De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bubble voetbal

Een hilarisch potje voetbal voor het hele team
Bubble voetbal
Bubble voetbal
Bubble voetbal
Bubble voetbal
Bubble voetbal
Bubble voetbal
Bubble voetbal
Bubble voetbal
 • Ludieke manier van voetbal voor iedereen
 • Mogelijk op vele locaties in Nederland
 • Goed te combineren met andere sporten
 • Ideaal als (onderdeel van een) actief bedrijfsuitje

Waarom is bubble voetbal zo goed?

Op zoek naar een sportactiviteit met ludiek randje? Boek bubble voetbal en maak je klaar voor het meest hilarische potje voetbal dat je ooit hebt gespeeld. Hijs je in de bubbel, warm de spieren op en ren op die bal af! Staat er iemand in de weg? Bij deze vorm van voetbal mag je jouw tegenstander schaamteloos tegen de grond gooien. Dit maakt een potje bubble voetbal leuker dan de gewone variant van deze sport: voor je het weet rolt iedereen over de grond. Bubble voetbal is al vanaf zes personen te spelen en ook in te zetten als onderdeel van een sportdag. Een ideaal teamuitje voor allerlei soorten teams!

Waar kun je je zich op verheugen tijdens dit uitje?

Waar wil je bubble voetbal spelen? Deze activiteit is door heel Nederland te organiseren op diverse locaties. Van stranden tot stadsparken, van sportveld tot sporthal: kies jouw favoriete plek, wij zorgen dat alles op de afgesproken dag klaarstaat. Onze scheidsrechters verwelkomen je gezelschap, leggen de spelregels uit en maken de teams. Klaar voor de start, af! Ren achter de bal aan, communiceer goed met je teamgenoten en ga voor de winst. Staat er iemand in de weg? Gooi je enorme bubbel in de strijd en bots, bump en rol jouw tegenstander tegen de grond. En als de weg dan uiteindelijk helemaal vrij is, gloort het goal van de tegenstander aan de horizon. Zet nog één keer jouw beste beentje voor, kijk uit voor de grote bubbels die je onderuit proberen te halen en scoor!

vanaf 19,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 12 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Enthousiaste spelbegeleiding
 • Spelmaterialen
 • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Hockeyvereniging Leonidas

Hoi Nadieh, We hebben het heel erg leuk gehad! Veel spierpijn bij de jongens de dagen erna :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hockeyvereniging Leonidas

Gezinsenergie

Hoi Nadieh, Het was geweldig leuk! Top locatie voor deze activiteit, prachtig weer en een aardige begeleider. Kon niet beter! Lees verderDaarna hebben ze nog geoefend op een Oxboard, dat vonden ze ook leuk. Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gezinsenergie

SOMO

Beste Nadieh, Ze vonden het enorm leuk, bedankt voor het vragen! Ze waren er zeer enthousiast over. Wel vonden ze Lees verderhet best intensief (doordat je helemaal in de bubble zit), dus gelukkig konden ze elkaar regelmatig afwisselen. Kortom, een zeer geslaagde activiteit!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- SOMO

"Hoi Wendy, We hebben een fantastische avond gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we zijn heerlijk verwend Lees verderdoor Sol beach. Marco was een top begeleider en we hebben veel gelachen tijdens het voetballen. Ook hebben we leuke foto’s gemaakt. Dus ben zelf ook benieuwd naar de foto’s. De EHBO’er was ook paraat, dus er kon gelukkig niks misgaan . Kortom, een zeer geslaagde avond dankzij jou, Marco en Sol beach. Bedankt dat je dit wist te volbrengen in een zeer korte tijdsbestek en dat we van jullie diensten gebruik mochten maken. Namens mij, Sjaak & onze afdeling onze dank aan Puur events en Sol beach. Wellicht tot een volgende keer."
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Talma school - Rotterdam

"Beste Nadieh, Het was ontzettend leuk. De collega’s waren heel fanatiek en hebben veel gelachen. Ook het weer zat Lees verdergelukkig mee. Peter, de begeleider, deed het ook enthousiast en het was leuk dat hij het team nog complimenteerde. Met vriendelijke groet,"
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Talma school - Rotterdam

"Hoi Nadieh, Het was super geslaagd, dankjewel!! Het viel heel erg in de smaak bij iedereen! Groeten en tot de Lees verdervolgende keer!"
Deze review kreeg als cijfer een 5
-
Plaats een review
Bekijk VR Escape game La Casa de Papel
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

VR Escape game La Casa de Papel

Ontsnap uit het Muntgebouw met stapels geld. Welk team werkt het beste samen en wint? Olé!
Bekijk VR Escape game La Casa de Papel
Bekijk Online Game The Party
vanaf €16,50 p.p. excl BTW

Online Game The Party

De perfecte manier om de teamgeest te versterken!
Bekijk Online Game The Party

Online Talkshow

Online je deelnemers informeren en entertainen. Dat is waar deze talkshow voor staat!
Bekijk Online Talkshow