De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in jouw omgeving. Herken jij de Mol in je team?
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
 • Interactief stadsspel voor het hele team
 • Ook mogelijk als Herken de Mol dinerspel
 • Geïnspireerd op het bekende televisieprogramma
 • Goed voor de onderlinge communicatie en samenwerking binnen jouw team

Waarom is Herken de Mol zo goed?

Ben je op zoek naar een activiteit waarbij je elkaar beter leert kennen, er ruimte is voor lol en waarin streken uithalen geen probleem is? Dan is Herken de Mol perfect! Tijdens dit spel schotelen we jullie een route door de stad voor, vol uitdagende vragen en speelse opdrachten. Zo puzzel je jouw weg naar de overwinning. Maar let op, want er is een Mol in jullie midden. Deze persoon heeft maar één opdracht: de boel saboteren en de overwinning aan het team voorbij laten gaan. Wie is deze persoon? Hoe zorg je dat je toch wint? Welk team is als eerste binnen? Kortom: een ronduit gevarieerd spel waarbij iedereen zijn ei kwijt kan en je jouw team beter leert kennen.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze enthousiaste spelmakers ontvangen jullie op een gezellige locatie. De Mollen zijn van te voren ingelicht en wrijven al extra in hun handen, want die sabotage strategieën zitten vast al in hun hoofd. Onze spelbegeleiders arriveren op de afgesproken tijd op locatie. De spelmakers voorzien jullie van een goede speluitleg, verdelen de groep in verschillende teams en geven de route mee. Dan is het tijd om te starten. Let goed op en houd verdachte acties in de smiezen, want tijdens het spel krijgt iedereen namelijk een paar keer de mogelijkheid om te raden wie de Mol is. Wie is bloedfanatiek tijdens de spellen? Welk teamlid heeft rare streken? Wie is het slimst? Je weet het tijdens de prijsuitreiking!

Spel op maat

Wij kunnen het gehele spel op maat maken voor jullie groep, denk aan het verwerken van een logo in het spelsysteem of vragen over het bedrijf. Gewoon omdat het kan. Vraag ons naar de mogelijkheden!

vanaf 19,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Ontvangst op een gezellige locatie
 • Professionele spelbegeleiding
 • Diverse spelmaterialen
 • Briefing vooraf aan de mol/de mollen
 • Prijsuitreiking met prijzen voor de beste mol/mollen, de beste speler en het beste team

Beoordeling van onze klanten

gemeente Soest

Een uitdagend spel met afwisselende opdrachten die zorgen voor teambuilding. Een leuke activiteit die je kunt doen in (meerdere) groepjes Lees verdervan circa 8 personen. Wij hebben een super gezellige dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
gemeente Soest

Pameijer

Een super leuk en spannend spel. Het was een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Het Lees verderleukste was al de voorpret, iedereen was al heel fanatiek bezig om er achter te komen wie de mol was. Het was echt een strijd. Verder was alles goed geregeld en was alles duidelijk. Kortom een geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Pameijer

Een leuk en spannend spel om je collega''s nog beter te leren kennen! Herken de Mol zorgt ervoor dat iedereen Lees verderdirect in de spelflow zit en dat laat je niet meer los tot het einde... Ook heb je zeker genoeg gespreksstof na afloop! Bedankt voor de prettige spelbegeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 4

''t Prisma

Ons teamuitje werd verzorgd door Puur Uitjes. We hebben Herken de Mol gespeeld. Oscar was de spelleider en zorgde ervoor Lees verderdat alles goed op schema liep. Het geheel was goed georganiseerd, ook vooraf al door het inlichten van de mollen per mail. Een leuke manier om de stad te verkennen en elkaar te leren kennen, echter was niemand te vertrouwen ;)... Geslaagd teamuitje!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
''t Prisma

Herken de Mol is onwijs leuk en zit strak in elkaar. We speelden het tijdens een vrijgezellenfeestje in Amsterdam en Lees verderiedereen was megafanatiek. Je leert je/een stad op een hele andere manier kennen... en als blijkt dat je beste vriendin de Mol was voel je je ECHT geflest!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Hele leuke ochtend gehad, iedereen bleef het hele weekend nog napraten over de mol-acties en tactieken :) bedankt en de complimenten Lees verderaan de spelleiders!
Deze review kreeg als cijfer een 5

NS

Dank, we hebben onwijs veel schik gehad. Later op de avond nog steeds nagepraat en verbaasd over wie nu de Lees verdermol was in de groep en hoe leuk dit spel was. Ook genoten van Steven, leuke vent en hij deed het echt heel leuk! Dus nogmaals dank, ook voor het zo snel regelen, we zijn jullie ook dankbaar daarvoor! Hartelijke groet en voor straks een fijn weekend! Monique
Deze review kreeg als cijfer een 5
NS

Het was echt super super leuk! Zeer goed georganiseerd. Leuke opdrachten,gezellige grappige begeleidster en we vonden jullie idee voor Lees verdertwee mollen heel goed bedacht! Leuke verrassing hahaha. We zijn ontzettend blij dat wij voor Puur gekozen hebben en zullen het ook zeker aanraden bij anderen! Nogmaals bedankt en complimenten voor Wendy, Jeremy, Bas en Sharon!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roos

Van Kampenschool

We hebben genoten van ons uitje, prima verzorgd! Ook onze teamleiders waren enthousiast en top. Voor herhaling vatbaar, bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annette | Van Kampenschool

IKEA B.V.

Het was erg leuk. Iedereen heeft er van genoten. Bedankt voor de fijne samenwerken en tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jolanda | IKEA B.V.
Bekijk De Forest Game
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

De Forest Game

Een game op een unieke locatie met maximaal effect
Bekijk De Forest Game
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit de bezette stad. Een spannend en uniek stadsspel.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame

Spannend en interactief stadsspel
Bekijk Citygame