De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Popquiz

Test de muziekkennis van je team!
Popquiz
Popquiz
Popquiz
 • Originele, interactieve en verbindende muziekquiz
 • Zie je teamgenoten in nieuw licht en leer ze beter kennen
 • Ook mogelijk als toevoeging aan jouw bedrijfsfeest of borrel
 • Tevens op maat te maken met gepersonaliseerde vragen

Waarom is de Popquiz zo goed?

Of je nu de Leo Blokhuis van het bedrijf bent of simpelweg geniet van lekkere hits: iedereen is eigenlijk wel een muziekliefhebber. Onze Popquiz is een perfecte activiteit om met je team te doen. Natuurlijk zorgen al die muziekvragen voor gezelligheid, lol en fanatisme. Maar er is meer! Muzieksmaak zegt namelijk heel veel over persoonlijkheid, waardoor je elkaar beter leert kennen. Ineens blijkt jouw naaste collega alles te weten over jaren ’90 dance, kom je erachter dat de manager alle hits van Madonna woord voor woord uit zijn hoofd kent of blijken jullie dezelfde herinneringen te hebben aan een bepaald nummer. Kortom: een gezellige boost voor de teamspirit.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Relax en verheug, onze eventplanners doen alles. Wij zorgen voor een gezellige locatie, de nodige faciliteiten en een leuke presentator die jullie op enthousiaste wijze langs de vragen loodst. Van simpele, maar altijd leuke “raad de plaat” rondes tot originele hersenkrakers. De interactieve rondes met gekke dansjes en herkenbare fluitjes zorgen ervoor dat je niet slechts stilzit aan tafel, maar er ook wat beweging in het spel komt. Zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten met jouw team! Verschillende decennia komen aan bod en hoogtepunten uit de popmuziek trekken voorbij. Leuk voor diverse leeftijdscategorieën dus! Of is de jongste van het team een oude ziel die alles over seventies muziek weet? Ja, door deze quiz weet je pas echt wie jouw teamgenoten zijn zijn. En de winst? Die zorgt natuurlijk ook voor de nodige verbinding!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Uitjes de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Uitjes heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Uitjes experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

vanaf 17,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
 • Gezellige quizlocatie
 • Quiz met audio- en videofragmenten
 • Enthousiaste Quizmaster
 • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz op locatie!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele escape room De Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele escape room De Strijd

Bloedstollende escape room ervaring voor grote groepen
Bekijk Mobiele escape room De Strijd
Bekijk Gek op Holland quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland quiz

Wat weet jij over Nederland?
Bekijk Gek op Holland quiz