De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

The Great Escape

Ontsnap met je team uit de bezette stad. Een spannend en uniek stadsspel.
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
 • Interactief stadsspel voor het hele team
 • Uitermate geschikt voor grote(re) groepen
 • Een escape room ervaring midden in de stad
 • Extra opdrachten op maat toevoegen is mogelijk!

Waarom is The Great Escape zo goed?

Speel het meest populaire stadsspel van Puur* Uitjes! The Great Escape is een spannende citygame speciaal ontwikkeld voor grote groepen, gebaseerd op het principe van een escape room. Tijdens het spel waan je jezich in de Tweede Wereldoorlog. Je team is onderdeel van het omsingelde verzet. Aan jouw groep de taak te ontsnappen en binnen twee uur het kwartier van de ondergrondse te bereiken. Alleen zo maak je kans op vertrek naar bevrijd gebied. Deze bloedstollende citygame zit vol met uitdagende vragen en opdrachten die samenwerking en goed denkwerk vereisen. Dit spel is dus uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of teambuilding!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Een van onze bevlogen spelmakers ontvangt jullie op een gezellige, centrale locatie. Je ontvangt een heldere speluitleg en je groep wordt in verschillende teams verdeeld. Dan kun je van start. De geheime ondergrondse is zeer wantrouwend, dus voer alle opdrachten, raadsels en vragen zo goed mogelijk uit. Zo win je het vertrouwen en maak je een tweede spelgebied vrij. Hier ga je aan de slag met diverse GPS-opdrachten om de route naar de geheime ruimte te ontdekken. Daar aangekomen is het nog niet voorbij, want een pittige quiz test of je het echt verdient om naar bevrijd verbied te vertrekken. Is jouw team pienter genoeg voor de ontsnapping?

vanaf 24,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
 • Ontvangst op een gezellige locatie
 • Spelbegeleider in de rol van generaal
 • Spelmaterialen en een tablet voor ieder team
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Link naar een digitaal album met de tijdens het spel gemaakte foto's

Beoordeling van onze klanten

PVH Europe BV

Gister bovenstaand event in hartje Amsterdam gedaan - Jordaan. Het hele team was erg enthousiast, leuke en uitdagende opdrachten maar Lees verderook erg goed voor de Team Building. De Acteur die dit event leidde was erg goed en kreeg het hele team in een keer enthousiast. De opzet van het spel was erg leuk en precies lang genoeg. Ook alle voorbereiding en communicatie om het event heel liep perfect. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
PVH Europe BV

Uit naam van ons team: Erg leuke dag gehad in het centrum van Alkmaar met als uitvalsbasis De RITSZ. Erg Lees verderleuke en afwisselende opdrachten door het oude centrum. We hadden erg veel geluk met het weer wat het eigenlijk helemaal afmaakte.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

KLM

Uit naam van ons hele team: We hebben een topmiddag in Haarlem gehad!! Het weer zat mee en een erg Lees verderleuke ontvangst/begeleiding en afsluiting van Erik Kreike. Super geregeld met veel afwisseling en leuke opdrachten. Dank voor de leuke middag en superorganisatie!!! Een aanrader voor meer bedrijven.
Deze review kreeg als cijfer een 5
KLM

Redkiwi

Ik ben erg enthousiast over het snelle organiseren (3 dagen van te voren voor een groep van 25 man) en de communicatie Lees verdermet Sophie van PuurUitjes. De Great Escape in Rotterdam is zeker een aanrader! Lekker centraal en leuke plekken gezien. Het GPS systeem mag wel iets preciezer worden afgesteld, signaal was erg zwak af en toe. En de ruimte van het diner had wat gezelliger gekund, we misten bijvoorbeeld achtergrondmuziek. Dit werd overigens wel snel opgelost door het restaurant zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Redkiwi

Wat hebben wij een geweldig teamuitje gehad zeg!! En dat komt zeker door de perfecte organisatie vooraf, tijdens en na Lees verderons evenement. The great escape in Leiden was geweldig om te doen, leuke manier om je collega''s beter te leren kennen. Originele en humoristische opdrachten en een spelleider die goed in zijn rol kroop. Kortom, fantastische belevenis!
Deze review kreeg als cijfer een 5

Wonderland Kinderopvang

Wij hebben afgelopen zaterdag deze activiteit ondernomen en hebben het erg naar ons zin gehad! De opzet van het spel Lees verderis leuk, de uitleg was goed en de spelleider was zeer sympathiek!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Wonderland Kinderopvang

Janssen Vaccines & Prevention

The Great Escape gespeeld dwars door de straten en hofjes van Leiden. Een fantastische manier van teambuilding met pittige vragen Lees verderen opdrachten. Zeker een aanrader. En met het afsluitende diner bij Scheltema en het mooie weer kijken wij terug op een geweldig event.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Janssen Vaccines & Prevention

We hebben een erg leuke en geslaagde dag gehad. Helaas zat het weer niet mee maar zelfs dat mocht de Lees verderpret niet drukken. Bedankt voor de goede organisatie en marvin voor zijn inzet tijdens de dag. Het uitje is een absolute aanrader :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal
Bekijk De Forest Game
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

De Forest Game

Een game op een unieke locatie met maximaal effect
Bekijk De Forest Game
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Citygame 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame 2.0

Spannend en interactief stadsspel
Bekijk Citygame 2.0