De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsfeest organiseren

De beste bedrijfsfeesten met maximaal effect!

Zoek en filter in alle feesten

Het perfecte bedrijfsfeest organiseren doe je natuurlijk samen met Puur* Uitjes. Wij zijn de experts! Zet jouw wensen op een rij en en wij nemen graag uit handen wat je zelf niet wilt doen. Zo houd jij je handen vrij. Een bedrijfsfeest moet waardevol zijn en verbinden. Een klap op de vuurpijl als je samen wat te vieren hebt. Een waardevolle afsluiting van belangrijke ontwikkelingen binnen je bedrijf. Al meer dan vijfentwintig jaar organiseren we bij Puur* Uitjes bedrijfsfeesten waar ze het nog steeds over hebben. Dit is de perfecte stad: een bedrijfsfeest organiseren kun je in alle soort en maten, van groot tot klein. De vier grote steden beschikken natuurlijk over unieke en prachtige locaties. Voor alle soorten wensen, elk thema, elk budget en elke gelegenheid hebben wij bij Puur* Uitjes een op maat gemaakte oplossing. We weten overal de weg, kennen alle ins en outs en verrassen je graag met onze ideeën voor de invulling van je feest. Of je die nu midden in het centrum wilt houden, aan het water, midden in de natuur of aan het strand, mogelijkheden te over! Samen met jou organiseren we graag het ultieme jubileumfeest. We weten wat werkt en zorgen dat het een succes is. De stralende gezichten van je collega’s zien we al voor ons.

Wist je trouwens.. dat de kosten fiscaal aftrekbaar zijn? Vanwege de corona is die regeling bovendien verruimd: het bedrag dat je kunt aftrekken is nog hoger. Wij weten alles van de wkr-regeling en denken graag met je mee. Nóg een reden om je bedrijfsfeest met ons te organiseren en tijdig te plannen! Wij houden ervan om feesten tot in de puntjes te verzorgen. Dat is de specialiteit van Puur* Uitjes. Is het een idee dat wij je verrassen met een bijzonder thema of arrangement? Wij helpen graag om jouw bedrijfsfeest te organiseren. Net als jij gaan we alleen voor het beste voor jouw gasten: beleven, genieten, onthouden. Bel of mail gerust om samen te brainstormen, wij staan voor je klaar!

Een op maat gemaakt bedrijfsfeest

Wat maakt een bedrijfsfeest voor jou tot een succes? Welke ingrediënten zijn voor jou essentieel? Hoe zorgen we samen voor een perfecte opbouw van jullie feest? Wij kijken graag mee. En we luisteren. Zelf hebben we er veel ervaring mee. Welke herinnering wil je meegeven aan de medewerkers? Hoe maak je een mooie opbouw, een sterk midden en een onvergetelijke finale? Dat wij over details nadenken en het perfect organiseren, is de reden dat onze klanten het fijn vinden als wij er ons mee bemoeien. Dat is waar wij van Puur* Uitjes goed in zijn! Jullie zijn heel goed in je vakgebied. Daar gaat het om, dat staat centraal. Met een unieke identiteit, een sterke missie en belangrijke merkwaarden. Dat wil je terugzien op in een op maat gemaakt bedrijfsfeest. Samen met jou brainstormen we er graag over. Heb je een bepaald thema, of een bepaalde sfeer in gedachten? Al nagedacht over het entertainment om de gasten te vermaken, te verrassen of lekker te laten ontspannen? Wat te denken van een speciale gast of een bijzonder diner? Bij een op maat gemaakt bedrijfsfeest draait alles om dat unieke gevoel dat je wilt meegeven aan je gasten. Samen maken we het onvergetelijk. Waar jouw kennis ophoudt, vullen we je aan met oplossingen voor catering en logistiek — dat kunnen we als de beste! Kies je voor een dagarrangement of een avondarrangement? Hoe groot is de groep? Zoek je een bepaalde combinatie of arrangement? Neem contact op met één van onze adviseurs en laat je gedachten de vrije loop over een op maat gemaakt bedrijfsfeest. De voorpret krijg je er gratis bij. Laat ons je ideeën weten en wij helpen je graag!

Suggesties voor jouw bedrijfsfeest!

Themafeesten
Arrangementen
Avondarrangementen
Boottochten
Quizzen en spellen
Dinerspellen
Workshops
Rondleidingen
Dinnershows

Bedrijfsfeest locaties

Wil je je bedrijfsfeest organiseren, dan is de locatie natuurlijk heel belangrijk. Welke sfeer zoek je, groot en meeslepend, of liever klein en intiem? Bij Puur* Uitjes kennen we door het land de mooiste locaties. Om je te helpen daarin je weg te vinden, vindt Puur* Uitjes graag samen met jou de perfecte match. Van alle bedrijfsfeest locaties weten wij de belangrijke details, die voor een geslaagd bedrijfsfeest van belang zijn. Zoals de sfeer, de capaciteit en de mogelijkheden voor catering en entertainment. Is de grootte van de groep een bepalende factor, helpen de adviseurs van Puur* Uitjes jou kiezen in het enorme aanbod van bedrijfsfeest locaties in Nederland, daar zijn we voor! Wat dacht je van een authentiek hotel, een intiem theater, een fraai industrieel pand of andere veelzijdige evenementenlocaties zoals een multifunctionele bioscoop? Ook handig voor grote groepen, waar iedereen gemakkelijk kan parkeren. Sommige musea bieden bijvoorbeeld een unieke en rustieke ambiance met veel mogelijkheden voor stijlvol bedrijfsfeest, ook voor partners en kinderen. Ontvang je de gasten van jouw bedrijfsfeest liever op het water? Dan zijn er mooie connecties te maken, zodat je je lunch of diner prachtig kunt combineren met boottochten over de gracht. Bij Puur* Uitjes kennen we de mooiste sloepen en luxe rondvaartboten. Ben je op zoek naar de ultieme culinaire locatie, dan vinden we daarvoor zeker een geschikte locatie die helemaal matcht met jouw voorkeur. Mogelijkheden genoeg. Er zijn zoveel schitterende bedrijfsfeest locaties: bij Puur* Uitjes helpen we jou de beste te vinden en regelen we het tot in de puntjes.

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Zou je het liefst je bedrijfsfeest op de eigen locatie vieren? Een heel goed idee. Bovendien geniet je daarbij van een aantal flinke voordelen. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën. Wat is er nu leuker dan de medewerkers te verrassen op de eigen locatie? Wij maken graag iets bijzonders van jouw bedrijfsfeest, iets wat je nergens anders kunt organiseren. Al meer dan vijfentwintig ervaring is Puur* Uitjes de specialist voor perfect georganiseerde feesten, evenementen en uitjes in alle soorten en maten. Welke sfeer je ook in gedachten hebt, samen met jou maken we er een onvergetelijk topfeest van! Geniet ook van extra financieel voordeel: wanneer je je bedrijfsfeest op eigen locatie organiseert, is de WKR-regeling nóg voordeliger. Wij helpen jouw bedrijf met alle details. Heb je een bepaald thema in gedachten voor je bedrijfsfeest op eigen locatie, dan zorgt Puur* Uitjes voor de perfecte match. Bij alles wat je verder nog nodig hebt staan we voor je klaar met soepele communicatie, ideale logistiek en de perfecte aankleding. Vraag naar de mogelijkheden. Samen maken we het onvergetelijk.

Een bedrijfsfeest is goed te combineren met:

BBQ

Gezellig spiesjes en hamburgers grillen met uw gezelschap
Bekijk BBQ
Bekijk Escape diner De Strijd
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Escape diner De Strijd

Bloedstollende escape ervaring voor grote groepen met diner na afloop
Bekijk Escape diner De Strijd
Bekijk Borrelboot
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de zon vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Het feest was: GEWELDIG! Iedereen heeft mega genoten en ze vonden het allemaal ontzettend leuk, gezellig, goed georganiseerd, heerlijk eten, geweldige locatie oftewel top :-)! Het was een goed feestje..... Ik wil je bedanken voor je geweldige organisatie (samen met je team uiteraard)!
- Mimaki Europe

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons