De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

STRANDTIPS VAN PUUR* UITJES!

Geplaatst in op 17 mei 2016

Zien jullie die zon ook? Of is jouw lucht grijs? Het maakt niet uit: we zitten binnen, zijn aan het werk en verlangen naar zomer. Lekker dobberen, beetje lezen en schaamteloos lanterfanten. Maar nee, voor ons het strand de plek waar je los gaat. Onze beachevents zijn geweldig voor een bedrijfsuitje op het strand of voor een actief vrijgezellenfeest. En…zo leuk te combineren met borrel en barbecue! Wat is nu mooier dan lekker smullen, kletsen en de in in de zee te zien zakken?


Ik weet zeker dat je er al zin in hebt en een dagje strand niet kunt weerstaan. Dit zijn onze favorieten.
Zandsculpturen bouwen
Creatief met zand. Nee dit is geen grap à la creatief met kurk. Zandsculpturen maken is zo heerlijk: scheppen, in de weer met water, mengen, stampen en curven. Alsof je weer in de zandbak speelt, maar dan met een geweldig resultaat. Wist je trouwens ook dat we bakken zand en materialen op jouw gewenste locatie kunnen brengen? Perfect als je ver bij de kust vandaan zit. Het strand komt naar je toe deze zomer!

Pirates of the Carribean
Teambuilden op het strand. Dat wil je. Echt even weg en een sterkere band met collega’s. Tijdens Pirates of the Carribean gaan diverse testen uitwijzen of jij de ultieme piraat bent. Bootje varen test je zeebenen, schatzoeken zal uitwijzen of je slim genoeg bent en scheepstouw trekken toont aan of je sterk genoeg bent voor de piraterij. Na afloop een feestje met koude biertjes en lekkere borrelhappen. Ahoy!

Beach champions
De ultieme strandervaring geven we je met beach champions. Een dag vol strand blijheid. Of je nu melig wilt worden bubble football, compleet los wilt tijdens beach volleybal of benieuwd bent naar ultimate frisbee: met beach champions kies jij je eigen favorieten en combineer je ze tot jouw perfecte stranddag!

Zin in het strand en iets te vieren? Organiseer dan een geweldig feest op het strand met Puur* Feesten. Wij verzorgen uw feest op verschillende plaatsen aan de kust. Op maat, precies zoals je wilt!

Tot op het strand!

 

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Nieuwsbrief