De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ranking the company

Wie kent zijn collega’s het beste?
Ranking the company
Ranking the company
Ranking the company
Ranking the company
Ranking the company
 • Leer je collega’s beter kennen met dit hilarische spel
 • Bepaal zelf de vragen die bij jouw gezelschap passen
 • Op verschillende locaties in Nederland te organiseren
 • Ideaal als onderdeel van een teamuitje

Waarom is ranking the company zo goed?

Dagelijks werk je samen aan uitdagende projecten, maken jullie een praatje bij de koffieautomaat en lig je eens in een deuk om een goede grap. Maar hoe goed kennen jullie elkaar echt? Dat kom je te weten met ranking the company. Een van onze meest vermakelijke spellen, want dit gaat over de mensen met wie je dagelijks samenwerkt! Aan de hand van de ingevulde antwoorden op vragen, krijgt iedereen in het team een ranking. Zo kom je erachter wie jouw collega’s daadwerkelijk zijn. Wie vertelt de meeste leugentjes om bestwil? Wie is de grootste flirt van het bedrijf? En wie zakt het langst door na de bedrijfsborrel? Ja, na deze quiz kennen jullie elkaar pas echt!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wil je pikante details over jouw collega’s aan de weet komen of is het al leuk genoeg om te ranken wie het vaakst naar de koffie automaat loopt? Bij ons bepaalt jij de inhoud! Zo heb je altijd de quiz die bij jouw team past, waardoor iedereen zich prettig voelt. Van te voren krijgt iedereen toegang tot een digitale omgeving om de ranking in te vullen: dus geen gedoe met papieren en bovendien een verrassende uitkomst voor iedereen. Naast de ranking kunnen we ook intermezzo’s met meerkeuze vragen en anekdotes toevoegen. Zo krijg je altijd een persoonlijk spel op maat, gepresenteerd door een energieke quizmaster. Dus geniet van deze hilarische quiz, schraap de punten binnen en leer je collega’s beter kennen. Leuk èn waardevol!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Uitjes de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Uitjes heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Uitjes experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

vanaf 22,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
 • Gezellige quizlocatie
 • Enthousiaste quizmaster
 • Quiz helemaal op maat met door u aangeleverde vragen
 • Prijsuitreiking met prijsbeker voor het winnende team + prijs voor beste ranker

Beoordeling van onze klanten

Gemeente Den Haag - Dienst OCW

Mijn collega’s hebben het er nog steeds over. Iedereen vond het super leuk en men vond dit het meest Lees verdergezellige uitje dat ze hadden gehad. Dat sommige collega’s op nr. 1 in de Ranking stonden had niemand verwacht. Bij de vraag ''met welk talent zou je meedoen aan een talentenjacht'' kwam bij een collega een bijzonder talent naar boven: naar rechts schrijft zij ‘normaal’ leesbare woorden en ze kan ook tegelijkertijd met haar linkerhand naar links dezelfde woorden/letters schrijven maar dan in spiegelbeeld. De sfeer was goed en we hebben 1,5 uur lang gelachen. Procesbegeleiding was bijzonder goed. Het was een uitje om niet te vergeten! Ik zal het zeker aanraden aan anderen vandaar ook mijn review.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno van Heerde | Gemeente Den Haag - Dienst OCW

Het was erg geslaagd en gezellig. Dank je wel. Wij vonden Sharon erg leuk! Ze deed het goed en zocht Lees verderveel interactie met het publiek. Goed gedaan :)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele escape room De Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele escape room De Strijd

Bloedstollende escape room ervaring voor grote groepen
Bekijk Mobiele escape room De Strijd
Bekijk Gek op Holland quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland quiz

Wat weet jij over Nederland?
Bekijk Gek op Holland quiz