De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Onvergetelijke strandfeesten

Strandfeest organiseren? Puur* Uitjes neemt al het werk uit handen!

Bekijk hier al onze strandfeesten

De zon breekt door.. het zomerseizoen is aangebroken! Hoog tijd om eindelijk dat onvergetelijke strandfeest te organiseren! Wij van Puur* Uitjes helpen je graag op weg. We kennen de beste stranden en de meest relaxte plekjes. Natuurlijk helpen we je graag met het inplannen van de leukste strandactiviteiten. Wij zien het strandfeest al helemaal voor ons: met je voeten in het zachte zand ruik je de geur van de barbecue, en kijk je in goed gezelschap naar de ondergaande zon. Terwijl je met je linkerarm een strandbal de goede kant opgooit, strek je je rechterarm uit in de richting van de borrelplank. Dan vraagt de DJ om jouw favoriete strand-lijstje. Wordt het Italo, Marbella of Ibiza? Dit wordt een strandfeest om nooit meer te vergeten! We willen die heerlijke droom natuurlijk niet verder verstoren.. maar laten we het gewoon gaan organiseren! Zoek je de perfecte locatie waar je jouw onvergetelijke strandfeest gaat organiseren, of kies je liever leuke activiteiten of een bepaald thema? Wij hebben de leukste combinaties voor je uitgezocht en zetten ze graag voor je op een rij. Een hapje en een drankje, entertainment, de ideale zomerse ambiance: check! Laat ons het regelen, dan houd jij je handen vrij voor het feest. Laat die zon maar komen. Party time!

Strandfeest met een thema

Waar is het feestje? Op het water, op het strand, in de duinen of in de beachclub? Een strandfeest met een thema is altijd een goed idee! Al onze themafeesten kunnen ook op het strand gehouden worden, dus ideeën zat bij ons. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 70’s feest? Of komen jullie lekker formeel naar een James Bond Party? Aan zee heb je de ruimte, de mogelijkheden en de ontspannen sfeer, kortom alle voorwaarden voor een goed feest. Samen dingen doen waar je inspiratie, plezier en energie van krijgt. Wat is leuker dan dat? Met Puur* Uitjes draait het om jou. We willen dat het bijzonder en onvergetelijk voor je is. Een gebeurtenis die je samen beleeft, waar je nog lang van kunt nagenieten. Een strandfeest met een thema is een kolfje naar onze hand. Wil je iets speciaals doen met je vrienden, organiseer je een familiedag, zoek je iets voor een legendarisch vrijgezellenfeest, een memorabel personeelsfeest of een bedrijfsuitje met een bijzonder thema? Puur* Uitjes heeft de leukste ideeën en tovert de leukste thema’s uit de hoed voor jouw strandfeest. Eerst samen een Expeditie Robinson, dan een afsluitend diner met cocktails bij zonsondergang, hoe klinkt dat? Of begin je liever met een potje beachvolleybal en neem je daarna samen een duik in de zee? Zandsculpturen bouwen, blokarten, bierproeverij… voor elk wat wils. Iedereen voelt zich herboren na een dag op het strand. Natuurlijk sluiten we het af met heerlijke hapjes en drankjes. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden voor een geslaagd strandfeest met een thema en kies je gewoon je favoriet! Onze garantie: wij maken van jouw feest een onvergetelijk succes!

De top 3 beste strandfeesten van Nederland!

Bekijk Tropisch feest
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Tropisch feest

Genieten van tropische sferen en exotische hapjes
Bekijk Tropisch feest
Bekijk Werelds feest
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Werelds feest

Maak een reis om de wereld tijdens jouw eigen feest
Bekijk Werelds feest
Bekijk 80's Disco Party
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

80's Disco Party

Ga terug naar de tijd van beenwarmers, hanenkammen en Pacman!
Bekijk 80's Disco Party

Strandfeest met het bedrijf

Denk je na over een strandfeest met het bedrijf? Hiervoor hebben wij bakken met ideeën en ervaring! Al onze feesten zijn ook uitvoerbaar op het strand, neem eens een kijkje hoe divers ze allemaal zijn. Gaan we terug in de tijd met een Wild wild west feest? Of maken jullie het nog heter op het strand met een Tropisch feest? Je kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en combinatie-arrangementen. Maak je keuze uit alle leuke en sportieve activiteiten, teambuilding, workshops, entertainment en proeverijen. Wij helpen je met beslissen en knopen het allemaal graag aan elkaar. Puur* Uitjes is gespecialiseerd in het organiseren van begin tot eind, voor alle details. Wij zorgen ervoor dat jij je handen vrij hebt om te genieten van je strandfeest met het bedrijf. Op een goed feest is ook wat te beleven! Natuurlijk zijn er klassiekers zoals een potje frisbee, strandvoetbal of beach volleybal. Maar heb je ook gehoord van knotshockey? Lekker meppen in het zand tegen een zachte bal. Of lekker over het strand vliegen in een kitebuggy? Niet snel genoeg? Wat dacht je van varen met 100 km/u op een RIB? Spanning en adrenaline gegarandeerd. Iets rustiger dan de nieuwe rage suppen. Velen vinden het nóg leuker dan surfen. Wij trekken de draaiboeken zo voor je uit de kast. We organiseren zelfs een bedrijfsfestival voor je met alles er op en der aan als een echt festival. Alles om een succes te maken van jouw strandfeest met het bedrijf! Hoe wij dat voor ons zien? Zonnebrillen, jurkjes, cocktails en natuurlijk zwoele muziek. Zet de barbecue maar aan!

Strandfeest Scheveningen

“Maar wij hebben Scheveningen!” zeggen Hagenezen wanneer hun mooie stad achter de duinen wordt vergeleken met andere grote steden. En terecht: deze populaire badplaats met historische allure heeft zoveel te bieden. Daarom zeggen wij bij Puur*: wat is de perfecte plek voor jouw strandfeest? Scheveningen! Alles is aanwezig voor een onvergetelijk feest: ruimte, sfeer, ontspanning, zowel leuke als sportieve activiteiten op het strand, culinair genieten en entertainment op hoog niveau. Natuurlijk organiseer je je strandfeest graag ‘op’ Scheveningen, waar de blauwe vlag wappert: het internationale symbool voor een veilig en schoon strand.

Natuurlijk kennen wij de leukste strandpaviljoens op het Zwarte Pad, populaire locaties voor onze klanten om strandfeesten te organiseren. Wil je een combi maken met sportieve activiteiten, dan loop je met je tenen in het zand even langs het wereldberoemde The Hague Beach Stadium voor een beachvolleybal- of beachsoccer wedstrijd. Voor surfers zijn de omstandigheden op het Scheveningse strand ook ideaal: door het kunstmatige rif is er een fijne constante stroom van golven. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een perfect strandfeest in Scheveningen. Ook het strand bij de Scheveningse haven is ideaal voor het organiseren van een strandfeest met bijvoorbeeld kinderen: lekker breed en rustig. En de beste visrestaurants om de hoek! Verder heb je het mondaine leven binnen handbereik: de boulevard, de Pier, het Kurhaus, casino, het Circustheater. En natuurlijk zit je zó in het centrum van Den Haag. Vraag je expert van Puur* Uitjes om een heerlijk combinatie-arrangement voor je samen te stellen. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is er van alles te beleven en te genieten, welke sfeer je ook zoekt.

Afgelopen zaterdag een heel gezellig feestje gehad op het strand bij Zandvoort. Leuke spelletjes (ala Expeditie Robinson) met vlotte teamleiding. Feestavond met BBQ, swingende DJ, karikatuur tekenaar en gezellige glow in the dark aankleding maakte de feestvreugde compleet! In overleg is er van alles mogelijk. Een feestje op maat dus!
- Elekta BV

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons