De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste bedrijfsuitjes!

Wij hebben de beste uitjes voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar de leukste bedrijfsuitjes? Die vind je hier 100% zeker. Wat je ook aanspreekt, wat je groep of budget ook is, bij ons vind je wat je zoekt. Wij organiseren onze bedrijfsuitjes met liefde en passie én voor elke portemonnee. No worries. Scroll door ons aanbod en voor je het weet staat het leukste bedrijfsuitje bij jullie in de agenda! Weet je niet waar je moet beginnen? Neem gerust even contact op. De adviseurs van Puur* Uitjes staan voor je klaar. We doen er alles aan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen én een topervaring te bezorgen!

De leukste bedrijfsuitjes ideeën

Wil je binnenkort een bedrijfsuitje organiseren, maar heb je nog geen idee wat je precies wilt gaan doen? Dan helpen wij jou om er iets leuks van te maken. Geef je voorkeur aan: liever een sportief bedrijfsuitje met je collega’s of ga je liever voor een toffe workshop? Bekijk op deze pagina onze thema’s voor inspiratie. Van sportieve activiteiten en originele fietstochten tot ludieke workshops en gave citygames of quizzen. Ons aanbod is zeer uitgebreid en divers. Het perfecte uitje voor jullie zit er zeker tussen!

Voor elk wens een geschikt bedrijfsuitje!

Arrangementen
Varen
Citygames
Quizzen en spellen
Speurtochten
Sportieve activiteiten
Dinerspellen
Workshops

De leukste bedrijfsuitjes in de avond

Heb je al eens bedacht dat de leukste bedrijfsuitjes in de avond zijn? Denk bijvoorbeeld aan een grote stad, met drukte en gezelligheid, lekkere muziek, heerlijke catering en fonkelende lichtjes op het water. Puur* Uitjes beschikt over een paar superleuke avondarrangementen om ook in de avond met je bedrijf te concerten en te ontspannen. Deze bedrijfsuitjes zijn natuurlijk allemaal inclusief verrassend lekker eten en drinken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een walking– of floating dinner? Of heb je meer zin in cocktails en goede muziek? Met Puur* Uitjes organiseren we hele leuke workshops om bijvoorbeeld te schilderen als Bob ross, salsa te dansen of zelf DJ te zijn! Het combineren van dag– en avondarrangement is natuurlijk ook mogelijk, zodat jullie een hele dag vol plezier op de planning hebben staan. Wij leveren ook maatwerk, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Samen met Puur* Uitjes maak je het onvergetelijk.

Bedrijfsuitjes voor vrijwel elke groepsgrootte

Heb je een grotere groep waarvoor je uitje wilt organiseren, van bijvoorbeeld 250, 150, of 100 personen? Of misschien nog wel voor meer? Bij ons zit er geen maximum op de groepsgrootte. Wij vinden de perfecte oplossing voor elke groepsgrootte. Neem even contact op en we bespreken de mogelijkheden. Met een grote groep profiteer je vaak van een interessante korting om van een uitje te genieten. Met een kleinere groep een bedrijfsuitje organiseren is mogelijk. De meeste uitjes zijn vanaf 10 of 15 personen. Overleg even en we maken het in orde. Van elk uitje weten wij precies wat de mogelijkheden zijn. De verschillende opties nemen we dan graag met je door. Wij zorgen graag voor perfect maatwerk. Daarna kunnen wij een uitgebreide offerte op maat voor je samenstellen. Wij zijn er om jou te helpen!

De top 3 populairste bedrijfsuitjes

Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant
Bekijk Floating Dinner
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit de bezette stad. Een spannend en uniek stadsspel.
Bekijk The Great Escape
Een super leuk en spannend spel. Het was een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Het leukste was al de voorpret, iedereen was al heel fanatiek bezig om er achter te komen wie de mol was. Het was echt een strijd. Verder was alles goed geregeld en was alles duidelijk. Kortom een geslaagde dag!
- Pameijer

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons