De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Rondvaart maken

De leukste rondvaarten in Nederland!

Bekijk hier al onze rondvaart mogelijkheden!

Wil je vanaf het water genieten van de prachtige locaties die Nederland te bieden heeft, dan is een rondvaart maken de ideale manier! Puur* Uitjes is de specialist in het organiseren van boottochten. Van elke rondvaart maken wij een onvergetelijke belevenis, waarin het je aan niets ontbreekt. Allereerst werken we met comfortabele boten, de mooiste vaarroutes en de leukste schippers. Zij zorgen voor sfeer en gezelligheid en vertellen je graag de mooiste historische anekdotes over de locaties. Ook wat de catering betreft leggen we de gasten helemaal in de watten. Hoe groot of klein je budget ook is, wij zorgen ervoor dat een rondvaart maken voor iedereen een heerlijk ontspannen uitje wordt! Aan de kleinste details hebben we gedacht. Op het water door bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam, dat moet je een keer gedaan hebben! Niet voor niets is een rondvaart maken één van populaire activiteiten in de stad, voor duizenden toeristen uit de hele wereld. Puur* Uitjes organiseert sinds 1986 memorabele vaartochten voor onze klanten, ook internationaal, die graag een rondvaart maken. Sit back and relax, wij regelen het graag voor je. Heb je vragen? Stel ze aan onze adviseurs. Kies op deze pagina je favoriete programma om lekker te varen, liefst in combinatie natuurlijk met een heerlijke lunch of diner, en binnenkort ga jij een heerlijke rondvaart maken!

Verschillende rondvaarten

Een rondvaart maken kan op allerlei manieren. Dat hangt niet alleen af van de route die je wilt varen, en de mogelijkheden van de locaties, maar ook van je groepsgrootte en je aanvullende wensen, bijvoorbeeld voor bepaald activiteiten of eten en drinken aan boord. Ben je met een klein gezelschap, dan is een sloep huren een slimme optie. Met deze kleine wendbare bootjes ben je wendbaar en vaar je gemakkelijk door de stad. Ook voor grote groepen hebben we bij Puur* Uitjes allerlei aantrekkelijke opties. Er is zoveel keuze voor sloepverhuur, dat wij de opties graag voor je uitwerken. Mail of bel! Bijvoorbeeld een prachtig klassiek schip, met voldoende ruimte en sfeervolle faciliteiten voor een onvergetelijke boottocht met je groep, met leuke plekjes op het dek en een gezellige bar. Als een moderne rondvaartboot meer je smaak is, dan kunnen we je daar ook alles over vertellen! Door het grote glas en de LED verlichting heb je ook ’s avonds gegarandeerd het beste uitzicht. We weten de weg in de mogelijkheden voor sloepverhuur. Zoek je nog meer stijl en finesse, kies dan bijvoorbeeld voor een chique salonboot, met prachtig antiek houtwerk, gepoetst koper en natuurlijk verse bloemen aan boord. Het zijn de details die jouw boottocht helemaal compleet maken. En daar weten we alles van. Wij willen jouw wensen graag horen. Dat regelen we het, precies zoals jij het wilt. Dat ultieme gevoel van sfeer en ontspanning op het water, in de prachtige ambiance op het water, dat is helemaal het Puur* gevoel.

Rondvaarten zijn goed te combineren met:

Dagarrangementen
Avondarrangementen
Losse boothuur
Workshops
Rondleidingen
Sport en spel
Boottochten

De beste rondvaartboten

Puur* Uitjes werkt alleen met de beste rondvaartboten. We willen er zeker van zijn, dat jouw boottocht een succes wordt! Zelf huren raden we niet aan. Bij het huren van een boot komt namelijk veel kijken! Zeker in de grote steden adviseren we je om niet zelf te gaan zoeken, vooral online is het een jungle waarin je van tevoren niet goed weet wat je krijgt. Vraag Puur* Uitjes om jou te helpen. Wij hebben tientallen jaren ervaring en regelen het tot in de puntjes, zelfs als je weinig budget hebt. Wil je varen met een schipper, samen met een groep die je zelf samenstelt, dan kun je kiezen uit allerlei soorten boten. Welk type boot wil je huren: een trekschuit, een luxe sloep, moderne rondvaartboot of een klassiek schip? Elk type heeft unieke kenmerken en zijn eigen doeleinden. Wij helpen je met kiezen uit het aanbod, en adviseren jou graag over de beste rondvaartboten. Op alle praktische vragen hebben we antwoord. Waar stap je op, waar leg je weer aan, hoe laat je je gezelschap parkeren? Over elk detail hebben wij nagedacht. Heb je bepaalde wensen voor de catering? Ook daarin kennen we de mogelijkheden van onze boten door een door. En natuurlijk kiezen we de meest voordelige combinatie voor je uit. Denk ook aan de grote steden die veel te bieden hebben. Wij kennen overal de beste rondvaartboten. Wat je ook wilt, hoe groot of klein je groep ook is, samen met Puur* Uitjes ben je verzekerd van een heerlijke boottocht.

Rondvaarten door heel Nederland

Een mooie rondvaart maken kan natuurlijk door heel Nederland. Een bezoek aan één van de grote steden is niet compleet, zonder een rondvaart over de grachten. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde route of opstapplaats? Gaan we regelen. Wij pikken je op en zetten je af waar jij wilt. Puur* Uitjes weet alle ins en outs. Daarom organiseren we rondvaarten door heel Nederland. De beste plekken, de mooiste boten, de leukste schippers. Je persoonlijke adviseur van Puur* Uitjes zorgt ervoor dat alles perfect op elkaar is afgestemd om de kosten laag mogelijk te houden. Heb je bepaalde voorzieningen nodig? Goed om te weten: bijna alle rondvaartboten zijn voorzien van toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Jij bepaalt. Wij adviseren en regelen het voor je. Muziek? Geen probleem. Bijna alle schepen hebben ook een muziekinstallatie aan boord. Met een kabeltje sluit je je smartphone of tablet erop aan. Zo heb je je favoriete tracks mee aan boord. En de DJ ben je zelf. Wij maken van jouw rondvaart een heerlijke ervaring die je niet snel vergeet.

Onze favoriete rondvaart activiteiten:

Bekijk Borrelboot
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de zon vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant
Bekijk Floating Dinner
Bekijk Rondvaart diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart diner

Varend genieten van een heerlijk diner
Bekijk Rondvaart diner
Leuke vaarroute, schipper vertelde tussendoor nog interessante feiten en wetenswaardigheden. Goede organisatie, hapjes en drankjes meer dan voldoende, geslaagde middag gehad, waarvoor dank.
- Ministerie van Binnenlandse Zaken

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons