De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Strand activiteiten voor jouw team

Bedrijfsuitje op het strand? Wij organiseren de allerleukste strand activiteiten!

Bekijk hier al onze strand activiteiten

 

Zoek je de ideale omstandigheden voor jouw uitje? Dan zeggen wij: strand activiteiten! Zon, zee en strand halen het beste in ons naar boven. Met de teentjes in het zand, je kop in de zon, samen dingen doen waar je energie van krijgt. En dat allemaal in een hele ontspannen sfeer. Voor jouw bedrijfsuitje, teamdag, personeelsfeest, etc. heeft Puur* Uitjes het perfecte aanbod van strand activiteiten. Aan de kust is van alles mogelijk. Wie is de beste met bubble voetbal? Na een haka workshop en een duik in de zee, voelt de hele club zich herboren! Of liever een potje blokarten? Of het nu gaat om jouw personeelsfeest op het strand of teambuilding op het water, strand activiteiten doen wonderen. De wind door je haar, die magische zeelucht op, je bent er samen even helemaal uit! Kies je favoriet uit één van de zonnige strand activiteiten en wij maken van jullie uitje een stralend succes!

De meest unieke activiteiten op het strand voor jouw team!

Zou het aan de zeelucht liggen? Wat voor uitje, feest of gelegenheid het ook is, activiteiten op het strand zijn onvergetelijk. Puur* Uitjes verzorgt alles tot in de puntjes. Hou je van vliegeren of ben je meer van beachgolf? Laat je driedelig pak maar thuis en trek je zwemkleding aan, want we gaan zo het water op! Wij hebben de coolste activiteiten op het strand voor jong en oud. De leukste beachgames, voor beach hunks en beach babes. Heb je echte die-hards in je groep? Die mogen zich laten zien tijdens een zeskamp. Of wat dacht je van je eigen Expeditie Robinson? Met bijbehorende vuurkorven maken we er een magisch spel van. Samen proosten bij de zonsondergang, omlijst door muziek, een lekkere cocktail en een barbecue. Laat Puur* Uitjes jouw strandfeesten organiseren. Wij regelen voor jou de mooiste en meest onvergetelijke activiteiten op het strand, en de leukste activiteiten op het water. De voorpret is gratis.

Kijk ook naar onze:

Wateractiviteiten
Strandfeesten
Teambuilding op het strand
Overzicht strand activiteiten

Bedrijfsuitje op het strand

Het strand is de perfecte plek om je team te laten uitwaaien met een geweldige bedrijfsuitje. Om je team even aan het werk zetten, maar dan anders: leuk! De weidsheid van zee en strand is krachtig: verstand op nul, blik op oneindig. Wij weten het: het strand is het ideale decor voor sport en spel, voor reflectie en een frisse blik. Teambuilding op het strand, dat is: samen de schouders eronder, samen op karakter, samen ontspannen. De zee vraagt en daagt ons uit. Door de wind voel je je wortels en hoe je ervoor staat. Voor je het weet zijn je hardwerkende mensen weer even blije, spelende kinderen, samen in de zandbak. Wij weten als geen ander hoe je je bedrijfsuitje op het strand zó organiseert dat er zowel plezier en ontspanning is, als een goed resultaat. Daarom verzorgt Puur* Uitjes graag voor effectieve strand activiteiten. We trekken alle registers open om van jouw bedrijfsuitje op het strand een effectieve en onvergetelijke dag te maken, die ook nog eens bijdraagt aan de teambuilding!

Activiteiten aan zee

Heb je je uitje op het strand, dan mogen activiteiten aan zee natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk biedt Puur* Uitjes de keuze uit de leukste activiteiten op het water. Suppen op zee bijvoorbeeld. Helemaal hip en altijd een groot succes. Op zee ben je toch al op de grens van je comfortzone, dan vind je een vaartocht met RIB’s vast net zo leuk als wij. Voel de adrenaline door je lijf gieren terwijl je met honderd kilometer per uur over het water vliegt.. De ultieme teambuilding op het water, is natuurlijk samen in een kano! Met een grotere boot kunnen we ook van alles organiseren. Zoals een high tea of een popquiz bij de borrel, met uitzicht op de zonsondergang. Puur* Uitjes kent alle bijzondere plekjes, hoekjes en strandjes voor de leukste activiteiten aan de Nederlandse kust.

Een paar van onze favorieten!

Bekijk Sportdag
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Sportdag

Een actieve dag met sporten naar keuze voor het hele team
Bekijk Sportdag
Bekijk Beach zeskamp
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Beach zeskamp

Ga de strijd aan met de leukste strandsporten naar keuze
Bekijk Beach zeskamp
Bekijk Bubble voetbal
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Bubble voetbal

Een hilarisch potje voetbal voor het hele team
Bekijk Bubble voetbal
Het Expeditie Robinson spel haalde het beste in ons naar boven. Nooit geweten dat iedereen zo competitief is! Djenga letterlijk tot grote hoogte gekomen. En niemand wilde opgeven met touwtrekken. Uiteindelijk wel een duidelijke Winnaar. Heerlijk gegeten, nog gesupt kortom we hebben een geweldige dag op het strand gehad. Echte aanrader.
- GOGLA

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons