De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

TIP VOOR EEN GESLAAGD UITJE: DE SIERADENWORKSHOP

Geplaatst in op 14 februari 2018

Valentijnsdag! Dé dag om je geliefde te verrassen met een zelf gemaakt sieraad. Komt dat even mooi uit, want onlangs deden we zelf onze sieradenworkshop. Dat doen we regelmatig: zelf aanschuiven om een Puur* Workshop te doen. Goed voor de hersenen en voor het besef. Is het wel leuk genoeg? Wat maakt de workshop goed? En het belangrijkste: kan het beter?

Het leukste creatieve uitje van Nederland!

Een sieradenworkshop is dé manier om ZEN te worden. Lekker priegelen, combineren en de kick van het afmaken. Je bent aan het mixen en matchen en plots is iets af! En nog mooi ook. Dit is wat ons team leerde:

  • Niemand heeft dezelfde smaak.
  • Het is moeilijker iets te maken voor iemand die je niet helemaal kent.
  • Mannen hebben een moeilijkere motoriek dan vrouwen. En minder geduld.
  • Sommige mensen zijn niet zo van bling bling en houden meer van rare materialen zoals fietsband. Geloof ons: dat levert gaaf resultaat op!
  • Zo’n workshop scheelt enorm in prijs. Dat Do It Yourself is leuk en goed voor het budget. Aan het einde van de workshop heb je iets moois voor weinig!
  • Ga dit vaker thuis doen! Kwestie van telefoon en Netflix uit en lekker creatief bezig zijn.

 

Zelf zin in deze leuke creatieve workshop? Boeken kan HIER. Leuk als vriendinnenuitje of als onderdeel van een vrijgezellenfeestje. Liever op een andere manier creatief zijn? Bekijk ons volledige aanbod creatieve workshops!

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Nieuwsbrief