De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Over ons

Puur* Uitjes is onderdeel van Puur* Events. Een landelijk evenementenbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Puur* Events is in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: levensgenieters, organisatietalenten en probleemoplossers.

PUUR = PUUR. In alle betekenissen van het woord…Van Dale : zuiver, echt, door en door, onvervalst, authentiek

Een onvergetelijke belevenis

Wij gaan voor een pure beleving. Elke keer opnieuw. Ambachtelijk en met liefde en passie georganiseerd. Voor elk budget. Want wij geloven dat je zelfs voor een klein budget een onvergetelijke belevenis kunt creëren.

Check, dubbelcheck!

PUUR* is betrouwbaar. Onze event managers bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van de dag vastligt. Echt! Wij hebben pas rust als jij onbezorgd kunt genieten. Wij het regelwerk, jij de voorpret.

Beide benen op de grond

PUUR* is PUUR. Ook in ons contact met jou. Open, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.

Onze visie is: BELEVEN, GENIETEN, ONTHOUDEN. Wij gaan voor uitjes en events die tussen de oren blijven hangen. Niet voor even, maar jaar na jaar… Benieuwd naar WIE wij zijn? Wij stellen ons graag voor!