De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding op het strand

Teambuilding activiteit in het zand of op het water? Wij regelen de beste teambuilding uitjes!

Bekijk alle teambuilding activiteiten op het strand

 

Hoog tijd om even eruit te gaan? Om de koppen bij elkaar te steken? Dan is teambuilding aan zee een goed idee! Wij van Puur* Uitjes weten precies wat werkt, wat leuk is, wat blijft hangen. Uitwaaien en connecten tegelijk. Kan iedereen meteen kennismaken met de nieuwste teamleden. Wij hebben allerlei leuke strandactiviteiten om beter op elkaar ingespeeld te raken, om met elkaar te kunnen lezen en schrijven. Bekijk hier de mogelijkheden voor teambuilding aan zee en laat je inspireren. Onze garantie: dat je programma tot in de puntjes wordt geregeld. Hulp nodig met samenstellen? Komt goed, wij zorgen al jarenlang voor succesvolle teambuilding-events om nooit meer te vergeten!

Strandspelen teambuilding

Met je teentjes in het zand of samen op het water: is er een bétere plek voor teambuilding dan op het strand? Even helemaal eruit, haren in de wind, de zee aan je voeten, alle neuzen dezelfde kant op. Samen beachgames doen met een drankje in de zon. Wat dacht je van suppen? Klinkt vrij perfect toch? Voor jouw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseert Puur* Uitjes de allerleukste strandspelen. Elkaar ontmoeten en leren kennen in een ontspannen, sportieve sfeer op het strand: de ideale plek voor teambuilding. Bekijk hier ons aanbod.

De top 3 beste teambuilding activiteiten op het strand!

Bekijk Expeditie Robinson
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Expeditie Robinson

Trotseer de Hollandse jungle met jouw team en strijd gezamenlijk voor de winst!
Bekijk Expeditie Robinson
Bekijk Beach zeskamp
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Beach zeskamp

Ga de strijd aan met de leukste strandsporten naar keuze
Bekijk Beach zeskamp
Bekijk Beachvolleybal
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Beachvolleybal

Zinderend beachvolleybal toernooi op de mooiste stranden
Bekijk Beachvolleybal

Teambuilding op het strand

Even geen saai kantoor, geen driedelig pak, niet de hele tijd ‘aan’ staan voor je klanten. Teambuilding op het strand betekent samen uitwaaien, ontspannen en connecten aan zee. Je bevindt je in de ideale omstandigheden om samen te bikkelen en te relaxen tegelijk. Iedereen houdt van zand en water en wedstrijdjes doen. Wij van Puur* Uitjes vinden teambuilding op het strand zó leuk! Perfect voor een maximaal resultaat. Zo leer je elkaar kennen, zo moedig je gezonde competitie aan, zo leer je nóg beter samenwerken. Na teambuilding op het strand heb je jaren plezier. Bekijk de mogelijkheden, die zijn er genoeg!

Teambuilding op het water

De zee doet iets met je. Door de zee vergeten we éven onze ratio. We worden gedreven door instinct. De golven, de stroom en de wind hebben we niet in hand. Het komt aan op stuurmanskunst en samenwerken. Dat is toch waar je je team wilt hebben? Teambuilding op het water haalt het beste in jullie naar boven. Strandactiviteiten zijn sportief, actief en je comfort-zone wordt danig op de proef gesteld! Bekijk de mogelijkheden en neem de duik in het diepe. Zoals je van Puur* Uitjes gewend bent, organiseren we het tot in de puntjes.

De top 3 beste teambuilding activiteiten op zee!

Bekijk Suppen
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Suppen

Dé nieuwe rage, ontspan en geniet van het water op je eigen tempo
Bekijk Suppen

RIB's

Race over het water in deze rubberen powerboats
Bekijk RIB's
Bekijk Golfsurfen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Golfsurfen

Ervaar al balancerend de kracht van de Noordzee
Bekijk Golfsurfen
We hebben een heerlijke middag gehad - de zon scheen volop en dus was het geen straf om met onze GPS tablet Scheveningen te ontdekken. Het competitieve element viel goed in de smaak en er werd creatief samengewerkt. Geweldig dat Puur dit nog op zo'n korte termijn (2 werkdagen!) heeft kunnen organiseren voor ons team. Het was top!
- FMO

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons