De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking Dinner

De ultieme verwenwandeling in combinatie met heerlijk eten.
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
  • Stadswandeling met gids en diner in één
  • Ideaal als (onderdeel van) een bedrijfsuitje
  • Rondleiding ook (gedeeltelijk) mogelijk per boot
  • Menu, invulling van de wandeling en startlocatie in overleg

Waarom is het Walking Dinner zo goed?

Een Walking Dinner is een verwenwandeling langs de mooiste plekjes van de stad in combinatie met heerlijk eten. De tafelsamenstelling wisselt bij elk gerecht en de stad verandert bij elke hoek van de straat! Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie verschillende tafelpartners. Onze enthousiaste Puur* gids laat je de stad op haar best beleven. Dit heerlijke genietarrangement is compleet op maat in te vullen. Zo kun je zelf de startlocatie bepalen, houden we rekening met jouw restaurant wensen en kun je ook varen in plaats van wandelen. Laat ons jouw wensen weten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze gezellige en professionele gids verwelkomt je op de afgesproken plaats en vermaakt je met mooie verhalen en anekdotes. Tijdens de drie stops geniet je van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Jij hebt de keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten en met speciale dieetwensen houden wij uiteraard rekening. De wandelingen zijn perfect op elkaar afgestemd en je hebt per restaurant voldoende tijd om te genieten van de sfeer, de gerechten en van elkaars gezelschap

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen. Liever eerst borrelen en daarna dineren? Een Floating Dinner in plaats van een Walking Dinner? Of zelfs varen en lopen bij het eten? Het kan allemaal! Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.00-18.30 uur Stadswandeling
18:30-20:00 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.00-20.30 uur Stadswandeling
20.30-21.30 uur Nagerecht op derde locatie
vanaf 59,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
  • Voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants
  • Wandelingen met een professionele gids, mogelijk in verschillende talen

Beoordeling van onze klanten

Het walking dinner was helemaal afgestemd op de locatie waar wij ons bevonden. We startten vanaf het hotel en werden Lees verderook weer keurig thuis gebracht naar het hotel door onze gids. Zo ontweken we de parkeerissues in Den Haag. De keuze van de restaurants was prima en er werd keurig op tijd uitgeserveerd. Onze gids wist veel te vertellen over de architectuur van de gebouwen en bracht ons op een enthousiaste wijze de geschiedenis bij over Den Haag. Leuke weetjes. De combinatie van ''doen'' en ''lekker eten'' is echt een aanrader. De organisatie via Puur Uitjes was prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Janssen Biologics B.V.

Bedankt voor jullie hulp voor het maken van een onvergetelijke avond; we troffen een leuke gids, mooie locaties en overheerlijk Lees verdereten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Janssen Biologics B.V.

LUMC

Walking Dinner gedaan met een groep collega''s. Was zeer geslaagd! Leuke stadswandeling door Leiden met een enthousiaste gids, tussendoor heerlijk Lees verdergegeten bij Restaurant de Waag (voorgerecht) en Koetshuis de Burcht (hoofd- en nagerecht). Kan het iedereen aanraden om deze combi te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
LUMC

Rijk Zwaan

Wij vonden het een erg leuke ervaring en een zeer geslaagd concept .Het wandelen tussendoor met de gids is niet Lees verderalleen leuk en informatief, het zorgt er ook voor dat je bij alle gangen de tafelschikking anders kan indelen. Zo spreek je veel verschillende mensen op één avond. Wat ons betreft een zeer leuke en geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rijk Zwaan

We hebben een erg leuke avond gehad. Het eten was goed (alleen het toetje viel wat tegen). De rondleiding was Lees verdererg goed, de gids erg enthousiast en met de nodige dosis humor. Zeker de moeite waard als personeelsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Leuk uitje gehad! Zowel de Jopenkerk als Café Brinkman zijn leuke locaties om informeel te borrelen en te eten. De Lees verderrondleiding door onze eigen stad Haarlem was erg interessant, zoveel weetjes die men nog niet wist. Uitje is zeker een aanrader als personeelsuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Electro Groothandel Snoeck BV

We hebben een heerlijke avond gehad in Rotterdam! Het was ontzettend goed geregeld, het eten was lekker, de restaurants gezellig. Lees verderMaar bovenal, Ferry de gids was geweldig! Onze complimenten. Hij heeft de avond met zijn leuke verhalen en opmerkingen echt compleet gemaakt. We hebben genoten! En niet te vergeten; zeker ook complimenten voor Puur voor het uitkiezen van de restaurants en de verdere planning!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Electro Groothandel Snoeck BV

JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Het was een zeer geslaagde avond. Alle collega’s hebben het naar hun zin gehad! Dankjewel voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

PPG

Het was een succes gisteren! De gidsen waren erg leuk en enthousiast en speelden goed op de groep in (veel Lees verderverschillende nationaliteiten; veel “patriotisme”; veel gelachen). Ook heeft iedereen de benodigde lichaamsbeweging gehad!  Het eten was ook erg goed! Uiteindelijk is een geen gebruik gemaakt van bordje #45 (liever een bordje te veel dan te weinig!).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
PPG

Het was een geslaagde middag en we hebben genoten! We hadden het weer ook wel mee natuurlijk.. Klein minpuntje was Lees verderwel dat er in het boekje van de speurtocht stond dat we bij Barera (was het geloof ik) een kopje koffie konden krijgen maar daar wisten ze van niets… Nu kan het zijn dat dit verkeerd in het boekje zat…. Maar dit zorgde wel voor de nodige verwarring zowel bij het cafeetje als bij ons.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5

We hebben een hele gezellige avond gehad. De eerste wandeling helaas in de regen, maar de gids heeft ons er Lees verdermet veel plezier en enthousiasme doorheen gepraat. Top! En het eten was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Ik wil je laten weten dat we een erg leuke avond hebben gehad zaterdag. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Het was een topfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Bekijk Dagprogramma | Puur* Teambuilding
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur* Teambuilding

Leuke en leerzame teambuilding. Creatief samenwerken, lunchen en genieten!
Bekijk Dagprogramma | Puur* Teambuilding
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
vanaf €89,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel

Verken jouw stad naar keuze en sluit de dag af met een geweldig dinerspel
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
Bekijk Walking & Floating Dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement
Bekijk Walking & Floating Dinner