De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Suppen

Dé nieuwe rage, ontspan en geniet van het water op je eigen tempo
Suppen
Suppen
Suppen
Suppen
  • Peddel ontspannen over het water op een supboard
  • Goed te combineren met andere (water)activiteiten
  • Op vele Nederlandse wateren uit te voeren
  • Veilig en onder professionele begeleiding

Waarom is suppen zo goed?

Op zoek naar een ontspannen activiteit op het water? Kies dan voor suppen! Deze Hawaïaanse hit waaide over naar Nederland. Niet zo gek, want het is een fantastische activiteit waarbij je zowel fysiek als mentaal aan je trekken komt. SUP staat voor Stand Up Paddle, makkelijk gezegd: surfen, maar dan rechtop staand met een peddel in je hand. Met de juiste balans en mindset trotseer je binnen de kortste keren het water: met of zonder golven.

Waarop kun je je je verheugen tijdens het suppen?

Suppen is geweldig omdat je zo hard of zo langzaam kunt gaan als je zelf wilt. Het hangt een beetje van het supboard af of je een beetje snelheid kunt maken, of juist makkelijker door de bochten kunt. Daag jezelf en je team uit door wedstrijdjes te organiseren! Een parcours met veel bochten, of juist wie het snelste een afstand aflegt. Maak teams en doe een estafette of geef de teams opdrachten om uit te voeren op de plank. Ook leuk: yoga op de sup! Dat is goed voor je hele lichaam en je ontspant er ook nog eens van. Ontdek een stad vanaf het water op het gemakje, of trek de natuur in met de planken. Wie weet wat je allemaal ziet!

Combineer het suppen met een lekkere borrel naderhand, en misschien daarna nog wel een uitgebreid diner. Dat gaat er vast goed in na al dat bewegen. Organiseer in de ochtend nog een training, brainstormsessie of een andere teambuilding activiteit. Zo wordt het echt een geweldige dag samen!

Waar kun je suppen in Nederland?

Waar wil je gaan peddelen? Van Haarlem tot de Loosdrechtse plassen, van diverse stranden tot het Amsterdamse IJ: suppen kan op vele plekken in Nederland. Kies jouw favoriete plaats en wij zorgen dat je wordt verwelkomd door de begeleiders. Het middagje suppen start met een uitgebreide uitleg. Hoe houd je het beste balans? Hoe kom je het snelst vooruit? Op welke manier houd je jouw peddel vast? Geen zorgen, je krijgt uitgebreid de tijd om te oefenen voordat je het water op gaat. Daarna is het tijd voor het echte werk. Trek je wetsuit aan, warm de spieren op en stap op de plank. Je zult merken dat je al snel ontspannen over het water peddelt. Goed voor lijf en hoofd!

vanaf 27,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Huur Stand Up Paddleboard

Beoordeling van onze klanten

Het suppen was in een woord geweldig. Iedereen heeft het zo leuk gevonden. De materialen waren goed, de instructeurs professioneel, Lees verderenthousiast, behulpzaam en ook erg aardig. We hadden verder ook perfect weer. Heel veel dank nog voor het regelen van dit event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bekijk De Forest Game
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

De Forest Game

Een game op een unieke locatie met maximaal effect
Bekijk De Forest Game
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz