De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

TOP 5 LEUKSTE LENTE UITJES

Geplaatst in op 23 maart 2017

We zijn het er unaniem over eens. Dit is de ‘Puur lente top 5’.

 1. Instagram workshop
  Ken je dat? Als je langer naar een bloem kijkt hij steeds mooier wordt? Die details die doen het hem! Tijdens de instagram workshop leer je op een andere manier kijken waardoor je nog meer schoonheid gaat ontdekken. De lente biedt een overload aan schoonheid, dus dat gaat helemaal goed komen.
 2. Pirates of the Carribean
  Wist jij dat de Waddenzee behoort tot de lijst van UNESCO wereld erfgoed? En dat de Noordzee die titel wat ons betreft ook verdiend? Het strand vormt de gehele dag het decor tijdens de bloedstollende spellen van ‘Pirates of the Carribean’. Je kunt tussen het kielhalen en  het scheepstouw trekken volop genieten van de zee en lentebries die over de duinen waait.
 3. Walking dinner
  Afgeladen schappen vol met verse lente groenten en fruit waar de harten van de chefs sneller van kloppen. Tijdens een walking dinner proef je wat de lente allemaal te bieden heeft. Tussen de gangen door maak je ook nog eens een prachtige wandeling door de stad. Het walking dinner in Rotterdam is onze favoriet!
 4. Sloepenpuzzeltocht
  Stimuleerden de 165 verschillende grachten vroeger de handel en transport, tegenwoordig fungeren de Amsterdamse wateren als dé toeristische trekpleister. Zonder te lopen, trappen of fietsen trekken de stad en de eendenkuikentjes  aan je voorbij terwijl je ook nog eens veel meer te weten komt over onze hoofdstad.
 5. De Jacht naar de Macht
  Een stadspel mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken want stadsspellen zijn het allerleukst met een lekker temperatuurtje en een gezellig drukke stad. Waarom de Jacht naar de Macht? Omdat dit spel crimineel goed is!

 

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Nieuwsbrief