De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speeddaten met collega’s

Leer je team beter kennen en verbeter de samenwerking
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
  • Creëert meer verbinding en positieve sfeer in je team
  • Op maat in te vullen en toepasbaar op iedere werksituatie
  • WKR-proof, ook op eigen locatie te organiseren
  • Onder leiding van een professionele trainer

Waarom is speeddaten met collega’s zo goed?

Kloven overbruggen tussen afdelingen? Nieuwe medewerkers beter leren kennen? Nader tot elkaar komen na een fusie? Of gewoon eens weten wie jouw teamgenoten echt zijn? Met deze speeddate sessies leren collega’s elkaar beter kennen op een leuke, ongedwongen manier. Onze enthousiaste trainer presenteert je team originele vragen en opdrachten, die ervoor zorgen dat jullie elkaar beter leren kennen. Zo ga je makkelijk met elkaar in gesprek en verloopt samenwerking in de toekomst soepeler. De training is volledig op maat in te vullen en aan te passen aan de situatie bij jou op de werkvloer. Kortom: leuk en nuttig!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze trainer verwelkomt je team voor een reis door jullie eigen levens, waarbij je steeds andere collega’s ontmoet. Door wisselende gesprekspartners leer je niet alleen je collega’s beter kennen, maar ook jezelf! We starten met een speelse warming-up, zodat alle deelnemers goed loskomen en zich makkelijk openstellen voor anderen. Vervolgens is het tijd voor de opdrachten. Weet je wat jouw toekomstdromen zijn en die van je collega’s? Welke fouten hebben je teamleden gemaakt in hun leven en wat leerden ze daarvan? Welke complimenten hebben jullie voor elkaar over? Zomaar een greep uit de vragen die je tijdens de oefeningen beantwoord kunt krijgen. Onze trainer geeft je de juiste instructies om nader tot elkaar te komen.

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Uitjes de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur*Uitjes heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Uitjes experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

vanaf 24,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van een professionele teamtrainer
  • Workshop materialen

Beoordeling van onze klanten

Wij hadden met een groep van 18 mensen een combinatie van Speeddaten en trustgames. Heerlijk aan het strand van Scheveningen. De Lees verdervragen waren speels en leuk om van elkaar te weten te komen. Als groep hebben wij elkaar beter leren kennen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4

UWV WERKbedrijf

Het was in 1 woord hilarisch ! We hebben heel veel gelachen en plezier gehad. Erg leuk om je collega’s op Lees verdereen andere manier te leren kennen. Voor herhaling vatbaar dus. Volgende keer denken we zeker weer aan Puur Events. Ben is een ervaren en goede kwismaster/entertainer. Mijn complimenten !
Deze review kreeg als cijfer een 5
UWV WERKbedrijf

Wij hadden wederom een zeer geslaagd event dankzij iedereen van Puur! Vanaf het eerste moment van meedenken tot en met Lees verderhet event zelf, was alles tot in de puntjes geregegeld. Het speeddaten en de begeleiding van Chantal zorgde ervoor dat letterlijk iedereen in beweging kwam. Bij een volgend event zullen we zeker weer Puur benaderen. Vriendelijk, vrolijk en professioneel!
Deze review kreeg als cijfer een 4

MCHaaglanden

Super leuke avond, mede door de begeleiding van Chantal! Collega''s op een andere manier leren kennen wat zeker kan bijdragen Lees verderaan een nog betere samenwerking. Goed voor het team, dus voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 5
MCHaaglanden
Bekijk Workshop Positiviteit!
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Workshop Positiviteit!

Geef je team een positieve boost!
Bekijk Workshop Positiviteit!
Bekijk Workshop Mindmapping
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Workshop Mindmapping

Structureer uw gedachten en word creatiever
Bekijk Workshop Mindmapping
Bekijk Teamtraining Effectief communiceren
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Teamtraining Effectief communiceren

Verbeter de communicatie in uw team
Bekijk Teamtraining Effectief communiceren