De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Veelgestelde vragen "Betalingen & Facturen"

 • Hoe kan ik voor producten betalen die ik heb afgenomen op de dag zelf?
  De arrangementen worden betaald via de factuur, maar eventuele extra opties op de dag zelf kunnen alleen per pin afgenomen worden. Ook is het mogelijk om de extra opties achteraf per factuur aan Puur* Uitjes te betalen. Hiervoor brengen wij wel €17,50 administratiekosten in rekening.Delen via:
 • Wat is de betalingstermijn?
  Na de bevestiging ontvang je de factuur voor jullie uitje. Wij hanteren een betalingstermijn van 20 dagen. De betaling van het geboekte groepsuitje dient voor de desbetreffende datum te zijn voldaan. Particulieren dienen het totale bedrag te voldoen voor de datum van het uitje.Delen via:
 • Wanneer ontvang ik de factuur?
  Wij streven ernaar om de factuur uiterlijk 5 werkdagen voor het uitje toe te sturen, samen met het draaiboek. Voorafgaand aan het uitje ontvang je de factuur, deze dient binnen een betalingstermijn van 20 dagen voldaan te zijn. Particulieren dienen het totale bedrag te voldoen voor de datum van het uitje. In het geval van een bedrijfsfeest wordt er in sommige gevallen gewerkt met een aanbetalingsfactuur en een eindfactuur. Dit is in verband met de aanbetalingen richting partners. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen, wij weten vaak meteen of dit van toepassing is op jouw evenement.Delen via:
 • Kan ik een postbus opgeven als factuuradres?
  Dat kan zeker. Graag ontvangen wij daarnaast je e-mailadres, zo kunnen we je berichten omtrent de status van de factuur.Delen via:
 • Op welke manieren kan ik betalen?
  De factuur dient per bankoverschrijving voldaan te worden. Je ontvangt van ons altijd tijdig een factuur, gebaseerd op de informatie die je aanlevert. Het is mogelijk om de factuur op naam te zetten van een rechtsgeldig persoon binnen het bedrijf. Je bent in de mogelijkheid om, mits gewenst, alle consumpties op locatie met cash of met kaart af te rekenen. Dit geldt echter niet voor de kosten van het evenement zelf.Delen via:

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons