De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Kitebuggyen

Scheuren op het strand met de wind in je haren
Kitebuggyen
Kitebuggyen
Kitebuggyen
  • Spannende strandactiviteit vol adrenaline
  • Veilig en onder professionele begeleiding
  • Op vele plekken aan de kust uit te voeren
  • Goed te combineren met een van onze andere strandactiviteiten

Waarom is kitebuggyen zo goed?

Zin in een activiteit aan de kust waarbij de adrenaline door jouw lichaam raast? Kies dan voor kitebuggyen! Achterover liggend op drie wielen raas je over het zand, gebruik makend van de wind in de vlieger die aan de kar vast zit. Met de vlieger bepaal je de snelheid, met je voeten de koers. De wind waait door je haren, je ruikt de zee en je merkt dat je steeds relaxter wordt. Dit is vrijheid! Kitebuggyen is uitstekend te combineren met één van onze andere acitiviteiten op het strand. Denk bijvoorbeeld aan Beachvolleybal of een compleet Zeskamp. Honger na afloop? Ook jouw barbecue aan de kust organiseren wij graag!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Kitebuggyen kan op verschillende Nederlandse stranden. Vertel ons jouw favoriete plek, wij zorgen voor een 3-wielbuggy, trapeze, powerkite en helm. Het enige dat je hoeft mee te nemen is lef en voorpret! Op de afgesproken datum en tijd ontvangt de instructeur jouw groep. Je krijgt een korte uitleg over het besturen van de buggy’s en de veiligheidsvoorschriften. Eerst starten we met een kleine kite zonder buggy, zodat je het gevoel goed in de vingers krijgt. Wanneer je er klaar voor bent, rijden we de bolide voor. Het ziet er spectaculair uit, maar geen zorgen, kitebuggyen is eenvoudig te leren. Houd je kite goed vast, race langs de kustlijn en geniet van de sensatie!

vanaf 27,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
  • Kitebuggy huur
  • Professionele begeleiding

Beoordeling van onze klanten

GHW assurantiegroep B.V.

Ik wil je even laten weten dat wij mede dankzij jou/jullie een fantastisch bedrijfsuitje hebben gehad! De taxi’s Lees verderwaren beide keren keurig op tijd, strandtent Zilt aan zee was top, echt genoten van een hele lekkere en uitgebreide lunch, heerlijk buiten in het zonnetje. Blokarten ging wegens gebrek aan wind niet door, maar het alternatief, kiten op het strand was minstens zo leuk. We hebben enorm veel lol gehad. Daarna weer lekker geborreld bij Zilt aan zee. De gids ’s avonds was keurig op tijd en heeft ons veel mooie plekjes van Haarlem laten zien. De boottocht was ook erg geslaagd, leuk ook dat er aan een drankje aan boord was gedacht. Alle restaurants waren ook top, we hebben overal heerlijk gegeten en de bediening was ook prima. Uiteindelijk zijn we in de laatste tent (XO) blijven hangen tot in de kleine uurtjes. De drankrekening zien we met angst en beven tegemoet, ha, ha! Het leuke is dat we tot ongeveer 02.00 uur de hele groep bij elkaar hebben kunnen houden. De eerste mensen zijn toen richting hotel gegaan de laatsten waren om 05.30 uur terug. Al met al een bedrijfsuitje om met heel veel plezier op terug te kijken! Fijn dat alles zo goed geregeld was!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GHW assurantiegroep B.V.
Bekijk De Forest Game
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

De Forest Game

Een game op een unieke locatie met maximaal effect
Bekijk De Forest Game
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz