook hadden zij vanuit hun afdelingen positieve feedback ontvangen. Lees verderKortom, iedereen was heel tevreden! Over de bussen heb ik eigenlijk niets meer gehoord maar dat zal dan goed gegaan zijn
Deze review kreeg als cijfer een 5
Wolters Kluwer

De workshop was erg leuk en werd ook heel erg leuk gegeven door de twee koks! Het eten was heerlijk Lees verderen alles was goed gelukt. Alle ingrediënten stonden klaar en de recepten werden goed uitgelegd. Je kon zelf kiezen welk recept je leuk vond om te maken. Daarna hebben we heerlijk gegeten in de wijnkelder die gezellig was aangekleed. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5

SOMO

Ze vonden het enorm leuk, bedankt voor het vragen! Ze waren er zeer enthousiast over. Wel vonden ze het best Lees verderintensief (doordat je helemaal in de bubble zit), dus gelukkig konden ze elkaar regelmatig afwisselen. Kortom, een zeer geslaagde activiteit!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
SOMO

Nestlé

Bedankt voor de foto’s. Iedereen vond het personeelsuitje erg leuk, bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Nestlé

Bakkerij Toebast

Prachtige avond gehad met onze medewerkers, heerlijk gegeten bij de overburen in Amersfoort, gezellige hilarische bingo en top georganiseerd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bakkerij Toebast

Wij hebben een super leuke middag gehad met de spellen van Expeditie Robinson! De opdrachten waren uitdagend en we moesten Lees verderals team goed samenwerken wat de teamsfeer erg ten goed kwam. Naast deze leuke onderdelen hebben wij ook Bubble Voetbal gespeeld. Dit was ook een groot succes omdat dit een compleet nieuwe ervaring was. De begeleiding was enthousiast en qua organisatie was het allemaal goed geregeld. Heel erg bedankt voor de fijne middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Knab

"Was heel leuk! Ik moest vooral lachen om mijn eigen collega’s."
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Knab

Auren

Wij hebben met ons bedrijf meegedaan aan de Expeditie en vnden het een erg leuke manier om aan teambuilding te Lees verderdoen. De onderdelen zijn er g leuk bedacht en door iedereen uit te voeren. De organisatie en begeleiding is erg leuk en professioneel. Ik kan het iedereen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Auren

Automatic Choice Europe

We hebben een geslaagd bedrijfsuitje gehad, mede dankzij de goede zorgen van Puur Events. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Automatic Choice Europe

Stryker

Het team vond de boottocht erg leuk en gezellig. Ze vonden de kok en de schipper enorm aardig en zeer Lees verderattent. De kwaliteit van het eten was prima
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nicoline Niehorster | Stryker

DSW Zorgverzekeraar

Allereerst onze complimenten voor het regelen van de wijnproeverij. Niks was teveel gevraagd, zoals het gebruik van Google Meet i.Lees verderp.v. Zoom. Grote complimenten voor de sommelier. Hij kwam professioneel over en wist goed sfeer te brengen in de algehele wijnproeverij.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liwia | DSW Zorgverzekeraar

Archstone BV

Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen Lees verderen zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Archstone BV

Havenbedrijf Rotterdam

Met 4 bloedfanatieke teams lekker met de GPS door Rotterdam gefietst. Leuk dat onze kernwaarden in de vragen verwerkt waren! FIjn Lees verderdat jullie je ook in de offerte hebben opgenomen dat het goed fietsweer moest zijn ;) Aanrader voor alle teams die iets actiefs in hun eigen leef-werkomgeving willen doen en hier dan met andere ogen naar gaan kijken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Havenbedrijf Rotterdam

Rabobank Nederland BV

Het feest was in een woord FANTASTISCH! Heel goed geregeld. Het eten was perfect. Het was een zeer geslaagd personeelsfeest. Lees verderOntzettend bedankt voor de organisatie en de zeer geslaagde avond. Ik zal zeer zeker reclame voor jullie maken bij mijn overige meer dan 1000 collega's hier in het pand middels o.a. onze nieuwsbrief en intranet site.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Nederland BV

FMO

We hebben een heerlijke middag gehad - de zon scheen volop en dus was het geen straf om met onze Lees verderGPS tablet Scheveningen te ontdekken. Het competitieve element viel goed in de smaak en er werd creatief samengewerkt. Geweldig dat Puur dit nog op zo'n korte termijn (2 werkdagen!) heeft kunnen organiseren voor ons team. Het was top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
FMO

Eetvilla van den Brink

We hebben het super gehad. Bedankt voor de service en leuke medewerkers. Graag tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Eetvilla van den Brink

ING Bank

Het was super. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en alles was prima geregeld ook van jullie kant dus Lees verderdank daarvoor! Pubquiz erg leuk gepresenteerd, petje af voor Michel. Korte wandeling was met het warme weer erg welkom dus dat was zeker niet erg ;) Esprit was top, terras open was helemaal geweldig en het feest was ook geslaagd. Eten was lekker (ook belangrijk!). Feest was ook leuk, dj goed en toegankelijk we hebben zelf uiteindelijk ook nog 1,5 uur gedraaid wat heel leuk was… Kortom, goed geregeld… Ik heb ook veel complimenten gekregen over de avond dus we zijn zeker tevreden. Tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ING Bank

Medisch Centrum Haaglanden

We hebben een leuke dag gehad gister. Was wel erg warm, maar gezellig. Dankjewel voor de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Medisch Centrum Haaglanden

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

We hebben een fantastische middag beleefd met ons team dankzij Puur Uitjes. Er was alle ruimte om het programma en Lees verderde borrelpakketten aan te passen aan onze wensen. De begeleiding was zeer professioneel en de collega’s waren zonder uitzondering super enthousiast. Kortom, een aanrader voor een prachtig virtueel teamuitje, chapeau!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Ordina

Het was zeker geslaagd, erg leuk. Het was een leuke mix van dans, spel en magie. Bedankt voor je hulp!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Ordina

Philips

Het boottochtje was geslaagd! Ik heb allemaal positieve reacties ontvangen. De bemanning was erg aardig en dienstverlenend. Lekker eten, goed Lees verderdrankje, mooi uitzicht; helemaal goed!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Philips

UWV WERKbedrijf

Het was in 1 woord hilarisch ! We hebben heel veel gelachen en plezier gehad. Erg leuk om je collega’s op Lees verdereen andere manier te leren kennen. Voor herhaling vatbaar dus. Volgende keer denken we zeker weer aan Puur Events. Ben is een ervaren en goede kwismaster/entertainer. Mijn complimenten !
Deze review kreeg als cijfer een 5
UWV WERKbedrijf

Wonderland Kinderopvang

Wij hebben afgelopen zaterdag deze activiteit ondernomen en hebben het erg naar ons zin gehad! De opzet van het spel Lees verderis leuk, de uitleg was goed en de spelleider was zeer sympathiek!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Wonderland Kinderopvang

Hockeyvereniging Leonidas

We hebben het heel erg leuk gehad! Veel spierpijn bij de jongens de dagen erna :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
Hockeyvereniging Leonidas

Mimaki Europe

Het feest was: GEWELDIG! Iedereen heeft mega genoten en ze vonden het allemaal ontzettend leuk, gezellig, goed georganiseerd, heerlijk eten, Lees verdergeweldige locatie oftewel top :-)! Het was een goed feestje..... Ik wil je bedanken voor je geweldige organisatie (samen met je team uiteraard)!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marjan van Zalen | Mimaki Europe

ABN AMRO

Feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor gedaan. Top Lees verderdank je wel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ABN AMRO

Antera Incasso

Het uitje was zeer geslaagd! We hebben het erg gezellig gehad en de locatie was erg mooi!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Antera Incasso

Shell

We played Citygame de Erfenis last week as part of our teambuilding day and everyone enjoyed it a lot. I Lees verderam really glad Puur suggested we should do this game. We were able to tailor it so it met all our requirements (in English, in a certain area of Rotterdam and within a certain time-frame) and everything was possible. I got a lot of positive feedback the next day so I can highly recommend this game. Thank you so much for all your help and great service. We had a wonderful time!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Shell

Ministerie van Defensie

We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rebecca | Ministerie van Defensie

Hyatt

Wat hebben wij een top dag gehad met zijn allen (ondanks het slechte weer: regen en harde wind)! De spelletjes Lees verderwerden begeleid door 3 toppers: Peter, Niels en Job. Heel fijn dat ze zo flexible waren! Ze deden niet moeilijk om wat langer te wachten zodat iedereen die wat later kwam ook nog mee kon doen met de spelletjes en we hebben even gewacht tot het ophield met regenen. Verder was het ook geen probleem voor ze om te switchen naar het Engels en werd het beach olleybal snel vervangen voor een ander spel aangezien de harde wind het niet echt mogelijk maakte om te beach volleyballen. Het was erg leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast meedeed aan de spelletjes en goed samenwerkten als team, want daar ging het uiteindelijk om! De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Er was meer dan genoeg eten voor iedereen en alles werd super snel bijgevuld. De service was uitstekend en iedereen ging voldaan naar huis! Ontzettend bedankt voor deze leuke dag Nadieh, Peter, Niels en Job!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hyatt

Spencer Stuart

Ons kerst feest in James Bond thema was een regelrechte schot in de roos! Sarah van Puur events heeft ons Lees verdersamen met haar team alle stress uit handen genomen. Sarah was continu daar waar ze nodig was en alle collega's, waaronder fotomodellen, saxofonist, DJ en illusionist, hebben er samen een avond "to remember" van gemaakt! Onze hartelijke dank!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelijn Hartvelt | Spencer Stuart

KNB

Wij zijn met een groep van ongeveer veertig man bij de Gevangenpoort geweest. De personen die ons hebben rondgeleid vertelden Lees verdermet veel passie over de geschiedenis van het gebouw. Hier en daar werd ook wat humor in het verhaal gebracht. Dat zorgde ervoor dat het verhaal over de Gevangenpoort luchtig werd gebracht. Heel belangrijk bij zo''n zwaar onderwerp. Interessant, prettig en toegankelijk. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
KNB

Application Net

Het was een erg geslaagd feestje. Iedereen had hard zijn best gedaan met hun outfit, erg leuk om te zien. Lees verderOok het eten was weer prima in orde.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Application Net

We hebben erg genoten en ontzettend gelachen. Sharon deed het perfect waardoor wij erg in onze rol konden opgaan. Erg Lees verdergoed georganiseerd van jullie kant. Ook onze komplimenten over restaurant kek, het eten was perfect, vriendelijk personeel en n zeer mooie lokatie. Ook van de rest van de familie niks anders als lovende woorden. Tot het volgende uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5

We hebben een super leuke dag gehad! Het weer zat ook lekker mee! Alles was goed geregeld en het eten Lees verderwas heerlijk. Dank voor de goede zorgen en de foto’s!
Deze review kreeg als cijfer een 5

STEK

Wat een leuk online event! We hebben er veel leuke reacties op ontvangen. Het was lekker meezingen, maar de interactie Lees verderwas ook geweldig! Leuke opdrachten tussen door zorgde voor veel dynamiek! Een dikke aanrader! Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam de Jong | STEK

Mercedes Benz Nederland

Ik was er gisteren zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van onze buitenlandse gasten. Boot Lees verderwas geweldig (zowel de tocht als de versnaperingen) Gidsen waren onderhoudend en de wandeling vond iedereen erg leuk Restaurant: iedereen was erg positief over het eten en de bediening. En door het mooie weer konden ze ook nog buiten eten. Al met al alleen maar positieve geluiden. Dus bedankt voor je ondersteuning. Als ik weer iets moet organiseren, zal ik zeker aan jullie denken!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Mercedes Benz Nederland

Celanese

Kan niet anders zeggen dan een zeer prettige samenwerking. Bart van Puur heeft mij ontzettend goed geholpen en samen hebben Lees verderwij onze gasten een fantastische avond kunnen bezorgen! Een zeer mooie boot, fijn personeel en het eten was geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dawn Elshof Burgering | Celanese

Het was echt heel erg leuk. Je had helemaal gelijk. We zijn in twee teams uiteen gegaan en hebben ons Lees verderkostelijk vermaakt met al die games, filmpjes en foto’s. Super leuke middag. We hebben nog lang nagekletst. Ik heb echt van iedereen gehoord dat ze het gaaf vonden. Ik heb jullie ook bij andere collega’s aanbevolen. Het is zeker de moeite van het spelen waard en niet al te duur.    
Deze review kreeg als cijfer een 5

gemeente Soest

Een uitdagend spel met afwisselende opdrachten die zorgen voor teambuilding. Een leuke activiteit die je kunt doen in (meerdere) groepjes Lees verdervan circa 8 personen. Wij hebben een super gezellige dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
gemeente Soest

Erg leuke vorm van zeskamp met zeer enthousiaste begeleiders! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle communicatie met Lees verderde organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Derek Bakkum

Kluwer

We krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Yammer is ons intranet en er staan heel veel posts op Lees verdermet enthousiaste reacties en leuke fotos. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kluwer

super geregeld met lekkere tapas en drankjes! De salonboot was erg gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Dank voor je mail: het was een groot succes vrijdag! De begeleiding nam (heel prettig) de organisatie uit mijn handen Lees verderen heeft er echt voor gezorgd dat alles soepel verliep! Door hun flexibele opstelling kon ik het regelen van van alles en nog wat loslaten en ook mee doen met het spel! Iedereen was erg enthousiast, omdat er ook verschillende elementen in het spel zaten was er voor ieder wat wils. Al met al een hele geslaagde middag/avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Wolters Kluwer

We krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Op ons intranet staan heel veel posts met enthousiaste reacties en Lees verderleuke foto’s. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemieke | Wolters Kluwer

GOGLA

Het Expeditie Robinson spel haalde het beste in ons naar boven. Nooit geweten dat iedereen zo competitief is! Djenga letterlijk Lees verdertot grote hoogte gekomen. En niemand wilde opgeven met touwtrekken. Uiteindelijk wel een duidelijke Winnaar. Heerlijk gegeten, nog gesupt kortom we hebben een geweldige dag op het strand gehad. Echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
GOGLA

RPS BV

Wij zijn weer bijgekomen van alle feestactiviteiten! We hebben een super avond gehad en van onze collega's horen we alleen Lees verdermaar positieve reacties. Hartelijk dank voor de foto's, ik heb ze inmiddels onder onze collega's verspreid. Jullie nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 5
RPS BV

Liberty Global

We have used Puur Events for the GPS smartphone game for 45people in Zandvoort. Marjolein the main contact to book Lees verderthis activity was really helpful and responsive. Hosts on the day Matthijs and Ino did a great job too. Everyone enjoyed the game. I’m sure we will use Puur Events again. Thank you for looking after us so well.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Liberty Global

Inspectie SZW

Wij hebben met ons team een onwijs leuke avond gehad met Puur Uitjes, we hebben het moordspel gespeeld. Iedereen ''speelt'' Lees verdereen eigen rol en samen vertel je tussen de gangen door het verhaal van de onopgeloste moord. Verwacht niet al te veel toneelspel, het is vooral een script dat je samen doorloopt. Daardoor is het een instapuitje waar iedereen aan kan deelnemen, wij vonden het heel leuk! Ook het eten bij Rootz was heerlijk. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Inspectie SZW

Gemeente Uitgeest

Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers volop genoten van de Lees verderdoor jullie georganiseerde activiteiten. Het contact was goed en makkelijk zodat alles soepel en met veel plezier is verlopen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Gemeente Uitgeest

Gemeente Den Haag

Het is een heel leuk uitje. We hebben met zijn allen veel plezier gehad. het is een perfecte gelegenheid om Lees verdercollega''s beter te leren kennen. Het is heel relaxed en door de vele restaurants en wisselingen in de tafels volop tijd om met iedereen te kunnen bijkletsen. Bootreis is leuk, een heel ander gezicht naar de stad vanuit het water.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Gemeente Den Haag

Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met Lees verderonze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Doron Mehlmann | Staatsbosbeheer

Het was een zeer geslaagde middag. Goed georganiseerd, leuke begeleiders, mooie locatie en uiteindelijk geeindigd bij een restaurant met super Lees verdereten. Zeker voor herhaling vatbaar. We houden contact!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

HUNTER DOUGLAS EUROPE B.V.

Ons afdelingsuitje gisteren was een succes. Gezellig met z’n allen gezongen en eten was prima. Vokko prima kerel, gastvrijheid Lees verderen bediening restaurant als goed ervaren. Kortom, voor ons een geslaagde middag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
HUNTER DOUGLAS EUROPE B.V.

Het was een geslaagde middag en we hebben genoten! We hadden het weer ook wel mee natuurlijk.. Klein minpuntje was Lees verderwel dat er in het boekje van de speurtocht stond dat we bij Barera (was het geloof ik) een kopje koffie konden krijgen maar daar wisten ze van niets… Nu kan het zijn dat dit verkeerd in het boekje zat…. Maar dit zorgde wel voor de nodige verwarring zowel bij het cafeetje als bij ons.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5

Ithaka

Het was fantastisch, de leerlingen en wij mentoren hebben ervan genoten. Leuke activiteiten en betrokken begeleiders. Bedankt dat het nog Lees verderzo snel geregeld kon worden
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hava Caglar | Ithaka

Janssen Biologics B.V.

Bedankt voor jullie hulp voor het maken van een onvergetelijke avond; we troffen een leuke gids, mooie locaties en overheerlijk Lees verdereten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Janssen Biologics B.V.

Anoniem

Ja het was super leuk! Iedereen heeft erg gelachen. Bedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Anoniem

Bij dezen willen wij jullie bedanken voor de voortreffelijke avond. Goed georganiseerd, mooie omgeving en prima eten! Wat ons betreft Lees verdereen dikke 9!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

UWV

Leuk, luchtig en even fijne break in een teamdag. Nieuwe inzichten maar ook bevestiging van zaken die we al wisten Lees verderen dachten. Met goed en aandachtig luisteren naar elkaar weet je meer dan je denkt :) Tip: geen permanentmarkers naast de beschrijfbare/uitwisbare whiteboarden leggen ;)
Deze review kreeg als cijfer een 5
UWV

Alles snel en perfect geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5

Berghoef Advocaten en Adviseurs

We willen je bedanken voor het super leuke uitje van we zaterdag hebben gehad. Het was erg geslaagd! Leuke reacties Lees verdergehad van onze collega’s en we hadden natuurlijk heerlijk weer. De spelmakers en gidsen waren erg vriendelijk en het spel leuk geregeld. De bussen waren prima! Het eten lekker! Het was wel jammer dan de boot rond 21.30 uur is aangemeerd vanwege pech. Dus we hebben weinig kunnen varen. Uit eindelijk zijn we van de boot gestapt en heb ik de buschauffeur gebeld. We zijn toen in de buurt van het Leidseplein opgestapt. Heel jammer, we keken erg uit naar het varen en dat was natuurlijk ook een bijzonder onderdeel van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Saskia | Berghoef Advocaten en Adviseurs

JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Het was een zeer geslaagde avond. Alle collega’s hebben het naar hun zin gehad! Dankjewel voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Ausnutria

Wij zijn aangenaam verrast tijdens het floating dinner dat we eind juni beleefden in Amsterdam. Het gezelschap van 20 personen nam Lees verderplaats aan boord van ''De Roos'', waar we werden verwelkomd door een jonge schipper en haar collega. We hebben met veel plezier geluisterd naar haar verhaal met personal touch tijdens de tocht en genoten van de gerechten tijdens de stops aan wal bij 3 verschillende restaurants. Ik vind het een echte aanrader, ook omdat het een leuke variatie is op het thema ''walking dinner''.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tina Scheffer | Ausnutria

ABN AMRO

We vonden het feest super! De locatie, het eten, de band en het entertainment was goed. De sfeer was heel Lees verdergoed en we krijgen veel positieve reacties. De foto's zijn erg leuk (vooral ook met de frames erbij!) Mogen wij trouwens het bord hebben? Dat zal leuk staan hier op de afdeling!
Deze review kreeg als cijfer een 5
ABN AMRO

Vinmar International BV

Het feest was meer dan geslaagd. Iedereen was enorm enthousiast over alles: de illusionist, de band, de locatie, de muziek Lees verderik had me geen betere verjaardag kunnen wensen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vinmar International BV

We hebben met een groep van 11 personen het spel gespeeld. De quizmaster was erg enthousiast en de locatie was in Lees verderstijl aangekleed. Iedereen was zeer fanatiek en we hebben een hele leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Romy de Nas

Excuses voor de late reactie, maar ik was vorige week niet op kantoor. De coctailworkshop was een groot succes! Ik Lees verderheb alleen maar positieve en enthousiaste reacties gekregen. Oók van onze bestuurder! Hartelijk dank en hopelijk tot ziens!
Deze review kreeg als cijfer een 5

Nissha

Ik wil Puur Events namens al mijn personeel en vooral mijzelf, hartelijk danken voor een geweldige avond op het water. Lees verderAlles was prima verzorgd en het aanwezige personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een top avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Schreurs | Nissha

We hebben met Puur* Uitjes een fijne middag gehad met het CSI moordspel. Het spel is leuk in elkaar gezet Lees verderen de spelbegeleiding van Sharon was ook erg leuk gedaan. Dit i.c.m. een goed geregelde borrel + diner op een toplocatie in Rotterdam. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Herken de Mol is onwijs leuk en zit strak in elkaar. We speelden het tijdens een vrijgezellenfeestje in Amsterdam en Lees verderiedereen was megafanatiek. Je leert je/een stad op een hele andere manier kennen... en als blijkt dat je beste vriendin de Mol was voel je je ECHT geflest!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Greetz

We hebben dit uitje gedaan met het commerciele team van Greetz. De locatie was restaurant Van Puffelen. Goed eten en Lees verdergoede bediening. De spelbegeleider maakte er een leuke avond van en de strijd werd met veel humor gestreden. Al met al een geslaagd uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Linda de Lange | Greetz

Hele leuke activiteit als teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5

De pubquiz was erg leuk. Leuke presentator, leuke vragen. We hebben erg gelachen. Het was niet goed te horen op Lees verderde plekken waar wij zaten. Bedankt voor al het geregel op zo’n korte termijn.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Nissha

Ik wil Puur Events namens al mijn personeel en vooral mijzelf, hartelijk danken voor een geweldige avond op het water. Lees verderAlles was prima verzorgd en het aanwezige personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een top avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Schreurs | Nissha

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Ik heb gehoord van de deelnemers dat het erg leuk was, dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Ministerie van Veiligheid en Justitie

K/AP

Nog bedankt voor de leuke avond die we hebben gehad! Was zeer geslaagd, Sharon deed het echt erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jessie Zut | K/AP

Super leuke proeverij, met korte uitleg erbij. Niet te langdradig zodat ook grote groepen hun aandacht er enigszins bij kunnen Lees verderhouden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Olmo Janssen

Bejo Zaden

Fantastische avond gehad op de BBQ boot van Puur. Door de Amsterdamse grachten varen was voor de meeste internationale collega''s Lees verderal een heel bijzondere ervaring. De Organisatie van Puur maakte het perfect. De kapiteiten/gids wist over alle hightlights van Amsterdam iets te vertellen. Bediening was ontzettend vriendelijk en zorgde ervoor dat de glazen gedurende de hele boottocht gevuld bleven. Ook het eten was erg goed! Alle 46 collega''s uit 30 verschillende landen waren vol lof over de sociale activiteit tijdens onze trainingsweek! Bedankt voor de geweldige organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bejo Zaden

Diervoeding Tak

Goed georganiseerd, goede uitleg en lekker eten. We hadden van te voren gevraagd of de gids in het Engels en Lees verderDuits kon vertellen, maar helaas was het enkel in het Engels.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Stefanie | Diervoeding Tak

Dura Vermeer

Met 11 mannen en 2 vrouwen het Expeditie Robinson spel in Scheveningen gedaan. Wat is iedereen enorm fanatiek! Leuk om te zien. Lees verderWe hebben enorm veel plezier gehad met elkaar en daar ging het om. De winnaar was, volgens ons team, onterecht ;-) Maar de beker is inmiddels in onze handen en krijgt een plek in ons bedrijf waar we nog vaak aan dit samenzijn terug gaan denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Dura Vermeer

Hele leuke ochtend gehad, iedereen bleef het hele weekend nog napraten over de mol-acties en tactieken :) bedankt en de complimenten Lees verderaan de spelleiders!
Deze review kreeg als cijfer een 5

Antea

Erg leuk en enthousiast team. Jordy voelde het goed aan om naar het weer te kijken en even te wachten. Lees verderDaardoor iets later begonnen, was top. Spellen waren leuk en mensen deden enthousiast mee! Ze vonden dit jaar de spellen leuker dan vorig jaar (Expeditie Robinson), niemand vond ook maar iets stom.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne Voorman | Antea

Koninklijke Metaalunie

We hebben een fantastische feestavond gehad, mede dankzij jullie entertainment. Was perfect geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margreet Westerbeek | Koninklijke Metaalunie

Het was erg geslaagd en gezellig. Dank je wel. Wij vonden Sharon erg leuk! Ze deed het goed en zocht Lees verderveel interactie met het publiek. Goed gedaan :)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

PVH Europe BV

Gister bovenstaand event in hartje Amsterdam gedaan - Jordaan. Het hele team was erg enthousiast, leuke en uitdagende opdrachten maar Lees verderook erg goed voor de Team Building. De Acteur die dit event leidde was erg goed en kreeg het hele team in een keer enthousiast. De opzet van het spel was erg leuk en precies lang genoeg. Ook alle voorbereiding en communicatie om het event heel liep perfect. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
PVH Europe BV

Kluwer

We krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Yammer is ons intranet en er staan heel veel posts op Lees verdermet enthousiaste reacties en leuke fotoÕs. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kluwer

Geweldige pubquiz gehad! Goed georganiseerd, prima locatie en leuke presentatrice! Erg goed gedaan!
Deze review kreeg als cijfer een 5

TNT

Alles is goed verlopen en de reakties waren zeer positief vooral mbt de kwaliteit van het eten. We hadden 5 Italianen Lees verderin de groep - kritisch - en zij waren allen zeer lovend. De wandeltocht  was ook prima - goed weer, rustige wandeling en een leuk deel van de stad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Danielle de Kluijver | TNT

Sigma Coatings

Gek op Holland dinerspel gespeeld met teamuitje; veel gelachen met de leuke vragen en opdrachten, mooie locatie met lekker eten Lees verderen een goede presentratrice .. aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Sigma Coatings

Akkermans & Partners

Hartelijk dank voor de snelheid waarmee jullie voor ons feest hebben geregeld. Zelf kon ik er helaas niet bij aanwezig Lees verderzijn (ik was helaas ziek), maar ik hoor hele enthousiaste verhalen van mijn collega's. Het was erg geslaagd en ze hebben een hele gezellige avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wendy | Akkermans & Partners

Elekta BV

Afgelopen zaterdag een heel gezellig feestje gehad op het strand bij Zandvoort. Leuke spelletjes (ala Expeditie Robinson) met vlotte teamleiding. Lees verderFeestavond met BBQ, swingende DJ, karikatuur tekenaar en gezellige glow in the dark aankleding maakte de feestvreugde compleet! In overleg is er van alles mogelijk. Een feestje op maat dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Elekta BV

Prima geregeld, goede restaurants waar we heerlijk gegeten hebben. Mooie rondvaart door de stad met de nodige toelichting. Voorts tijdens Lees verderde wandeling een zeer leuke gids met boeiende historische verhalen.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Leuk dat je nog even mailt. Het was erg leuk en werd zeer goed ontvangen. De groep was niet op Lees verderde hoogte; iedereen was heel enthousiast. Degene die jullie hadden ingehuurd was heel professioneel en begeleidde het erg leuk. Alleen maar positieve reacties dus het is een goede keus geweest! Hartelijke groet en bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Het was super geslaagd, dankjewel!! Het viel heel erg in de smaak bij iedereen! Groeten en tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5

City game 2.0 als teambuildingsuitje gedaan. Fijn contact met organisatie zowel vooraf, tijdens en na het teamuitje. Goed speluitleg en het Lees verderspel zat goed in elkaar. De teams waren bloedfanatiek met het uitvoeren van de opdrachten om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Daarbij was het prachtig weer en hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Francis Wiedijk

Hartelijk dank voor de leuke workshops afgelopen donderdag in Scheveningen! Ondanks het hele slechte weer is het een hele leuke Lees verdermiddag geworden. De eerste groep heeft een flinke storm en hagelbui getrotseerd maar voor de overige twee groepen hebben we de activiteiten naar binnen verplaatst. Dit hebben Marvin en Jos heel flexibel en op een creatieve manier opgelost! Dank daarvoor aan hen. Omdat we zelf met de rest van de dag/groep bezig waren, hebben zij heel zelfstandig hun workshop moeten uitvoeren, dit verliep vlekkeloos!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Blue Sky Group

We hebben een waanzinnig mooi feest gehad voor ons bedrijf. Met 100 mensen hebben we genoten van een mooie locatie, lekker Lees verdereten en verrassend entertainment. Puur* heeft ons echt ontzorgd in de voorbereiding en op de avond zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Blue Sky Group

Bakker Hillegom BV

Al snel was het voor Puur* Events duidelijk wat onze wensen waren voor ons 65 jarig jubileumfeest. Na wat gesprekken wist Lees verderPuur ons enthousiast te maken met een mooie offerte voor een geweldige dag in het mooiste gedeelte van Amsterdam! Vooral de extra ´´Amsterdamse tintjes´´ die door Puur werden voorgesteld gaven ons het gevoel dat er echt met ons werd meegedacht en dat zij ons een geweldige dag zouden bezorgen. Toen het eenmaal zo ver was heeft een ieder optimaal genoten en was het programma ook nog eens goed voor een stukje teambuilding. Het programma was speels, educatief en erg gezellig. Vooral het zingen van de Amsterdamse liederen, en de begeleiding daarbij, was een echte sfeermaker aan het begin van de avond en gaf ons een feestelijk gevoel. Kortom, een jubileumfeest om nooit meer te vergeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacoba | Bakker Hillegom BV

Douwes International BV - Peco Select

Een ontzettend leuke hilarische quiz waarin de teambuilding naar voren kwam. Sharon - onze Chantal voor deze avond - betrok Lees verderiedereen bij het spel en deed het ontzettend leuk. De groep werd al maar fanatieker. Zonder meer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Douwes International BV - Peco Select

TOOLS4EVER

Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is Lees verderiedereen nog een beetje aan het herstellen...
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Purdey | TOOLS4EVER

Vriendenuitje

Bedankt voor de goede organisatie! Ondanks het slechte weer zaterdagmiddag hebben we het enorm naar ons zin gehad met de Lees verderhighlandgames en de BBQ bij Waterjump was top (de zon scheen gelukkig weer een beetje)! Ik ben benieuwd naar de foto''s en als er in de toekomst weer iets georganiseerd moet worden houd ik jullie zeker in gedachten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Vriendenuitje

MCHaaglanden

Super leuke avond, mede door de begeleiding van Chantal! Collega''s op een andere manier leren kennen wat zeker kan bijdragen Lees verderaan een nog betere samenwerking. Goed voor het team, dus voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 5
MCHaaglanden

Politie Wassenaar

Eigenlijk is de Instagram Workshop in één woord samen te vatten: geweldig! Vanuit de medewerkers krijgen wij alleen maar positieve Lees verderreacties. Ook van diegenen die wel eens kritisch zijn op dergelijke activiteiten. Sommigen kwamen helemaal tot bloei tijdens hun jacht op de mooiste foto''s! Anna-Maria en Gita hebben daar volledig aan bijgedragen: top hoe zij de workshop hebben verzorgd. Tot slot werkte het prachtige weer ook mee natuurlijk. Ook goed om te horen dat Anna-Maria en Gita hun complimenten uitspraken over de setting en de aanwezigen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Politie Wassenaar

Ministerie Algemene Zaken, DPC

Fantastisch geregeld! Super geduldig medewerkers die alles hebben gedaan om voor ons een top-avond te zorgen! Wij zijn erg blij!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Robynne Hazebroek | Ministerie Algemene Zaken, DPC

Worldline

Bedankt voor de organisatie van de Highland Games! Het is een topdag geworden! Er waren wat collega''s die zich flink Lees verderzorgen hebben gemaakt over de "sportieve" spelletjes maar dit bleek uiteindelijk reuze mee te vallen en vooral erg leuk te zijn! Van het boogschieten tot het "boomstam" werpen. Elk onderdeel was erg leuk en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Ik heb alleen maar positieve leuke reacties gekregen van mijn collega''s. De BBQ was ook erg geslaagd en vooral erg lekker. Het was heel erg fijn om na onze intensieve dag neer te ploffen en gelijk aan te kunnen schuiven om heerlijk te eten. Nogmaals bedankt voor de top organisatie! Wij zullen volgend jaar zeker weer een beroep doen op jullie diensten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Worldline

Punt Systeembouw

Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega's die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 bazen, waren erg enthousiast. Lees verderDe likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele minpuntjes waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Punt Systeembouw

''t Prisma

Ons teamuitje werd verzorgd door Puur Uitjes. We hebben Herken de Mol gespeeld. Oscar was de spelleider en zorgde ervoor Lees verderdat alles goed op schema liep. Het geheel was goed georganiseerd, ook vooraf al door het inlichten van de mollen per mail. Een leuke manier om de stad te verkennen en elkaar te leren kennen, echter was niemand te vertrouwen ;)... Geslaagd teamuitje!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
''t Prisma

Ploum

Wij hebben vrijdag een mooi kerstfeest gehad en opnieuw werd alles super geregeld vanuit jullie zijde. Vanuit de commissie wil Lees verderik Puur* Events bedanken voor de goede organisatie en uiteraard ook jouw geduld en het meedenken bij het afstemmen van de offerte. Wij hopen nog vaker met jullie samen te werken!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelon Zweep | Ploum

IKEA B.V.

Het was erg leuk. Iedereen heeft er van genoten. Bedankt voor de fijne samenwerken en tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jolanda | IKEA B.V.

Enrise

We hadden Puur* Events gevonden na een zoekopdracht op Google naar bedrijfsfeestjes. De site zag er goed uit en we Lees verderwerden erg enthousiast van het feestthema 'Los in de skihut'. Het is echter natuurlijk lastig om dat zo van internet te kiezen en te projecteren op je eigen locatie. Het is dus even afwachten hoe zoiets uiteindelijk uitpakt. Puur* Events heeft onze verwachtingen echter ruimschoots overtroffen, niet alleen werd het voortraject en de dag zelf uitzonderlijk goed begeleid, maar ook het themafeest zelf was fantastisch. Middels de decoratie en verlichting werd er echt een leuke sfeer gecreëerd terwijl wij toch echt een 'moeilijk' pand hebben. De host en hostesses hebben de activiteiten leuk begeleid en wisten zo de sfeer er goed in te brengen. Wij komen dus zeker nog eens terug bij Puur* Events! Enkele reacties van medewerkers: Het Après-ski thema was tot in alle hoeken en gaten helemaal af. Leuk om te zien dat de karaoke zonder druk door de goede begeleiding van de host al snel een succes was. Ook de quiz was top. Het 'Gek op Holland' spel, de karaoke, ski simulator en de complete Après-ski vibe waren fantastisch. Er was niets om NIET leuk te vinden: sfeer, decoratie, allemaal goed geregeld. De sfeerverlichting was geweldig en de quiz een hoop lol
Deze review kreeg als cijfer een 5
Enrise

Siemens

"Op een of andere manier had ik het idee dat we in een restaurantje zouden zitten of zo, maar dit Lees verderwas op een industrieterrein, loods in, industriële keuken. Dus eerste reactie: oh jee… Maar het werd uiteindelijk hartstikke gezellig en de mensen van q-vis waren fantastisch in dat ze op zo’n korte termijn iemand bereid hebben gevonden om in het Engels de workshop te geven! Daarbij gingen wij na de workshop Den Haag in en hebben ze de sushi die wij hebben gemaakt afgeleverd bij Siemens, supergaaf! Ik werd wel om 7.17 door receptie gebeld die zwaar verbaasd was dat ze opeens met 9 (zeer grote) bakken sushi zaten :). Dank je wel voor het organiseren, wij hebben complimentjes gehad van onze Deense gasten,"
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Siemens

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thomas | Hello Fresh

ibis Amsterdam Centre

Dinsdag 23 januari, HAKA in het Amsterdamse bos, top workshop! Robert heeft ons meer verteld over de geschiedenis van de HAKA Lees verderen ons daarna op inspirerende wijze onze eigen HAKA laten maken. Een goede break tijdens een hele dag vergaderen... Uiteraard is er een filmpje van gemaakt, waar we nu nog veel lol aan beleven ;)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ilse Vesseur | ibis Amsterdam Centre

Simmons & Simmons

Ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Simmons & Simmons

Was een leuke Workshop Lipdub maken! Dank Puur voor deze blijvende herinnering. Dank Bas voor de goede organisatie en het Lees verderfijne contact.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nynke Visser

RVO

Workshop was geweldig! We hebben het écht naar onze zin gehad en iedereen heeft genoten. Was een geslaagd workshop. Bedankt Lees verderervoor en wellicht tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
RVO

Scafom

Het avondje Amsterdam was zeer geslaagd! Goed gestart met Jenever likeur bij Proeflokaal de Drie Fleschjes. We gingen nog vrolijker Lees verdernaar buiten dan we binnen kwamen! Vervolgens voor- en hoofdgerecht gegegeten bij ''in de WAAG'' (Nieuwmarkt 4) was super! De wandeling aansluitend met de gidsen was informatief en onderhouded en het dessert bij LOOKS heerlijk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Scafom

TIAS

Via deze weg wil ik je laten weten dat het een zeer geslaagde avond is geweest dinsdag. Weer was goed, Lees verdereten van goede kwaliteit en prima georganiseerd dus de groep ( inclusief mijzelf en collega ) hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
TIAS

Mercedes-Benz Nederland B.V.

Dank voor de goede organisatie afgelopen woensdagavond. Onze Europese collega’s hebben genoten van de rondvaart (kleine miscommunicatie over de Lees verderbitterballen, maar goed opgelost door Joris) en het enthousiasme van Ellen! Het diner bij d’Vijff Vlieghen was een schot in de roos. Geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marieke | Mercedes-Benz Nederland B.V.

"Beste Monique, we hebben genoten van de tapasworkshop! Hartelijke ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes. Zelf fijn gekokkereld en met z''n Lees verderallen alles gezellig opgegeten. Bij de smartlappenworkshop hebben we gezellig met z''n allen gezongen en enorm gelachen. Echt een aanrader voor een gezellig teambuildingsuitje!"
Deze review kreeg als cijfer een 4

Gemeente Den Haag - Dienst OCW

Mijn collega’s hebben het er nog steeds over. Iedereen vond het super leuk en men vond dit het meest Lees verdergezellige uitje dat ze hadden gehad. Dat sommige collega’s op nr. 1 in de Ranking stonden had niemand verwacht. Bij de vraag ''met welk talent zou je meedoen aan een talentenjacht'' kwam bij een collega een bijzonder talent naar boven: naar rechts schrijft zij ‘normaal’ leesbare woorden en ze kan ook tegelijkertijd met haar linkerhand naar links dezelfde woorden/letters schrijven maar dan in spiegelbeeld. De sfeer was goed en we hebben 1,5 uur lang gelachen. Procesbegeleiding was bijzonder goed. Het was een uitje om niet te vergeten! Ik zal het zeker aanraden aan anderen vandaar ook mijn review.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno van Heerde | Gemeente Den Haag - Dienst OCW

Infra-Techniek BV

We hebben de avond als zeer prettig ervaren. Iedereen vond het heel gezellig, zeker een reden om volgend jaar weer Lees verderkontakt met je op te nemen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Infra-Techniek BV

Kunstatelier ''t Rondeel

Het was een erg leuk avondje, schipper en ober waren hartstikke aardig. We vertrokken op tijd. Het instappen was een Lees verderbeetje eng voor sommige deelnemers ( gehandicapt) hoogte verschil tussen kade en boot net iets te groot, een flinke stap was nodig. Maar schipper en ober waren zeer behulpzaam en het is gelukt om er op en af te komen :-) Wij zijn tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kunstatelier ''t Rondeel

De Riethorst Stromenland

Het feest was SUPER geslaagd. Het weer zat erg mee en op de organisatie was niets aan te merken. Ook Lees verderde locaties waren uit de kunst. Het eten was heerlijk. Kortom wij hebben een avond gehad waar nog wel enige tijd over nagepraat zal worden. Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
De Riethorst Stromenland

BP

drop, haring, speculaas.. Mooi om te beleven met ons internationale gasten. Zeker met gids Michelle
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
BP

We hebben een erg leuke en geslaagde dag gehad. Helaas zat het weer niet mee maar zelfs dat mocht de Lees verderpret niet drukken. Bedankt voor de goede organisatie en marvin voor zijn inzet tijdens de dag. Het uitje is een absolute aanrader :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal

P&R Visual Merchandising

Het was afgelopen woensdag een zeer geslaagde dag! De reacties waren positief en het weer was ook redelijk. Wij willen Lees verderjullie dan ook bedanken voor een geslaagde dag. De tijd ging wel onwijs snel, dus het had zeker nog wel langer mogen duren met meer spellen. En wij vonden het jammer dat niet alle vier de teams tegen elkaar strijden in 1 proef, naast de eet proef dan. Maar voor de rest top! Bedankt
Deze review kreeg als cijfer een 4
P&R Visual Merchandising

Johnson Controls

Ten eerste wil ik Puur* Events bedanken voor het organiseren van een geweldig personeelsuitje. We hebben alleen maar positieve reactie's Lees verderontvangen. De locatie, het hotel, spelletjes of eten, iedereen was enthousiast. En laten we de DJ en zanger niet vergeten. Nogmaals heel erg bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Johnson Controls

TEVA

We hebben het heel erg naar ons zin gehad en waren heel tevreden over Lars, ik hoop dat we ons Lees verdernog een klein beetje hebben kunnen gedragen...Dank je wel en mochten we weer een event hebben dan neem ik weer even contact op! De foto's zijn trouwens hilarisch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Melissa | TEVA

Bedankt voor de uitstekende organisatie van het floating diner ter gelegenheid van onze gezamenlijke 120 jarige verjaardag. De inzet van alle Lees verderbetrokkenen om het ons en onze gasten naar de zin te maken was formidabel. De busreis, het eten en de vaartochten met, onderhoudende, gids door de grachten waren buitengewoon. Zonder meer een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Wij hebben met ons bedrijf twee activiteiten geboekt bij Puur. Communicatie vooraf was vriendelijk en behulpzaam, maar wel langzaam. Het Lees verderduurde een maand voordat we te horen kregen of en wanneer onze activiteiten konden doorgaan. We moesten er regelmatig achteraan bellen en mailen, omdat wij op redelijk korte termijn deze activiteiten wilden organiseren (2 maanden). Wij kozen de big picture en de mindfuck workshop. De activiteiten zelf waren leuk, begeleiders waren vriendelijk en de locaties waren goed. De Big Picture workshop duurde 1,5 uur, maar dit was wel wat kort. Je moet een idee bedenken, een ontwerp maken en deze dan ook nog schilderen. De begeleider dacht aan de start goed mee in hoe we de 'big picture' konden maken. We vonden wel dat de begeleider tijdens de workshop wat meer sturing had kunnen geven zodat het meer een geheel wordt, bijvoorbeeld om de overlopen tussen de doeken iets vloeiender te laten lopen, kleurgebruik af te stemmen of in elk geval een suggestie te doen dat we daar ook op konden letten. De Mindfuck workshop was erg leuk, maar ook wat kort. Een minpunt was dat de workshop in het Engels was. Dit was van te voren niet duidelijk gecommuniceerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline Schoevers

Unilever

Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel Lees verderdrank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Unilever

Redkiwi

Ik ben erg enthousiast over het snelle organiseren (3 dagen van te voren voor een groep van 25 man) en de communicatie Lees verdermet Sophie van PuurUitjes. De Great Escape in Rotterdam is zeker een aanrader! Lekker centraal en leuke plekken gezien. Het GPS systeem mag wel iets preciezer worden afgesteld, signaal was erg zwak af en toe. En de ruimte van het diner had wat gezelliger gekund, we misten bijvoorbeeld achtergrondmuziek. Dit werd overigens wel snel opgelost door het restaurant zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Redkiwi

RIBW Gooi en Vechtstreek

Het was een super geslaagd feest, heerlijk eten en geweldige band. Ook de workshop werd als heel leuk ervaren door Lees verderde collega's en we hebben dan ook veel goede reacties gekregen. Enorm bedankt voor de goede organisatie, we kijken terug op een geslaagd feest!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Debbie Eggers | RIBW Gooi en Vechtstreek

Avenu Autogroep

Top feest, wat een super organisatie we hebben genoten!! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Avenu Autogroep

Hitachi

Bedankt voor het leuke feest afgelopen zaterdag! We vonden het een erg geslaagde avond en de geluiden die we tot Lees verdernu toe hebben gehoord zijn tot nu toe positief! Ik heb voornamelijk feestende mensen gezien, dat is het allerbelangrijkste volgens mij.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hitachi

Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een topprestatie geleverd. Vanuit de collega''s (en zelfs vanuit Lees verderafdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots.
Deze review kreeg als cijfer een 5

NKI

Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden Lees verderwe erin.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacques | NKI

Top uitje gehad! Maar twee weken vooraf geregeld. Ontzettend goed verzorgd, de uitleg was prima, de beschermkleding goed, en de Lees verderworkshop is iets wat iedereen leuk vindt. Dank je wel.
Deze review kreeg als cijfer een 5

