De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Veelgestelde vragen "Uitvoering"

 • Hoe waarborgt Puur* Uitjes de veiligheid tijdens de uitjes?
  Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen. Bij buitenactiviteiten neemt de spelmaker altijd een goed gevulde tas EHBO-materialen mee.Delen via:
 • Hoe verplaatsen we ons tussen de diverse locaties?
  Bij ons kom je zeker aan je stappen! Stel die stappenteller maar een beetje hoger in. Maar geen zorgen, als je niet wilt of kunt lopen, hoeft dat zeker niet. Van te voren al bekijken we even samen wat de mogelijkheden zijn qua locaties voor diverse activiteiten en hoe dat met vervoer gaat. Als je een arrangement hebt geboekt waarin activiteiten zijn gepland op meerdere locaties, zorgen we er uiteraard voor dat je komt waar je moet zijn. We regelen eventueel busjes, fietsen, solexen, wat er maar handig én leuk is. Onze gidsen en spelmakers begeleiden je van het ene punt naar het andere. Je ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zo weet je altijd waar je moet zijn.Delen via:
 • Waar en hoe laat starten de arrangementen van Puur* Uitjes?
  Veel uitjes starten in het centrum van een stad, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Wij maken alles op maat, dus we kunnen rekening houden met je voorkeur. We zullen je op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt. De start en eindtijd bepaal je helemaal zelf! Uiteraard is de begintijd deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de activiteiten wanneer jij dat wilt.Delen via:
 • Is er iemand vanuit Puur* Uitjes aanwezig tijdens het uitje?
  Op de dag van het uitje heb je contact met onze spelmaker of gids, deze persoon is er op de dag zelf bij. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met je persoonlijke boekingsmedewerker opnemen, mits binnen kantooruren. Buiten kantooruren en toch een dringende vraag? Bel ons noodnummer. Dit noodnummer wordt gedeeld in het draaiboek.Delen via:
 • Ontvang ik een draaiboek?
  Ook een draaiboek hoort bij de voorpret. Met een draaiboek weet je zeker dat alles goed geregeld is en dat alles volgens afspraak wordt uitgevoerd. Daarom ontvang je enkele dagen van tevoren van ons een draaiboek met daarin nogmaals het overzicht van de locatie, activiteiten, het programma en eventuele bijzonderheden. Ook staat hier de naam en het nummer van je contactpersoon op de dag van het evenement in vermeld.Delen via:
 • Moet ik als organisator eerder aanwezig zijn?
  Wij nemen alle zorg uit handen waardoor je niets hoeft te doen. Houd je toch liever een oogje in het zeil? Dan ben je welkom om voor aanvang even te kijken of alles naar wens is. Houd er rekening mee dat we dan misschien bezig zijn met alle puntjes op de i te zetten. Als het noodzakelijk is dat er bij de voorbereiding iemand van jouw groep aanwezig is, bespreken we dit van tevoren.Delen via:
 • Hoe ziet de dag van ons uitje eruit?
  Wij zijn, samen met onze partners, al eerder op de locatie voor de opbouw. Als alles klaar staat geven wij alle medewerkers een uitgebreide briefing. Daarna weet iedereen wat hij of zij moet doen om er een succesvol uitje van te maken. Doorgaans hoef je met jouw groep alleen op het aangegeven moment te komen opdagen, en te genieten van de dag!Delen via:

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons