De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de zon vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot

De borrelboot is absoluut de leukste manier om door de stad te varen! Bekijk de omgeving vanaf het water met een goed gevuld glas in je hand en gezellige mensen om je heen. Aan boord van de boot kun je onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar (bier, wijn, fris) terwijl je geniet van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Ouwehoeren, koekeloeren en heerlijk happen!

Terwijl de boot rustig door het water glijdt, is het tijd om heerlijk te ouwehoeren, koekeloeren en te happen van al het lekkers aan boord. Langzaam gaat de zon onder, de schipper zet een muziekje op en de sfeer aan boord wordt alsmaar beter. Kon deze borrelvaart nog maar uren duren! De borrelboot is een leuke vaartocht voor een bedrijfsuitje, jubileum, verjaardag of gewoon om het begin van het weekend te vieren.

Nog wat extra vertier aan boord?

Liever een andere borrelhap of een wat extra vertier aan boord? Wij maken met alle liefde een voorstel op maat. Worden het sushirolls met wakame, pizzapunten met knoflookbrood of toch schalen nacho’s met guacamole? En wat dacht je van een gids, zangeres of accordeonist voor de oergezellige Hollandse ‘snik’ aan boord? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. Iedere stad kent meerdere opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de borrelboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Borrelboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of overkapping? Ook daarin heb je de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

vanaf 34,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en fris)

Beoordeling van onze klanten

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Leuke vaarroute, schipper vertelde tussendoor nog interessante feiten en wetenswaardigheden. Goede organisatie, hapjes en drankjes meer dan voldoende, geslaagde middag Lees verdergehad, waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ministerie van Binnenlandse Zaken

Ikea Services

Dear Nadieh, I got the feedback that the activity you arranged for my colleagues was very nice and well organised! Lees verderThe boat tour was very lovely and they enjoyed a lot in the canals of Leiden when having a drink with some snacks and they also enjoyed the food at the restaurant. So I just wanted to say a big thank you for your support in arranging it and I know where you are for future necessities.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ikea Services

Mercedes-Benz Nederland B.V.

Beste Nadieh, Dank voor de goede organisatie afgelopen woensdagavond. Onze Europese collega’s hebben genoten van de rondvaart (kleine miscommunicatie Lees verderover de bitterballen, maar goed opgelost door Joris) en het enthousiasme van Ellen! Het diner bij d’Vijff Vlieghen was een schot in de roos. Geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mercedes-Benz Nederland B.V.

"Goedemorgen Nadieh, We hebben een heerlijke boottocht gehad! De hapjes waren echt prima geregeld en de drankjes ook helemaal prima. Lees verderNogmaals bedankt voor het regelen! Met vriendelijke groet,"
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
-

"Beste Anouk, ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor Lees verderde organisatie!"
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

"Hoi Monique, het boottochtje was geslaagd! Ik heb allemaal positieve reacties ontvangen. De bemanning was erg aardig en dienstverlenend. Lekker Lees verdereten, goed drankje, mooi uitzicht; helemaal goed!"
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

"Hallo Nynke, ik was er gisteren zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van onze buitenlandse Lees verdergasten. Boot was geweldig (zowel de tocht als de versnaperingen) Gidsen waren onderhoudend en de wandeling vond iedereen erg leuk Restaurant: iedereen was erg positief over het eten en de bediening. En door het mooie weer konden ze ook nog buiten eten. Al met al alleen maar positieve geluiden. Dus bedankt voor je ondersteuning. Als ik weer iets moet organiseren, zal ik zeker aan jullie denken!!"
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
-
Plaats een review
Bekijk Rondvaartboten
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Rondvaartboten

Zie de stad optimaal vanaf het water
Bekijk Rondvaartboten
Bekijk Partyschepen
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Partyschepen

Vier uw feest op tijdens een rondvaart
Bekijk Partyschepen
Bekijk Walking & Floating Dinner
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement
Bekijk Walking & Floating Dinner