"Hi Eline, hierbij wil ik jou en Laurens hartelijk bedanken voor afgelopen vrijdag. Het was top geregeld en inderdaad een Lees verderonwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!"
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Europees Octrooi Bureau

Nogmaals bedankt voor alles, we hebben een heel leuke dag gehad in Delft tijdens onze ''floating lunch'', het was gemoedelijk Lees verderen ontspannen. Het eten was ook prima in orde, complimenten! De rondvaart door de grachten was interessant en grappig, net als de stadswandeling. Onze gids was heel professioneel, ze heeft ons goed begeleid. Het was een puur geslaagd uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Europees Octrooi Bureau

BARTEC

Allereerst bedankt voor het regelen van ons personeelsfeestje van afgelopen zaterdag. Mede dankzij het mooie weer is het een superdag Lees verdergeworden. Ook de medewerkers van Puur waren enthousiast dus ook dat is een pluspunt. De afsluiting en het feest in de Winkel van Sinkel was super. Geweldige avond/nacht gehad. Hotel Apollo was ook super. Dus al met al een super personeelsfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle | BARTEC

KLM

Uit naam van ons hele team: We hebben een topmiddag in Haarlem gehad!! Het weer zat mee en een erg Lees verderleuke ontvangst/begeleiding en afsluiting van Erik Kreike. Super geregeld met veel afwisseling en leuke opdrachten. Dank voor de leuke middag en superorganisatie!!! Een aanrader voor meer bedrijven.
Deze review kreeg als cijfer een 5
KLM

AT Kearney

Het was SUPER!!!!!!! Locatie, eten, cocktails ... Alles werkelijk schitterend! Iedereen was happy. Ik dank je hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
AT Kearney

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The Colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelon van der Wielen | Heineken

Orange

Wat hebben wij een leuke feestavond gehad! Het is toch spannend hoe alles verloopt en of alles goed loopt. Heel Lees verderhartelijk dank voor de gedegen voorbereiding en de goede samenwerking. Ik kan jullie zeker aanbevelen en misschien tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin | Orange

Plavei

Wij hebben een superleuke dag gehad op het strand van Scheveningen 20 mei j.l. Alle collega''s waren enthousiast en hebben Lees verdererg genoten van het Expeditie Robinson spel. De BBQ was ook perfect geregeld en voldeed aan al onze wensen. Bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Plavei

Een leuk en spannend spel om je collega''s nog beter te leren kennen! Herken de Mol zorgt ervoor dat iedereen Lees verderdirect in de spelflow zit en dat laat je niet meer los tot het einde... Ook heb je zeker genoeg gespreksstof na afloop! Bedankt voor de prettige spelbegeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Rabobank

Wij hebben gisteravond het uitje gehad en alles was prima geregeld. Het was zeer geslaagd. Hartelijk dank voor al je Lees verderregelwerk en de uitstekende afhandeling. Ook dank voor het duimen, want het weer was prima..
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Rabobank

Het Walking en Floating Dinner in den Haag was super. behalve dat het weer mee zat, was ook het voorgerecht Lees verderbij ''t Gouden Hooft heerlijk, goed verzorgd en vriendelijk opgediend, de aansluitende vaartocht was mooi en vermakelijk en het diner daarna bij De Basiliek heerlijk en ook nu weer vlot en gezellig op tafel gezet. Hierna nog een wandelingetje door De Haag naar Pavlov om daar van het nagerecht te genieten. Ook nu weer snel op tafel vergezeld van prettige gastheren. De menu''s boden voor elk wat wils. Kortom een zeer goed verzorgde avond die perfect geregeld was. Een aanrader voor een ieder die lekker wilt eten en toch ook nog iets wilt doen om het spijs verteren te helpen.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Orthocenter

Wat hebben we een geweldig feest gehad. Alles klopte, prachtig weer, fantastische locatie, geweldige catering en van uit jullie kant Lees verderook een fantastisch team. We horen en zien alleen maar leuke berichten, fotohokje was ook een succes. Hebben het stickie gehad met alle foto’s uit het hokje, erg leuk.Dus bij deze super bedankt voor de geweldige organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Orthocenter

Luchtverkeersleiding Nederland

Hebben het erg leuk en gezellig gehad. Charida deed het top en het eten was goed.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Luchtverkeersleiding Nederland

We hebben een fantastische avond gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we zijn heerlijk verwend door Sol Lees verderbeach. Marco was een top begeleider en we hebben veel gelachen tijdens het voetballen. Ook hebben we leuke foto’s gemaakt. Dus ben zelf ook benieuwd naar de foto’s. De EHBO’er was ook paraat, dus er kon gelukkig niks misgaan. Kortom, een zeer geslaagde avond dankzij jou, Marco en Sol beach. Bedankt dat je dit wist te volbrengen in een zeer korte tijdsbestek en dat we van jullie diensten gebruik mochten maken. Namens mij, Sjaak & onze afdeling onze dank aan Puur events en Sol beach. Wellicht tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Cardia

Bedankt voor een zeer geslaagd feestje afgelopen vrijdag. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en er is heel veel Lees verdergedanst. Nogmaals bedankt en misschien tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal Helder | Cardia

Coop Hoogmade

Het was super leuk georganiseerd! Ons personeel zei zelfs, dat dit het leukste uitje is geweest dat we ooit hebben Lees verdergedaan en dat zegt eigenlijk alles! Echt een gezellige aanrader voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of dergelijks..
Deze review kreeg als cijfer een 5
Coop Hoogmade

Uiteindelijk tevreden over dit bedrijf. Leuk uitje gehad in de vorm van een Ik hou van Holland quiz. Leuk om Lees verdermet een groep vrienden te doen! Was wel wat verwarring achteraf over een factuur voor de drank, maar dat is allemaal netjes opgelost. Schakelen snel, denken goed mee met wat leuk zou kunnen zijn voor een groep en bieden een leuke mix aan activiteiten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hand de Jong

OBA Bulk Terminal Amsterdam

We hebben een prima feest gehad zaterdag. De reacties waren allemaal positief; het eten was uitstekend en de band was Lees verdergeweldig! Hoewel we op wat meer publiek hadden gerekend, is het al met al zeker een geslaagd feest geweest. Bedankt voor de link naar de mooie foto's. En tot slot hartelijk dank voor de goede zorgen rondom de organisatie van het feest!
Deze review kreeg als cijfer een 4
OBA Bulk Terminal Amsterdam

VZA

VZA vierde haar jubileum in de reparatieloods waar de ambulances jarenlang onderhouden werden. Een loods van 2.000m2 welke door Puur* Lees verderEvents volledig is omgetoverd tot een Hollandse feestlocatie met een bruine kroeg, discovloer, casino, Hollandse catering en onderscheidend entertainment.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gonny | VZA

Metaal Plus

Alles was perfect geregeld. We hebben een uitstekende dag gehad. Bedankt voor de zorg.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- René Buunders | Metaal Plus

Zorgbalans de Moerberg

Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al Lees verderdirect voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Zorgbalans de Moerberg

Orthocenter BV

Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alles was perfect, locatie, weer, catering enz. Krijgen ook alleen maar complimenten voor Lees verderde leuke en verrassende acts die er waren, een geweldige band, een sneltekenaar, een barbershop, nagelstylistes, casino etc. het kon gewoon niet op. PUUR feesten bedankt voor de geweldige organisatie! Helemaal top, een echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Orthocenter BV

Voor het feest van onze 40 jarige bruiloft hebben we met onze 30 gasten in een boomgaard bij de boerderij van onze Lees verderzwager en schoonzus in Groenekan (in een tropisch weiland dus) het Expeditie Robinson spel van Puur Uitjes gedaan. Geweldige enthousiaste leiding, leuke spellen en veel plezier gehad. Een prachtig begin van onze feestdag. Warm aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Gezinsenergie

Het was geweldig leuk! Top locatie voor deze activiteit, prachtig weer en een aardige begeleider. Kon niet beter! Daarna hebben Lees verderze nog geoefend op een Oxboard, dat vonden ze ook leuk. Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Gezinsenergie

FME

Ontzettend leuk geweest om informeel met collega''s het spel "herken de mol aan de tafel" te spelen. Zo leer je Lees verderje collega''s ook op een andere manier kennen. Erg enthousiaste spelleidster!
Deze review kreeg als cijfer een 4
FME

"Het was heel erg leuk. We hadden ook erg lekker weer wat natuurlijk meegeholpen heeft in de competitie tussen de Lees verdertwee teams. Ik kan het uitje zeker aanraden! We hebben heerlijk gegeten bij Dudok en het was erg fijn dat we het zaaltje boven hadden voor de speluitleg etc. Bedankt voor de organisatie!"
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

ESST

De Lipdub maken was hilarisch! . Het eindresultaat, de clip, is mede dankzij sympathieke en kundige cameraman Tim ;-) , supergaaf! Echt Lees verdereen mooie herinnering erbij! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia van Heeswijk-Pas | ESST

Ons bedrijfsuitje geregeld door Puur uitjes was een zeer geslaagde dag! Al het voorbereidende werk was prima gedaan en ze Lees verderhadden goed naar onze wensen geluisterd. Na een zeer geslaagde en gezellige bierproeverij met rondleiding bij de bierfabriek hebben we ook nog een rondvaart gedaan door Delft, waarna we afsloten met een diner bij het Boterhuis. Eindelijk veel leuke reacties ontvangen van iedereen o.a. door het afwisselende programma. Afsluitend hadden we makkelijk alle kosten op één factuur voor het bedrijf ondanks alle activiteiten op diverse locaties.
Deze review kreeg als cijfer een 4

RZ Groep

Wij vonden het erg geslaagd! Persoonlijk vind ik dat alles ook vlekkeloos wordt geregeld. Mijn complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
RZ Groep

Rijk Zwaan

Wij vonden het een erg leuke ervaring en een zeer geslaagd concept .Het wandelen tussendoor met de gids is niet Lees verderalleen leuk en informatief, het zorgt er ook voor dat je bij alle gangen de tafelschikking anders kan indelen. Zo spreek je veel verschillende mensen op één avond. Wat ons betreft een zeer leuke en geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rijk Zwaan

Havelaar & van Stolk

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De mobiele escape room was een groot succes en haalde Lees verderhet beste (of slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een Escape Room doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valentina Visser | Havelaar & van Stolk

Rabobank Nederland BV

We hebben een geweldige dag gehad. Van begin tot het eind is alles goed verlopen, prima wat betreft de tijden Lees verderen iedereen had plezier en dat is waar het uiteindelijk om draait. Heel erg bedankt voor alles. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kristel Stekelenburg | Rabobank Nederland BV

KNB

Wat is er nu leuker dan geld opmaken, met collega''s moeten samenwerken, door de stad wandelen en elkaar proberen af Lees verderte troeven? De erfenis is een perfect spel voor een uitje met collega''s. Helemaal leuk is dat je kan zien wie het meeste geld uitgeeft zodat het competitie-element nog groter wordt. Iedereen wil winnen! Goed georganiseerd, leuk uitgelegd en een grappige terugkoppeling gekregen bij terugkomst.
Deze review kreeg als cijfer een 5
KNB

Huisartsenpraktijk Mondriaan

Ik wil je bedanken voor de organisatie van onze lipdup. We hebben een ontzettend leuke middag gehad. In verband met Lees verderde regen hebben we de lipdup opgenomen in Popocatepetl. We hebben ontzettend veel lol gehad. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Een aanrader voor ieder team! Heel erg bedankt.  
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Huisartsenpraktijk Mondriaan

Het was super! Echt heel leuk. Dank voor het organiseren van een geslaagd “onderonsje”.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Guidion

Iedereen heeft echt een top avond gehad vrijdag, we zijn nog steeds allemaal aan het bijkomen. Heel in het kort Lees verderde feedback die ik heb gehoord: top locatie voor zo'n feest met zo'n thema (er zijn er velen tot 4 uur's ochtends gebleven) eten was erg lekker qua organisatie liep het allemaal gesmeerd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Guidion

L''Oréal Nederland BV

Wat een service vooraf en op de dag zelf. Nadieh en team dank voor de superdag!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
L''Oréal Nederland BV

Eerste Christelijk Lyceum

Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega's was Lees verderook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto's zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia | Eerste Christelijk Lyceum

Fotoworkshop was een succes, Anna-Maria is een heel fijn mens - lekker los/grappig en goede tips. Ze deed het Lees verderecht heel leuk, dat vond iedereen. Dank alvast voor het terugstorten. Ik zou nog wel een zip-file krijgen met onze foto''s - maar dat komt ook vast goed. Bedankt alvast voor het versturen..
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Zuiderstrandtheater

Met het héle bedrijf brainstormen over de prachtige nieuwbouwlocatie die we over 3 jaar mogen gaan bewonen... Daar dan de Lees verdercommercials voor op nemen, recht tegenover de bouwput! Het was een creatieve, drukke dag met enthousiaste en geduldige workshopleiders. We waren misschien met nét teveel mensen, maar dat mocht de pret niet drukken!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Zuiderstrandtheater

Matrix Fitness

Ik heb alleen maar goeie reacties gehoord, het was super leuk. Tafelgoochelaar was briljant en de jongens achter de tafels Lees verderwaren ook heel goed. Eten was goed en deze ruimte van Mereveld was perfect voor ons groep. Voor een feest in de avond denk ik meer geschikt dan de witte zaal die we eigenlijk hadden. Kortom, niets te klagen. Dank voor de prettige samenwerking en wie weet voor de toekomst, we weten jullie te vinden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Matrix Fitness

De culinaire fietstocht was een succes! De vrolijkheid en het duidelijke introductie van het spel door Sharon, heeft er voor Lees verdergezorgd dat iedereen, van het jongste nichtje tot de oudste tante, waartussen zo''n 50 jaar zit, enthousiast werd heel tijdens de uitleg. Het enthousiasme groeide tijdens de speurtocht en bij terugkomst bij Jinx was iedereen super positief! De prijsuitreiking door Sharon, zorgde voor hilariteit; kortom een zeer geslaagde middag! Sharon heeft echt meegedragen aan een top middag en jullie speurtocht zullen wij zeker aanraden! Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor je advies tijdens de voorbereiding en de organisatie en daar waar mogelijk zal ik Puur Events zeker aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4

WIJ Advocaten

Hilarisch en persoonlijk! Een goed alternatief voor ons jaarlijkse kerstuitje. Leuk dat je in aparte "kamers" kon om te overleggen. Lees verderDe host was energiek en actueel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne G | WIJ Advocaten

Scafom

Het blokarten was geweldig! We hadden dan ook voortreffelijk weer. Droog, beetje zon en veel, heel veel wind! Het internationaal Lees verdergezelschap vanuit alle continenten heeft genoten. Complimenten voor strandpaviljoen ZILT AAN ZEE (Kennemerstrand, IJmuiden). Super vriendelijk personeel en voortreffelijk eten, gezellige en sfeervolle inrichting.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Scafom

Artuvet Animal Health

Vrijdag 05 juli een hele geslaagde dag op Zandvoort. Ontvangst prima door de organisatie van Meijer aan Zee. Erg behulpzaam en Lees verderservice gericht. Daarna Expeditie Robinson. Ook een leuk evenement en goed te doen voor iedereen. Gezellige meiden van Puur Eevent! Wij sloten af met een BBQ en mede door het fantastische weer hadden wij een gezellig en goed georganiseerd bedrijfsuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Artuvet Animal Health