Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 088-7887000. We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk uitje.

Klantbeoordeling 9

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten

Over ons

Puur* Uitjes is onderdeel van Puur* Events. Een landelijk evenementenbureau met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Puur* Events is in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: levensgenieters, organisatietalenten en probleemoplossers.

PUUR = PUUR. In alle betekenissen van het woord…Van Dale :  zuiver, echt, door en door, onvervalst, authentiek 

Een onvergetelijke belevenis
Wij gaan voor een pure beleving. Elke keer opnieuw. Ambachtelijk en met liefde en passie georganiseerd. Voor elk budget. Want wij geloven dat je zelfs voor een klein budget een onvergetelijke belevenis kunt creëren.

Check, dubbelcheck!
PUUR* is betrouwbaar. Onze event managers bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van de dag vastligt. Echt! Wij hebben pas rust als u onbezorgd kunt genieten. Wij het regelwerk, u de voorpret. 

Beide benen op de grond
PUUR* is PUUR. Ook in ons contact met u. Open, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.  

Onze visie is: BELEVEN, GENIETEN, ONTHOUDEN. Wij gaan voor uitjes en events die tussen de oren blijven hangen. Niet voor even, maar jaar na jaar… Benieuwd naar WIE wij zijn? Wij stellen ons graag voor!
 

Puuruitjes © 2020