De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding events

Teambuilding activiteiten met maximaal effect voor elk budget

Zoek en filter in alle uitjes

Tijd om een dag te connecten, tijd voor teambuilding. Even de koppen bij elkaar. Wanneer je écht verbindt, versterk je elkaar, durf je als team meer en neem je betere beslissingen. Door samen met Puur* Uitjes een goede teambuilding activiteit te organiseren krijg je alle neuzen (weer) dezelfde kant op. Ook ideaal, om eindelijk kennis te maken met nieuwe teamleden, of iedereen bij te praten over recente ontwikkelingen. Puur* Uitjes weet wat werkt, wat leuk is, wat blijft hangen. Samen op een leuke manier de schouders eronder zetten, is de beste manier om iedereen aan elkaar te verbinden. Puur* Uitjes heeft de leukste en beste teambuilding activiteiten voor je verzameld. Bijzondere dagen gevuld met zinvolle invulling, ontspanning en connectie. Teambuilding events bieden jou de ideale mogelijkheden en voorwaarden om nieuwe kennis en energie op te doen, elkaar beter leren kennen en na afloop gezellig samen te chillen tijdens een borrel. Naar gaat jouw voorkeur naar uit bij een teambuilding event? Waar kun je je team mee verrassen, verbinden en versterken? Op deze pagina zetten we de beste opties en de mooiste combinaties op een rijtje. Maak je keuze en wij regelen het tot in de puntjes!

Teambuilding activiteiten

Waar we bij Puur* Uitjes veel ervaring mee hebben, is succesvolle teambuilding activiteiten organiseren waarmee je elkaar flink uitdaagt. Leuke gezamenlijke opdrachten die we natuurlijk koppelen aan een mooie locatie. Daarbij bieden we altijd iets extra’s zodat je teambuilding uitje er één is om nooit meer te vergeten. Ludieke, sportieve, spannende of dinerspellen, wij bieden een uitgebreide keuze aan teambuilding spellen met collega’s, zowel indoor als outdoor. Work hard, play hard. We zetten de mooiste combinaties in elkaar. We zijn overal voor in. Voor elk idee, budget en doel dat je samen maar hebt. Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van combinatie mogelijkheden zoals een mooi dag– en/of avondarrangement. Wat dacht je van floating diners of een heerlijke lunch? Hoe je teambuilding activiteiten perfect organiseert, daar weten we alles van. Laat de details door Puur* Uitjes organiseren, dan houd jij je handen vrij om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Wat lijkt je leuk als teambuildingactiviteit?

Workshops
Dagarrangementen
Avondarrangementen
Citygames
Sportieve activiteiten
Quizzen en spellen
Boottochten
Rondleidingen

Teambuilding spellen

Ja, beeldschermen uit, even dat kantoor uit, we gaan naar buiten! Tijd voor een frisse neus. Puur* Uitjes heeft een breed en aantrekkelijk assortiment aan teambuilding spellen. In een andere omgeving denk je out of the box. Met onze teambuilding spellen kom je even uit je vaste patroon. Je werkt samen. Zo leer je onbewust om met andere ogen naar elkaar te kijken, naar jezelf, je team en naar je gezamenlijke doel. Bij teambuilding spellen staan plezier, uitdaging en samenwerken voorop. Een heerlijke, gevulde en ontspannen dag samen de groepsdynamiek opfrissen en de teamgeest versterken. Elk spel heeft een onderliggend thema en vraagt inzicht, vaardigheid en teamwork. Hoe ga je om met veranderingen? Hoe creatief ben je in het vinden van oplossingen? Uiteindelijk zorgt de teambuildingsdag voor een goede sfeer op het werk en meer gezamenlijk plezier. Je collega’s hebben een sterkere band met elkaar. De adviseurs van Puur* Uitjes slagen er elke keer om de perfecte combinatie te vinden van teambuilding spellen met een verrassende lunch of een heerlijk diner. Organiseer met Puur* Uitjes je teambuilding spellen en we maken er voor iedereen een waardevolle, memorabele dag van!

Teambuilding ideeën

Een dag teambuilding is pas écht geslaagd, wanneer alles tot in de puntjes geregeld is. Wij worden blij als onze klanten nog lang napraten over een heerlijke dag. Teambuilding ideeën hebben we genoeg! Heb jij al eens een bubble voetbal toernooi gespeeld samen met je collega’s? We zetten ook een complete sportdag voor je in elkaar. Leuk voor volwassenen én kinderen. En natuurlijk kan dat op je eigen locatie, voor elk budget en met thema’s of activiteiten naar keuze. We organiseren verschillende workshops, om nieuwe kennis of vaardigheden op te doen. Zoek je een bepaalde teamtraining? Wij weten de weg. Teambuilding ideeën die altijd werken zijn citygames, quizzen en stadsspelen, zoals het Herken de Mol of onze Mobiele Escape Room. Maar het kan natuurlijk ook op het strand of midden in de natuur. Als team heb je een gezamenlijk doel voor ogen. Alleen door samen te werken en te communiceren vind je de oplossing. Zo bouwen je collega’s een sterkere band met elkaar. Iedereen doet mee! Spanning en spelen voor de winst brengt collega’s dichter bij elkaar. Vraag één van onze adviseurs naar de details. Natuurlijk kun je je teambuilding ideeën slim combineren. Tussendoor een leuke rondleiding of boottocht, laat het ons vooral weten. Wil je de dag afsluiten met een gezellige proeverij of dinerspel? Geen probleem! Wij selecteren op bijzonder en betaalbaar. Natuurlijk kennen wij de leukste locaties. Ook op het water! Met Puur* Uitjes wordt het zeker een geslaagde teambuilding!

De populairste teambuilding activiteiten van dit moment

Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit de bezette stad. Een spannend en uniek stadsspel.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Expeditie Robinson
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Expeditie Robinson

Trotseer de Hollandse jungle met jouw team en strijd gezamenlijk voor de winst!
Bekijk Expeditie Robinson
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz
Mijn collega’s hebben het er nog steeds over. Iedereen vond het super leuk en men vond dit het meest gezellige uitje dat ze hadden gehad. Dat sommige collega’s op nr. 1 in de Ranking stonden had niemand verwacht. Bij de vraag ''met welk talent zou je meedoen aan een talentenjacht'' kwam bij een collega een bijzonder talent naar boven: naar rechts schrijft zij ‘normaal’ leesbare woorden en ze kan ook tegelijkertijd met haar linkerhand naar links dezelfde woorden/letters schrijven maar dan in spiegelbeeld. De sfeer was goed en we hebben 1,5 uur lang gelachen. Procesbegeleiding was bijzonder goed. Het was een uitje om niet te vergeten! Ik zal het zeker aanraden aan anderen vandaar ook mijn review.
- Gemeente Den Haag - Dienst OCW

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons