De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Kookworkshop

Kook wat u wilt met wie u wilt – alles kan
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop
Kookworkshop

Onze favoriete culinaire workshop! Want er is altijd wel een goede reden voor een kookworkshop. Mmmmm… zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken én genieten van elkaars traktaties en creaties. Kies je smaak en wij zorgen voor de rest: een kinderkookworkshop, een Mediterraans kookavontuur, Aziatisch smullen of het samen maken en opeten van een heerlijke afternoon tea? Alles kan! Geniet van je eigen kookkunst en elkaars gezelschap.

Afhankelijk van het aantal personen, jouw wensen en budget doen we je een voorstel voor een kookworkshop op maat. De recepten krijg je natuurlijk allemaal mee. Want dit is niet éénmalig. Deze gerechten worden een traditie binnen de familie!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Uitjes de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Uitjes heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Uitjes experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

vanaf 89,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van professionele kok(s)
  • Workshop materialen
  • Menu naar keuze
  • Recepten

Beoordeling van onze klanten

5CA

Super georganiseerd! We wilden op korte termijn met ons bedrijf een kookworkshop doen, en Puur heeft dit top geregeld op Lees verdereen mooie locatie aan de oudegracht. Goed verzorgd met drankjes en aankleding, heerlijke gerechten met duidelijke instructies en zorgvuldig begeleid. En daarna natuurlijk heerlijk gegeten! Een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jason Lucas | 5CA

Antera Incasso

Het uitje was zeer geslaagd! We hebben het erg gezellig gehad en de locatie was erg mooi!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Antera Incasso

De workshop was erg leuk en werd ook heel erg leuk gegeven door de twee koks! Het eten was heerlijk Lees verderen alles was goed gelukt. Alle ingrediënten stonden klaar en de recepten werden goed uitgelegd. Je kon zelf kiezen welk recept je leuk vond om te maken. Daarna hebben we heerlijk gegeten in de wijnkelder die gezellig was aangekleed. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5

"We hebben een leuke avond gehad. Lekkere gerechten gemaakt, leuke locatie. Ook leuk dat we de enige groep waren, dus Lees verderdan voel je je ook wat vrijer. De collega’s hebben heerlijk gegeten en vonden een kookworkshop een leuk idee. De schorten zijn ook echt goed gelukt, werd ook door iedereen enthousiast ontvangen, dus ben blij dat dit gelukt is." "Hartelijk dank voor al je acties en ik hoop snel weer bij te mogen aankloppen voor een nieuw event! Ik wens je een hele fijne kerst toe en een mooie start van 2016!"
Deze review kreeg als cijfer een 3
Bekijk Cocktail workshop
vanaf €37,50 p.p. excl BTW

Cocktail workshop

Shake en stir met uw vrienden of collega’s!
Bekijk Cocktail workshop
Bekijk Bonbon Workshop
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Bonbon Workshop

Creëer de mooiste bonbons met de lekkerste chocolade
Bekijk Bonbon Workshop
Bekijk Tapas workshop
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Tapas workshop

Dompel u onder in Spaanse sferen
Bekijk Tapas workshop