De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshop The Big Picture

Creatieve teambuilding met tastbaar eindresultaat
Workshop The Big Picture
Workshop The Big Picture
Workshop The Big Picture
Workshop The Big Picture
Workshop The Big Picture
Workshop The Big Picture
Workshop The Big Picture
 • Verbindend en creatief bedrijfsuitje waarbij je werkt aan een gezamenlijk schilderij
 • Ontwerp dat bij jouw bedrijf past door een professioneel ontwerper
 • Op vele plekken in Nederland mogelijk, ook op eigen locatie
 • Na afloop een tastbaar eindresultaat voor op kantoor

Waarom is de Workshop The Big Picture zo goed?

Boor je creativiteit en teamspirit aan, want tijdens deze creatieve workshop werk je met zijn allen aan een groot, gezamenlijk kunstwerk. Speciaal voor jouw team wordt een ontwerp gemaakt dat bij uw team past. Dit schilderij bestaat uit meerdere doeken. Zo kan iedereen zijn ei kwijt en is er ruimte om de boodschap van het bedrijf duidelijk te maken. Zo kom je tot een fantastische samenwerking met een mooi totaalplaatje als resultaat. Ja, bij deze unieke teambuilding schittert ieders talent!

Waar kun je je op verheugen?

Maak je klaar voor deze creatieve, geheel op maat georganiseerde workshop! Voorafgaand aan de activiteit maakt onze workshopleider een professioneel ontwerp voor het grote kunstwerk. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de waarden, doelen en kwaliteiten van uw bedrijf. Uw bedrijfslogo prominent in beeld? Aandacht voor een recente top prestatie? Laat het ons weten, wij zorgen dat het in het ontwerp verwerkt wordt. De workshop start met schetsen voor de invulling van jouw persoonlijke doek. Ontwerp klaar? Afgestemd met de andere teams? Dan is het tijd voor het echte schilderwerk. Blijf goed samenwerken, want dat leidt tot het mooiste resultaat. Na afloop worden de doeken als een groot schilderij tentoongesteld. Een prachtig eind resultaat voor aan de kantoormuur!

vanaf 37,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijk ontwerp door de workshopleider
 • Schildersdoeken en -materialen
 • Beschermende kleding

Beoordeling van onze klanten

Met collega''s een geweldige middag gehad. De organisatie liep perfect met het hoofdkantoor en de begeleiding was TOP!. Ook het Lees verderrestaurant Dante heeft ons super ontvangen. Wij komen zeker weer een keer terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lucia Spadaro

Wij hebben met ons bedrijf twee activiteiten geboekt bij Puur. Communicatie vooraf was vriendelijk en behulpzaam, maar wel langzaam. Het Lees verderduurde een maand voordat we te horen kregen of en wanneer onze activiteiten konden doorgaan. We moesten er regelmatig achteraan bellen en mailen, omdat wij op redelijk korte termijn deze activiteiten wilden organiseren (2 maanden). Wij kozen de big picture en de mindfuck workshop. De activiteiten zelf waren leuk, begeleiders waren vriendelijk en de locaties waren goed. De Big Picture workshop duurde 1,5 uur, maar dit was wel wat kort. Je moet een idee bedenken, een ontwerp maken en deze dan ook nog schilderen. De begeleider dacht aan de start goed mee in hoe we de 'big picture' konden maken. We vonden wel dat de begeleider tijdens de workshop wat meer sturing had kunnen geven zodat het meer een geheel wordt, bijvoorbeeld om de overlopen tussen de doeken iets vloeiender te laten lopen, kleurgebruik af te stemmen of in elk geval een suggestie te doen dat we daar ook op konden letten. De Mindfuck workshop was erg leuk, maar ook wat kort. Een minpunt was dat de workshop in het Engels was. Dit was van te voren niet duidelijk gecommuniceerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline Schoevers

Alpha Wax

Samen met collega''s een uitje bij Puur gehad, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking Lees verderwas fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax

Deme-group

Ja iedereen was helemaal happy, erg genoten en alles goed voor elkaar! Thuisblijvers hebben wederom weer ongelijk 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irene Klaver | Deme-group
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren én naar huis met prachtig landschapschilderij.
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef u uit met de spuitbus!
Bekijk Graffiti Workshop
Bekijk Workshop Action Painting
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Action Painting

Ga los op het witte doek!
Bekijk Workshop Action Painting