De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner

Een culinaire verwentocht door de stad

Onze stadgids en kapitein staan klaar om jullie te begeleiden van restaurant naar restaurant voor een fijn diner. Jullie beginnen met een heerlijk voorgerecht, waarna de gids jullie opwacht voor een bijzondere wandeling langs de verborgen schatten van de stad. De wandeling eindigt bij het volgende restaurant waar de keukenbrigade een verrassend hoofdgerecht voor jullie heeft bereid. Ga lekker zitten, laat je verwennen door de gastheer/vrouw en geniet van al het lekkers op je bord.

Een magische boottocht naar een heerlijk dessert

Wanneer jullie uitgesmuld zijn, staat de kapitein jullie al op de kade op te wachten. Beleef tijdens de vaartocht de stad in zijn meest magische vorm. Vaar ontspannen door de maanverlichte stad, verheug je alvast op een heerlijk dessert en geniet! In het laatste restaurant is jullie tafel ondertussen al opgedekt voor de laatste gang. Tijd om nog één keer nieuwe tafelpartners te kiezen, te smullen en heerlijk onderuit uit te buiken.

Onze chefkoks staan te popelen…

Onze chefkoks staan al te popelen om te beginnen aan de mise en place. Welke drie restaurants kiezen jullie uit voor een smakelijk voor-, hoofd-, en nagerecht? Wij adviseren je met liefde. Willen jullie liever eerst de vaartocht en daarna de wandeling? Ook dat kan!

vanaf 64,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Rondleiding door een professionele gids
  • Privé boothuur met schipper

Beoordeling van onze klanten

Signwise

Wat een gezellige avond hebben wij gehad, alles was perfect georganiseerd. Wij hadden een mooie rondvaart ondersteund door de verhalen Lees verdervan een fijne gids, ook de stadswandeling tussen de heerlijke gerechten door is echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Signwise

Prima geregeld, goede restaurants waar we heerlijk gegeten hebben. Mooie rondvaart door de stad met de nodige toelichting. Voorts tijdens Lees verderde wandeling een zeer leuke gids met boeiende historische verhalen.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Rabobank Borger-Klenckeland

Onder het genot van een Vegaburger begonnen aan het Walking & Floating Dinner. Hans nam ons daarna mee door Amersfoort Lees verdernaar de boten en vertelde onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden. De rondvaart door Amersfoort is een aanrader. Het hoofd- en nagerecht werd op de bovenverdieping van ''t Kannetje genuttigd. Tussen de beide gerechten werden we nog getrakteerd op een wandeling met Hans. Het was gewoonweg top. Alles was goed qua tijd op elkaar afgestemd. Het verliep allemaal heerlijk vlot en we genoten als groep volop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Borger-Klenckeland

Facility Service B.V.

Het weer was top, Hans was super, de Ondeugd had op 22 personen gerekend (en door ziekte en een privezaak bleek Lees verderdat ook het aantal dat we hadden) en schoot even in de stress omdat er één voorgerecht niet klopte, Hetty (de verteller) en Henk de kapitein van de boot waren geweldig, bij Hemels was het eten ook heerlijk, en het nagerecht was ook uitstekend. Omdat vrijwel iedereen van onze organisatie vanuit verschillende delen van het land komt waren we allemaal met de auto en hadden we wellicht beter een nagerecht in de binnenstad kunnen eten, dan had Hans nog meer geweldige verhalen kunnen vertellen. Nu had iedereen zijn auto in de parkeergarages in de stad geparkeerd en zijn we eigenlijk voor het nagerecht naar het restaurant buiten de stad gewandeld (en daarna weer terug :-) Maar ik krijg alleen maar positieve en leuke berichten: iedereen heeft echt een superavond gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris | Facility Service B.V.

Berghoef Advocaten en Adviseurs

We willen je bedanken voor het super leuke uitje van we zaterdag hebben gehad. Het was erg geslaagd! Leuke reacties Lees verdergehad van onze collega’s en we hadden natuurlijk heerlijk weer. De spelmakers en gidsen waren erg vriendelijk en het spel leuk geregeld. De bussen waren prima! Het eten lekker! Het was wel jammer dan de boot rond 21.30 uur is aangemeerd vanwege pech. Dus we hebben weinig kunnen varen. Uit eindelijk zijn we van de boot gestapt en heb ik de buschauffeur gebeld. We zijn toen in de buurt van het Leidseplein opgestapt. Heel jammer, we keken erg uit naar het varen en dat was natuurlijk ook een bijzonder onderdeel van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Saskia | Berghoef Advocaten en Adviseurs

Anoniem

Het uitje was zeer geslaagd, vooral de rondvaart in het donker was een groot succes. Hartelijk bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Anoniem
Bekijk Dagprogramma | Puur* Teambuilding
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur* Teambuilding

Leuke en leerzame teambuilding. Creatief samenwerken, lunchen en genieten!
Bekijk Dagprogramma | Puur* Teambuilding
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
vanaf €89,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel

Verken jouw stad naar keuze en sluit de dag af met een geweldig dinerspel
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

De ultieme verwenwandeling in combinatie met heerlijk eten.
Bekijk Walking Dinner