De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

DE FOTOWORKSHOP: DE BESTE MANIER OM JE TEAM SAMEN TE SMELTEN. IN IEDERE STAD!

Geplaatst in op 19 juni 2018

Eens iets anders doen voor een teambuilding? Zin om je ogen te openen voor de schoonheid van stad, natuur, bos of duin? Onze Fotoworkshop maakt al je dromen waar. Al jaren een succes, met glimlachende mensen en prachtig werk als eindresultaat. Hier alvast wat tips van onze vaste fotograaf om jouw foto’s tot een succes te maken. Wel zo handig!

  • Denk na voordat je schiet. Dus geen foto van dat ene mooie monument van én de straatmuzikant én de duiven én je geliefde. Focus en maak keuzes!
  • De basis! Hoe sta je als je een foto neemt? Leun tegen een muur of brug. Sta recht en stevig.
  • Druk je camera niet twee centimeter lager op het moment van schieten. Die maak jij niet toch? Dit maakt vaak het grote verschil tussen een goede scherpe foto of nét niet.
  • Durf dichtbij te komen. Een goede foto sleurt je met de haren erbij. Neem die extra stap en laat je betoveren door de stad. Laat de rimpeling van het water zien, die lach op de markt of die brokkelige muur van een oud huisje.
  • Neem een ongewoon standpunt in. Klim op boten, bruggen, trappen of hurk! Een mooie manier om de stad eens anders te zien en nog een effectieve work out ook! Wie durft te beweren dat fotografie een passieve hobby is?
  • Wat wil je scherp hebben? Die twee mensen of de muur ertussen in? Bedenk dat een halfingedrukte knop vaak scherp stelt in het midden. Even scherpstellen en dan pas een bijzondere compositie maken. Simpel met groots effect.
  • Waar is de zon? Onzin natuurlijk dat je met de zon in de rug foto’s moet nemen. Zij-licht maakt gebouwen interessanter en je kunt eindelijk mensen in de ogen aankijken. Denk out of the box!
  • Zorg voor decorstukken. Een overhangende tak, een wazige massa mensen in de kalverstraat, een fiets. Dat maakt vaak het verschil tussen een platte foto of een levende foto met diepte.
  • Zorg voor een spannende compositie. Een goede compositie is geen kwestie van smaak maar durf, emotie en perfecte verhoudingen.

   

Fotoworkshop: het perfecte teamuitje!

Waarom een Fotoworkshop zo goed is als teamuitje? Onze ervaring leert dat creativiteit wonderen doet voor teams. Bij het zien van andermans creativiteit groeit de waardering voor de ander en wordt je eigen creativiteit groter. Hèt recept voor sterke teams! Ook mooi meegenomen: oog voor detail, één worden met stad of natuur en samenzijn op een andere locatie dan je werkplek. Klinkt dit als muziek in de oren? Bel 088-7887000 voor meer informatie: onze fotograaf neemt je graag mee!

Deel dit bericht

Andere berichten

Nieuwsbrief