De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wijnproeverij

De lekkerste wijnproeverij van Nederland
Wijnproeverij
Wijnproeverij
Wijnproeverij
Wijnproeverij
Wijnproeverij
Wijnproeverij
 • Maak kennis met de lekkerste wijnen en hun smaken
 • Onder leiding van een bevlogen wijnsommelier
 • Uit te breiden met verschillende soorten hapjes
 • Ook mogelijk als combinatieproeverij met oesters of kaas

Waarom is de wijnproeverij zo goed?

Een knisperende, frisse Sauvignon blanc, een volle aardse Gamay of een soepele, elegante Pinot Gris. Iedere wijnliefhebber heeft zijn eigen smaakvoorkeur en elk gerecht, seizoen of zelfs moment vraagt om zijn eigen wijnbeleving. Altijd al meer willen weten over diverse wijnsmaken? Boek dan onze wijnproeverij. Onze sommelier neem jij jouw gezelschap mee op ontdekkingsreis naar jouw eigen wijnsmaak. Je proeft diverse druivensoorten, leert hun karakteristieke smaak kennen en je ontdekt welke druif je het lekkerst vindt. Zo kun je bij een volgende wijngelegenheid met veel plezier en gemak een fijn glas wijn van de kaart uitzoeken en heb je tijd over voor het allerbelangrijkste: uitbundig genieten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige proeflocatie wordt jouw groep verwelkomd door onze sommelier. De wijnen staan al klaar, dus neem lekker plaats aan tafel. De sommelier gaat direct van start met zijn enthousiaste verhaal. Al tijdens de achtergrond verhalen begin je met ruiken en proeven. Wat ruik je? Welke druifsoort zorgt voor welke smaak? Waar komen de wijnen vandaan en wat maakt ze zo bijzonder? Je leert het allemaal. Bovendien ontdekt je je eigen smaak. Handig, zo twijfel je nooit meer in de slijterij. De proeverij is op allerlei leuke manieren te combineren met andere activiteiten. Zo is het een perfecte tussenstop of eindpunt voor een rondleiding of een leuke opwarming voor een diner. Vraag naar de mogelijkheden!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Uitjes de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Uitjes heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Uitjes experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

vanaf 27,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
 • Ontvangst in een sfeervolle proefruimte
 • Begeleiding van een sommelier
 • Materialen
 • Proeverij van vijf wijnen

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Kaasproeverij
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Kaasproeverij

Proef de lekkerste Hollandse kazen in een authentiek proeflokaal
Bekijk Kaasproeverij
Bekijk Chocoladeproeverij
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Chocoladeproeverij

Maak kennis met de lekkerste soorten chocolade
Bekijk Chocoladeproeverij
Bekijk Bierproeverij
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Bierproeverij

Nieuwe bieren leren kennen in een gezellig proeflokaal
Bekijk Bierproeverij