De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
 • Test de kennis van jouw gezelschap met vragen over diverse thema’s
 • Populair als onderdeel van een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje
 • Op maat in te vullen met gepersonaliseerde vragen
 • Ook mogelijk als dinerspel of op een boot

Waarom is de pubquiz zo goed?

Hoe zit het met jouw weetjeskennis? Wij testen het graag tijdens onze gezellige pubquiz! Door middel van uiteenlopende vragen in verschillende categorieën kan iedereen uitblinken en laten zien wat hij in huis heeft. Wat is het eerste Atari spel ooit? Welke hond kocht Obama toen hij in 2008 president van de VS werd? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Jullie presentator schuwt geen enkele vraag. De pubquiz is een uitstekend uitje als je lekker wilt lachen met je team en de hersenen wil laten kraken. Perfect voor een teamuitje of vrijgezellenfeestje.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Leun achterover, wij regelen alles! Wij zorgen voor een gezellige locatie, enthousiaste presentator en de nodige techniek. Heb je behoefte aan een quiz op maat met vragen over jouw groep of bedrijf? Laat het ons van te voren weten, dan maken wij een mooie quiz op maat. Ook regelen we graag een hapje en een drankje als je daar zin in hebt. Je wordt verwelkomd door de presentator, die na een korte introductie jouw gezelschap in teams opdeelt en direct start met de quiz. Geen zorgen, een pubquiz heeft niets te maken met IQ. Het gaat erom dat je op het juiste moment de goede weetjes uit je geheugen opgraaft. Dus verbaas je over elkaars kennis, vul de antwoorden in en heb plezier. Wie weet gaat jouw team naar huis met de Puur* Pubquiz Bokaal!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Uitjes de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Uitjes heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Uitjes experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

vanaf 17,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
 • Gezellige privé quizlocatie
 • Quiz met audio- en videofragmenten
 • Presentatie door energieke quizmaster
 • Prijsuitreiking met mooie prijs voor de winnaars
 • Ruimte met gezellig decor

Beoordeling van onze klanten

voestalpine Signaling Siershahn GmbH

Ontzettend bedankt voor de perfecte organisatie! De quizmasters/presentators hadden alles goed onder controle en dat was hier en daar Lees verdernog best een uitdaging met deze uitgelaten groep ? We hebben vreselijk gelachen en vonden het erg gezellig. Daarnaast onze oprechte complimenten voor de locatie Einstein te Leiden! Het was PERFECT geregeld! De serveersters waren top en hadden het 100% onder controle, we kwamen niets te kort! En het eten…… HEERLIJK!!!!! Dus, ik zou zeggen, goed gedaan en zeker weten tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
voestalpine Signaling Siershahn GmbH

De pubquiz als leuke onderbreking tijdens ons etentje. Algemene vragen afgewisseld met muziekvragen. Ook eigen verzoeken zijn in te passen. Lees verderEigenlijk is alles mogelijk in overleg. Onze pubquiz werd begeleid door Roxana. Ze hield de boel netjes in het gareel. De pubquiz maakte het feest compleet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

BeNeRail Int.

We hebben een hele gezellige avond gehad met Ramses als spelleider. Jammer dat de audio niet meewerkte waardoor we geen Lees verderdeuntjes of melodietjes te horen kregen. Dat deed wel af aan de variatie maar mocht de pret niet drukken. (maar moet toch makkelijk op te lossen zijn met een goede soundbar) Goede prijs/kwaliteit verhouding, aardige en competente mensen en lof voor de getoonde behulpzaamheid bij onze toch redelijk last-minute aanvraag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
BeNeRail Int.

Geweldige pubquiz gehad! Goed georganiseerd, prima locatie en leuke presentatrice! Erg goed gedaan!
Deze review kreeg als cijfer een 5

De pubquiz was erg leuk. Leuke presentator, leuke vragen. We hebben erg gelachen. Het was niet goed te horen op Lees verderde plekken waar wij zaten. Bedankt voor al het geregel op zo’n korte termijn.
Deze review kreeg als cijfer een 4

We hebben het echt ontzettend gezellig gehad. Ben deed het fantastisch en volgend jaar zal ik zeker weer gelijk jullie Lees verdersite pakken om een leuk uitje uit te kiezen. Wat waren we fanatiek :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bekijk Mobiele escape room De Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele escape room De Strijd

Bloedstollende escape room ervaring voor grote groepen
Bekijk Mobiele escape room De Strijd
Bekijk Gek op Holland quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland quiz

Wat weet jij over Nederland?
Bekijk Gek op Holland quiz
Bekijk Ranking the company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the company

Wie kent zijn collega’s het beste?
Bekijk Ranking the company