De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

5 TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT OF UITJE

Geplaatst in op 05 december 2017

Een goed evenement maakt het leven dragelijker en leuker. Maar je wilt toch niet iets dat alleen voor nú leuk is? Wij geloven in beleven, genieten en… onthouden. Niet voor even maar voor minstens dertig jaar. Hier vijf korte tips om jouw uitje speciaal te maken.

1. Kies streng en goed

Doe geen water bij de wijn. Wat hoop je? Welk effect wil je? Laat je niet meeslepen door geharrewar en angst. Houd dat eerste gevoel vast en laat niet los. Waarom makkelijk als het moeilijk kan? Dus toch die rare industriële locatie zonder licht en water of die cateraar die durft. Dat maak het verschil met alle standaard meuk.

2. Zorg voor voorpret

De spanning vooraf maakt de eventexplosie extra mooi. Hoe? Dat kan met van alles! Een inspiratiesite bomvol sociale media van de deelnemers, een usb op de deurmat met mooie songs of slides, een ouderwetse uitnodiging met de hand geschreven of een ‘op zoek naar de borrel’-speurtocht. Elk event kent een prikkelmoment of tool.

3. Klopt de opbouw?

Een event is als het leven zelf. Een knalstart, een middenstuk vol nut en vermaak en een happy end. Koester de energie van de deelnemers en wil niet álles. Elk event heeft haar eigen verloop afhankelijk van de weekdag, gasten, tijdschema en doel. Zorg voor balans en genoeg te kauwen (hapjes en info). Soms is het zo simpel.

4. Loslaten en strak houden

Doe je het zelf of heb je het uit handen gegeven aan het leukste evenementenbureau van Nederland (ja, wij!)? Beide wegen eisen dezelfde aanpak; een event groeit vanzelf met de juiste basis. Kloppen alle voorbereidingen? Staat alles op scherp? … dan durven loslaten! Met hier en daar een corrigerende tik natuurlijk.

5. Niet voor niets

The party is over, maar nog niet voorbij! Dit is pas het begin. Of u nu een bedrijfsfeest organiseert of uw team meeneemt voor een energiek stadsspel: een goed evenement zorgt voor verbindingen tussen teamleden, klanten en voor nieuwe energie. Houd dat vast! Hoe? Door ankermomenten in te bouwen en die later te gebruiken. Herleef het succes door het sturen van een compilatie van de beste seminarlezingen, foto’s van de dag of een tekening met de inzichten die tijdens het event zijn opgedaan. Of met een vervolgevent… En dan beginnen we gewoon weer bij tip één.

Deel dit bericht

Andere berichten

Nieuwsbrief