De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Inspirerende locatie nodig?

De beste locaties voor een bedrijfsfeest, borrel, lunch, workshop of vergadering

Een toplocatie maakt het verschil

Of je nu gezellig met je team wilt gaan lunchen, of je zoekt een inspirerende plek voor een workshop, wij hebben de beste locaties van Nederland. Ook als je een feest gaat organiseren en je zoekt een gezellige ruimte met garderobe, goede audio en een bar, weten wij de tofste locaties.

Laat ons weten wat je zoekt, en wij leggen contact met onze partners om voor jou met een passend voorstel te komen. Dat mag natuurlijk gewoon voor een picknick in het park!

Of laat ons je uitje regelen

Een teamuitje regelen dat iedereen leuk vindt, is echt een kunst op zich. Onze enthousiaste event planners kennen in heel Nederland de tofste locaties en de leukste uitjes en weten door hun jarenlange ervaring precies wat bij jou en je team past. Laat je verrassen en laat ons een voorstel doen voor een teamuitje. Om vervoer hoef je je ook niet druk te maken, ook dit regelen wij graag voor je. Zo kan iedereen makkelijk op elke locatie in Nederland komen en wordt jouw dag of avond helemaal top.

Wat voor soort uitje lijkt je leuk om te doen?

Sportieve activiteiten
Boottochten
Citygames
Quizzen en spellen
Dinerspellen
Creatieve workshops

Dit zeggen onze klanten over hun uitje

Artuvet Animal Health

Vrijdag 05 juli een hele geslaagde dag op Zandvoort. Ontvangst prima door de organisatie van Meijer aan Zee. Erg behulpzaam en Lees verderservice gericht. Daarna Expeditie Robinson. Ook een leuk evenement en goed te doen voor iedereen. Gezellige meiden van Puur Eevent! Wij sloten af met een BBQ en mede door het fantastische weer hadden wij een gezellig en goed georganiseerd bedrijfsuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Artuvet Animal Health

De mobiele escape room was zeer geslaagd. Wij hadden een gemengde groep qua leeftijd, maar het was voor iedereen een Lees verdervermakelijk spel! De hele aankleding was super goed verzorgd en de spelbegeleiders zaten helemaal in hun rol. Ik zou de Strijd zeker aanbevelen aan anderen!
Deze review kreeg als cijfer een 5

KPN

Eerst uitleg van de kunstenares hoe en wat action painting inhield. Na een voorzichtige start ging iedereen helemaal voor het Lees verdertekenen en verf "smijten". Uiteindelijk bleken we over meer creativiteit te beschikken dan we zelf dachten, waren de kunstwerken echt kunstwerken en hebben we allemaal zoveel lol gehad! Dit uitje is echt een aanrader. Leef je uit, ga ervoor en heb vooral veel plezier!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
KPN

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons