De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De spannendste water activiteiten

Beleef de leukste water activiteiten met Puur* Uitjes op het strand!

Bekijk hier al onze water activiteiten

 

Toe aan verfrissend vertier? Aan relaxen, spetteren en plonzen in het water? Samen met Puur* Uitjes vind je hier de spannendste water activiteiten. Op het strand kun je alle kanten op. Lekker uitwaaien! Wij zijn benieuwd: wat doe jij het liefst op het water? Sportieve activiteiten zoals zeilen, suppen, ribben, raften en surfen? Of zie je jezelf liever chillen op zee, met een drankje? Wij kennen de perfecte combinaties om je water activiteiten te combineren met een heerlijke borrel of een zomers diner. Dat kan zowel op het strand of aan boord. Ideaal voor je bedrijfsuitje, personeelsfeest of gewoon lekker op pad met het team. Eén van de spannendste water activiteiten — volgens onze klanten — is varen op open zee in een rubberen powerboat, ofwel een RIB. Met snelheden tot wel honderd kilometer per uur vlieg je over de golven, met de wind in je haren, terwijl de adrenaline door je lijf giert, heerlijk! Overleg met Puur* Uitjes, wij zorgen voor de beste plekjes, de slimste combinaties en de voordeligste keuze. Samen maken we jouw programma onvergetelijk!

Water activiteiten in Nederland

Met al dat mooie water om ons heen, zijn er gelukkig oneindig veel mogelijkheden om te varen, te relaxen en te feesten. Puur* Uitjes helpt je met zoeken. Wij kennen de leukste water activiteiten in Nederland, maakt verrassende en voordelige combinaties en vindt zo de beste deal voor jou. Ben je op zoek naar sportieve water activiteiten op het strand? Dan zijn suppen, surfen, zeilen en raften het proberen waard. Na activiteiten is het tijd om samen te ontspannen: met je teentjes in het zand, onder het genot van een heerlijke lunch of een feestelijk diner. Voor elk feest, uitje of spontane party heeft Puur* Uitjes de leukste strandtenten, de hipste plekken en de hot spots, van Amsterdam tot Zierikzee en van Scheveningen tot Schiermonnikoog. Denk je aan water activiteiten in Nederland, dan hoef je het wiel niet zelf uit te vinden, maar laat ons je helpen, daar zijn we voor. Op- en weer afstappen kan niet alleen aan de kust, maar natuurlijk ook aan het IJsselmeer. Of bijvoorbeeld op de Waddenzee, wat dacht je van een echte tjalk of een luxe klipper. Puur* Uitjes denkt met je mee en zorgt dat je je handen vrij hebt, om samen volop kunt genieten van je gezelschap en de omgeving. Zoek je een manier om water activiteiten te combineren met een lunch, borrel of diner, dan ben je bij Puur* Uitjes aan het goede adres. Ook voor vaarfeesten maken we perfecte combinaties en kennen we de plekjes en mogelijkheden die misschien niet zo bekend zijn, maar wel superleuk en bijzonder!

Top 3 activiteiten in de Branding!

Bekijk Brandingkajakken
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Brandingkajakken

Overwin de hoge golven van de Noordzee met een kajak!
Bekijk Brandingkajakken
Bekijk Golfsurfen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Golfsurfen

Ervaar al balancerend de kracht van de Noordzee
Bekijk Golfsurfen
Bekijk Brandingraften
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Brandingraften

Alleen met échte teamwork trotseer je de Noordzee bij het raften!
Bekijk Brandingraften

Leuke activiteiten op het water

Wanneer je met Puur* in zee gaat, ben je in het beste gezelschap. Wij hebben een groot aantal eigen sup boards, rafts en kano’s. Op elke locatie aan het water kennen wij de allerbeste mensen voor bootverhuur, sloepverhuur en verhuur van ribs. Daar werken we al jaren mee samen naar volle tevredenheid van ons gasten. Op welke strandlocatie kun je leuke activiteiten op het water doen en waar precies kun je die het beste uitvoeren? Wij weten het precies. De ene badplaats heeft een goede instapsteiger, op de andere locatie aan het water moet je eerst door de branding waden om aan boord te komen. Voor andere leuke activiteiten op het water is het belangrijk om te weten of er voldoende ruimte is voor bijvoorbeeld teambuilding op het strand. Onze ervaring is dat de meeste bedrijfsuitjes aan het strand namelijk bestaan uit een combinatie van sportieve activiteiten op het land als op het water. Combineer raften in de branding eens met het populaire spel Expeditie Robinson en ervaar de perfect actieve teambuilding dag op het strand.

Nummer 1 water activiteiten: Suppen op zee

Je hebt vast al eens gehoord van suppen. SUP is overgewaaid uit Hawaï en komt van Stand-Up Paddling, een soort kruising tussen kanoën en surfen. Terwijl je rechtop staat op je supboard (een soort surfplank) en daarop je evenwicht probeert te houden in de stroming, breng je jezelf in beweging met een lange peddel. Suppen is heel populair en het aantal plekken waar je een sup kunt huren groeit nog dagelijks. De nummer 1 van water activiteiten is suppen op zee. Vanwege de golven en de stroming zijn de regels iets anders dan op de sloten en plassen. Op zee kies je een kort en breed supboard zodat je stabiel op het water ligt. Ook al heb je het zó onder de knie, wij raden je aan om eerst een les te nemen. Zo begin je meteen met een goede techniek en de juiste lichaamshouding. Gelukkig mag je bijna overal in Nederland suppen. Puur* weet de fijnste plekjes. Neem wel een waterdichte tas mee. Suppen doe je niet bij grote drukte of extreme weersomstandigheden. Als je eenmaal begint, wil je nog een keer. En nog een keer. Niet voor niets de nummer 1 van water activiteiten: suppen op zee.

Top 3 water activiteiten!

Bekijk Suppen
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Suppen

Dé nieuwe rage, ontspan en geniet van het water op je eigen tempo
Bekijk Suppen
Bekijk Adrenaline Kick
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Adrenaline Kick

Stel zelf je stranddag op vol spanning, actie en avontuur!
Bekijk Adrenaline Kick

RIB's

Race over het water in deze rubberen powerboats
Bekijk RIB's
Het suppen was in een woord geweldig. Iedereen heeft het zo leuk gevonden. De materialen waren goed, de instructeurs professioneel, enthousiast, behulpzaam en ook erg aardig. We hadden verder ook perfect weer. Heel veel dank nog voor het regelen van dit event.
-

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons