De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speurtochten

Op een actieve manier de stad verkennen, terwijl jullie elkáár ook nog eens beter leren kennen. Dat klinkt goed toch? Onze speurtochten leiden je een stad door, langs alle bezienswaardigheden en sfeerbeelden die de stad te bieden heeft. Maar, leun niet te lang achterover om deze eens goed te bekijken. Al puzzelend banen jij en je team jullie een weg naar de finish, en de klok tikt door!

Bekijk Culinaire speurtocht
Culinaire speurtocht

Culinaire speurtocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
 • meerdere plaatsen
Puzzel je weg door de stad en maak kennis met de lekkerste hotspots van de stad. Ontdek de lekkerste culinaire feitjes, los puzzels...
Bekijk Fietspuzzeltocht
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
 • meerdere plaatsen
Lekker trappen door bruisende straatjes en schilderachtige steegjes leer je de stad en je collega's beter kennen. Al puzzelend de weg naar de...
Bekijk CSI moordspel
CSI moordspel

CSI moordspel

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • meerdere plaatsen
Er is een lijk gevonden, middenin het centrum op een publieke plek. Het gaat om een vrouw. Vermoedelijke doodsoorzaak: moord. Momenteel is het...

Jouw speurtocht op maat

Houd je van een stad beleven en ontdekken, maar wil je een iets actiever uitje dan bijvoorbeeld een stadswandeling? Onze speurtochten zijn precies wat jij zoekt. Samen met je team beleef je de stad op een compleet nieuwe manier en stijgt het teamgevoel tot een nieuw hoogtepunt. Actie en speurwerk staan centraal deze dag. Durven jullie het aan?

Speurtocht ideeën

Staat het gevoel van een stad ervaren altijd hoog op je lijstje bij een bezoek? Bekijk onze Fietspuzzeltocht eens. Al puzzelend baan je je een weg door de stad, terwijl je deze leert kennen op de beste manier. Elke opdracht en elke vraag zet je weer op een nieuw spoor en ieder spoor brengt je weer nieuwe aanzichten van de stad. Na de fietspuzzeltocht ben je op zo veel verborgen plekken van de stad geweest dat je bijna aangezien zou kunnen worden voor een local.

Culinaire speurtocht

Ook voor de echte levensgenieters onder ons hebben wij de perfecte speurtocht. Onze Culinaire Speurtocht brengt je op een unieke manier van hotspot naar bezienswaardigheid en zo door, terwijl jullie bij elke stop genieten van een heerlijke proeverij. Maar, de speurtocht is natuurlijk niet geheel zonder uitdaging. Met je smartphone in de hand moet je natuurlijk nog wél zorgen dat jullie uiteindelijk de meeste punten scoren en de overwinning in de wacht slepen.

Arrangementen

Onze speurtochten zijn het ideale onderdeel van een dag– of avondarrangement, want jij kent de stad op je duimpje straks! We begrijpen heel goed dat je na de speurtocht even bij wilt komen met een hapje en een drankje. Geef het aan, en wij zorgen ervoor dat je een mooi plekje hebt in het centrum van de stad, waar je heerlijk kunt napraten over alle hoogtepunten van de dag. Of, als de dag nóg niet bijzonder genoeg voor jullie is, kijk bij ons aanbod aan boottochten. Wéér een andere beleving van de stad!