Search
Generic filters
Exact matches only
8.7/10 (402 reviews)
 • Nederlands
 • English

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Expeditie Robinson in het bos

Overleef met jouw team de Hollandse bossen
Expeditie Robinson in het bos
Expeditie Robinson in het bos
Expeditie Robinson in het bos
Expeditie Robinson in het bos
Expeditie Robinson in het bos
Expeditie Robinson in het bos
Expeditie Robinson in het bos
Expeditie Robinson in het bos
 • Fanatieke, sportieve activiteit gebaseerd op het televisieprogramma
 • Kies zelf de spellen die bij jouw gezelschap passen
 • Zeer geschikt als teambuilding of teamuitje
 • Ook mogelijk als strandactiviteit

Waarom is Expeditie Robinson in het bos zo goed?

Stel je eens voor: je zit met jouw team op een onbewoond eiland. Geen vuur, geen dak boven jullie hoofd, vrij spel voor indringers. Hoe ga je hier mee om? Dat test je met Expeditie Robinson in het Bos! Gebaseerd op het immens populaire televisieprogramma, georganiseerd in een bos bij jou in de buurt. Test jouw team op vermogen tot samenwerken, ingenieuze oplossingen en fysieke kracht. Bij dit spel komt iedereen aan zijn trekken en wordt het teamgevoel getest. Zeer geschikt als teamuitje of uitstapje met het bedrijf.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Van te voren krijg je de keuze tussen diverse trustgames. Van katapult bouwen tot insecten eten, van touwtrekken tot bamboe bouwen: in overleg stellen we een passend programma samen. Op de dag zelf ontvangt onze enthousiaste spelmaker je gezelschap op locatie. Na de teamindeling en uitleg gaat de expeditie van start. Welk team verlegt zijn grenzen? Wie vertrouwt elkaar blindelings? Wie heeft het sterkste doorzettingsvermogen? Je merkt het tijdens de door jou gekozen Robinsonproeven. Dus vertrouw elkaar, overleg en bundel jullie krachten. Wie weet gaat jouw team naar huis met de Puur* Expeditie Bokaal!

vanaf 24,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
 • Professionele begeleiding
 • Spelmaterialen
 • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

GOGLA

Het Expeditie Robinson spel haalde het beste in ons naar boven. Nooit geweten dat iedereen zo competitief is! Djenga letterlijk Lees verdertot grote hoogte gekomen. En niemand wilde opgeven met touwtrekken. Uiteindelijk wel een duidelijke Winnaar. Heerlijk gegeten, nog gesupt kortom we hebben een geweldige dag op het strand gehad. Echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- GOGLA

Voor het feest van onze 40 jarige bruiloft hebben we met onze 30 gasten in een boomgaard bij de boerderij van onze Lees verderzwager en schoonzus in Groenekan (in een tropisch weiland dus) het Expeditie Robinson spel van Puur Uitjes gedaan. Geweldige enthousiaste leiding, leuke spellen en veel plezier gehad. Een prachtig begin van onze feestdag. Warm aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Wij hebben een super leuke middag gehad met de spellen van Expeditie Robinson! De opdrachten waren uitdagend en we moesten Lees verderals team goed samenwerken wat de teamsfeer erg ten goed kwam. Naast deze leuke onderdelen hebben wij ook Bubble Voetbal gespeeld. Dit was ook een groot succes omdat dit een compleet nieuwe ervaring was. De begeleiding was enthousiast en qua organisatie was het allemaal goed geregeld. Heel erg bedankt voor de fijne middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Auren

Wij hebben met ons bedrijf meegedaan aan de Expeditie en vnden het een erg leuke manier om aan teambuilding te Lees verderdoen. De onderdelen zijn er g leuk bedacht en door iedereen uit te voeren. De organisatie en begeleiding is erg leuk en professioneel. Ik kan het iedereen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Auren

RSM STAR

Hi Nadieh, ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over Expeditie Robinson gisteren, dus bedankt daarvoor. Ben erg benieuwd naar Lees verderde foto''s!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- RSM STAR
Plaats een review
Project Arrow

Project Arrow

Het online teambuilding spektakel van dit moment
Bekijk Project Arrow
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Trotseer de Hollandse jungle met jouw team
Bekijk Expeditie Robinson
Bedrijfsquiz op maat

Bedrijfsquiz op maat

Stel samen met ons jouw gepersonaliseerde quiz samen
Bekijk Bedrijfsquiz op maat