Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 088-7887000. We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk uitje.

Klantbeoordeling 9

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten

Reviews

Méér dan 5000 tevreden klanten gingen u voor. Bekijk hier de reviews.

mieke de vries

5 juli 2019
Top uitje gehad! Maar twee weken vooraf geregeld. Ontzettend goed verzorgd, de uitleg was prima, de beschermkleding goed, en de workshop is iets wat iedereen leuk vindt. Dank je wel.

Frank Jonkman | Schiphol

25 juni 2019
Afgelopen donderdag een leuk afdelingsuitje gehad op het strand van Zandvoort. Begonnen met de expeditie (Robinson) welke voor iedereen goed te doen was (fysiek) en erg leuk. Vervolgens hebben we een zeer geslaagde pubquiz gehad onder leiding van een leuke gastheer. Tot slot een heerlijke BBQ. Het was een zeer geslaagde dag!

Gabriëlle de Boer

27 mei 2019
De mobiele escape room was zeer geslaagd. Wij hadden een gemengde groep qua leeftijd, maar het was voor iedereen een vermakelijk spel! De hele aankleding was super goed verzorgd en de spelbegeleiders zaten helemaal in hun rol. Ik zou de Vloek zeker aanbevelen aan andere!

Patricia van der Steen

25 april 2019
Het walking dinner was helemaal afgestemd op de locatie waar wij ons bevonden. We startten vanaf het hotel en werden ook weer keurig thuis gebracht naar het hotel door onze gids. Zo ontweken we de parkeerissues in Den Haag. De keuze van de restaurants was prima en er werd keurig op tijd uitgeserveerd. Onze gids wist veel te vertellen over de architectuur van de gebouwen en bracht ons op een enthousiaste wijze de geschiedenis bij over Den Haag. Leuke weetjes. De combinatie van 'doen' en 'lekker eten' is echt een aanrader. De organisatie via Puur Uitjes was prima geregeld.

Nancy Penders | UWV

21 maart 2019
Leuk, luchtig en even fijne break in een teamdag. Nieuwe inzichten maar ook bevestiging van zaken die we al wisten en dachten. Met goed en aandachtig luisteren naar elkaar weet je meer dan je denkt :) Tip: geen permanentmarkers naast de beschrijfbare/uitwisbare whiteboarden leggen ;)

Floor Leemans | Inspectie SZW

19 februari 2019
Wij hebben met ons team een onwijs leuke avond gehad met Puur Uitjes, we hebben het moordspel gespeeld. Iedereen 'speelt' een eigen rol en samen vertel je tussen de gangen door het verhaal van de onopgeloste moord. Verwacht niet al te veel toneelspel, het is vooral een script dat je samen doorloopt. Daardoor is het een instapuitje waar iedereen aan kan deelnemen, wij vonden het heel leuk! Ook het eten bij Rootz was heerlijk. Een aanrader!

Nicola Brugge | Signwise

14 januari 2019
Wat een gezellige avond hebben wij gehad, alles was perfect georganiseerd. Wij hadden een mooie rondvaart ondersteund door de verhalen van een fijne gids, ook de stadswandeling tussen de heerlijke gerechten door is echt een aanrader!

Bert van Tongeren | Politie Wassenaar

28 december 2018
Eigenlijk is de Instagram Workshop in één woord samen te vatten: geweldig! Vanuit de medewerkers krijgen wij alleen maar positieve reacties. Ook van diegenen die wel eens kritisch zijn op dergelijke activiteiten. Sommigen kwamen helemaal tot bloei tijdens hun jacht op de mooiste foto's! Anna-Maria en Gita hebben daar volledig aan bijgedragen: top hoe zij de workshop hebben verzorgd. Tot slot werkte het prachtige weer ook mee natuurlijk. Ook goed om te horen dat Anna-Maria en Gita hun complimenten uitspraken over de setting en de aanwezigen.

Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

24 december 2018
De mobiele escape room spel gedaan. Was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we hieraan begonnen eerst een drankje gedaan in Stadsbrasserie Rotterdam en na het escape spel op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!

Arno van Heerde | Gemeente Den Haag - Dienst OCW - Productgroep Sportvoorzieningen

5 november 2018
Mijn collega’s hebben het er nog steeds over. Iedereen vond het super leuk en men vond dit het meest gezellige uitje dat ze hadden gehad. Dat sommige collega’s op nr. 1 in de Ranking stonden had niemand verwacht. Bij de vraag 'met welk talent zou je meedoen aan een talentenjacht' kwam bij een collega een bijzonder talent naar boven: naar rechts schrijft zij ‘normaal’ leesbare woorden en ze kan ook tegelijkertijd met haar linkerhand naar links dezelfde woorden/letters schrijven maar dan in spiegelbeeld. De sfeer was goed en we hebben 1,5 uur lang gelachten. Procesbegeleiding was bijzonder goed. Het was een uitje om niet te vergeten! Ik zal het zeker aanraden aan anderen vandaar ook mijn review.

Marijke Bokdam | gemeente Soest

29 oktober 2018
Een uitdagend spel met afwisselende opdrachten die zorgen voor teambuilding. Een leuke activiteit die je kunt doen in (meerdere) groepjes van circa 8 personen. Wij hebben een super gezellige dag gehad!

N. Bhawanidin | Ministerie van Binnenlandse Zaken

23 oktober 2018
Leuke vaarroute, schipper vertelde tussendoor nog interessante feiten en wetenswaardigheden. Goede organisatie, hapjes en drankjes meer dan voldoende, geslaagde middag gehad, waarvoor dank.

Frouke Hoekstra | FMO

17 oktober 2018
We hebben een heerlijke middag gehad - de zon scheen volop en dus was het geen straf om met onze GPS tablet Scheveningen te ontdekken. Het competitieve element viel goed in de smaak en er werd creatief samengewerkt. Geweldig dat Puur dit nog op zo'n korte termijn (2 werkdagen!) heeft kunnen organiseren voor ons team. Het was top!

Erik Hendriks

9 oktober 2018
Prima geregeld, goede restaurants waar we heerlijk gegeten hebben. Mooie rondvaart door de stad met de nodige toelichting. Voorts tijdens de wandeling een zeer leuke gids met boeiende historische verhalen.

Danielle van Zuilen | Elekta BV

4 oktober 2018
Afgelopen zaterdag een heel gezellig feestje gehad op het strand bij Zandvoort. Leuke spelletjes (ala Expeditie Robinson) met vlotte teamleiding. Feestavond met BBQ, swingende DJ, karikatuur tekenaar en gezellige glow in the dark aankleding maakte de feestvreugde compleet! In overleg is er van alles mogelijk. Een feestje op maat dus!

Kim van Leeuwen | Pameijer

18 september 2018
Een super leuk en spannend spel. Het was een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Het leukste was de voorpret, iedereen was al heel fanatiek bezig met wie de mol zou zijn. Verder was het allemaal goed geregeld en was alles duidelijk. Kortom een super geslaagde dag!

Brenda Mosis | VNG

7 september 2018
Was erg leuk en gezellig, wij hadden geen tante Sjaan maar een vriendelijke jonge man. We hebben erg om sommige prijzen moeten lachen

Vanessa Bakker | Dura Vermeer

6 september 2018
Met 11 mannen en 2 vrouwen het Expeditie Robinson spel in Scheveningen gedaan. Wat is iedereen enorm fanatiek! Leuk om te zien. We hebben enorm veel plezier gehad met elkaar en daar ging het om. De winnaar was, volgens ons team, onterecht ;-) Maar de beker is inmiddels in onze handen en krijgt een plek in ons bedrijf waar we nog vaak aan dit samenzijn terug gaan denken.

Joukje de Jong | PVH Europe BV

2 augustus 2018
Gister bovenstaand event in hartje Amsterdam gedaan - Jordaan. Het hele team was erg enthousiast, leuke en uitdagende opdrachten maar ook erg goed voor de Team Building. De Acteur die dit event leidde was erg goed en kreeg het hele team in een keer enthousiast. De opzet van het spel was erg leuk en precies lang genoeg. Ook alle voorbereiding en communicatie om het event heel liep perfect. Zeker een aanrader!

Cherise Haulo | Horizon College

30 juli 2018
Zeer geslaagd! Heb alleen maar positieve reacties gekregen; - De schipper was zeer vriendelijk en vaardig. - Lekkere tapas - Fijne boot - Schoon - Leuke vaarroute - Goede tijdsduur – niet te lang en niet te kort Iedereen was zeer enthousiast, en ik heb ook al van andere afdelingen gehoord dat zij dit ook wel leuk zouden vinden! Ook was het fijn dat alles op zeer korte termijn geregeld kon worden.

Marily Kleijn | GOGLA

10 juli 2018
Het Expeditie Robinson spel haalde het beste in ons naar boven. Nooit geweten dat iedereen zo competitief is! Djenga letterlijk tot grote hoogte gekomen. En niemand wilde opgeven met touwtrekken. Uiteindelijk wel een duidelijke Winnaar. Heerlijk gegeten, nog gesupt kortom we hebben een geweldige dag op het strand gehad. Echte aanrader.

Aimée van der Kwaak | Zuiderstrandtheater

5 juli 2018
Met het héle bedrijf brainstormen over de prachtige nieuwbouwlocatie die we over 3 jaar mogen gaan bewonen... Daar dan de commercials voor op nemen, recht tegenover de bouwput! Het was een creatieve, drukke dag met enthousiaste en geduldige workshopleiders. We waren misschien met nét teveel mensen, maar dat mocht de pret niet drukken!

Pim 01

18 juni 2018
Een leuk en spannend spel om je collega's nog beter te leren kennen! Herken de Mol zorgt ervoor dat iedereen direct in de spelflow zit en dat laat je niet meer los tot het einde... Ook heb je zeker genoeg gespreksstof na afloop! Bedankt voor de prettige spelbegeleiding!

Jorien Smak | Bejo Zaden

18 juni 2018
Fantastische avond gehad op de BBQ boot van Puur. Door de Amsterdamse grachten varen was voor de meeste internationale collega's al een heel bijzondere ervaring. De Organisatie van Puur maakte het perfect. De kapiteiten/gids wist over alle hightlights van Amsterdam iets te vertellen. Bediening was ontzettend vriendelijk en zorgde ervoor dat de glazen gedurende de hele boottocht gevuld bleven. Ook het eten was erg goed! Alle 46 collega's uit 30 verschillende landen waren vol lof over de sociale activiteit tijdens onze trainingsweek! Bedankt voor de geweldige organisatie!

Lydia Jochems

11 juni 2018
De workshop was erg leuk en werd ook heel erg leuk gegeven door de twee koks! Het eten was heerlijk en alles was goed gelukt. Alle ingrediënten stonden klaar en de recepten werden goed uitgelegd. Je kon zelf kiezen welk recept je leuk vond om te maken. Daarna hebben we heerlijk gegeten in de wijnkelder die gezellig was aangekleed. Zeker een aanrader!

Ingeborg Post | De Biezen /Amersfoort

11 juni 2018
Herken de mol aan tafel bij Zandvoort aan de Eem was super!! We hadden prachtig weer dus alles kon heerlijk buiten (eigen terras) Het eten was goed, de bediening was prima. En de organisatie van het spel was perfect. Veel gelachen. Kortom een top avond!

Anja | Shell

31 mei 2018
We played Citygame de Erfenis last week as part of our teambuilding day and everyone enjoyed it a lot. I am really glad Puur suggested we should do this game. We were able to tailor it so it met all our requirements (in English, in a certain area of Rotterdam and within a certain time-frame) and everything was possible. I got a lot of positive feedback the next day so I can highly recommend this game. Thank you so much for all your help and great service. We had a wonderful time!

Irma van Diepen | Janssen Biologics B.V.

24 mei 2018
Hi Nadieh, bedankt voor je hulp voor het maken van een onvergetelijke avond; we troffen een leuke gids, mooie lokaties en overheerlijk eten! Groet, Irma

Inez Leeuwenburgh | Staedion

24 mei 2018
Hartelijk dank voor de organisatie van de Highland games! We hebben het super gehad; weer was goed, we hadden (light) spelletjes o.l.v. enthousiaste begeleiders (hoewel het er bij het rugby spel er af en toe wat wild aan toe ging), sfeer was goed, locatie en catering (paviljoen Te Werve) was top, sfeer was goed en last-but-not-least- aan het eind van de dag zag iedereen er goed uit in die Schotse rok. Wij waren met een groep van 75 personen. Het is zeker een aanrader!

Marc Hoppenbrouwers

14 mei 2018
 We hebben erg genoten en ontzettend gelachen. Sharon deed het perfect waardoor wij erg in onze rol konden opgaan. Erg goed georganiseerd van jullie kant. Ook onze komplimenten over restaurant kek, het eten was perfect, vriendelijk personeel en n zeer mooie lokatie. Ook van de rest van de familie niks anders als lovende woorden. Tot het volgende uitje.

Alex Boerhout

9 mei 2018
Avond varen door de grachten met internationale collega's. Top avond gehad en er is niets mooier om ze Amsterdam te laten zien vanaf het water. Eten en bediening op de boot was uitstekend. Bedankt voor het organiseren Puur..

Aad en Teuni van der Meer

24 april 2018
Voor het feest van onze 40 jarige bruiloft hebben we met onze 30 gasten in een boomgaard bij de boerderij van onze zwager en schoonzus in Groenekan (in een tropisch weiland dus) het Expeditie Robinson spel van Puur Uitjes gedaan. Geweldige enthousiaste leiding, leuke spellen en veel plezier gehad. Een prachtig begin van onze feestdag. Warm aanbevolen!

M. vd Peijl

26 maart 2018
De pubquiz als leuke onderbreking tijdens ons etentje. Algemene vragen afgewisseld met muziekvragen. Ook eigen verzoeken zijn in te passen. Eigenlijk is alles mogelijk in overleg. Onze pubquiz werd begeleid door Roxana. Ze hield de boel netjes in het gareel. De pubquiz maakte het feest compleet.

rEIN Van Winden | BeNeRail Int.

5 december 2017
We hebben een hele gezellige avond gehad met Ramses als spelleider. Jammer dat de audio niet meewerkte waardoor we geen deuntjes of melodietjes te horen kregen. Dat deed wel af aan de variatie maar mocht de pret niet drukken. (maar moet toch makkelijk op te lossen zijn met een goede soundbar) Goede prijs/kwaliteit verhouding, aardige en competente mensen en lof voor de getoonde behulpzaamheid bij onze toch redelijk last-minute aanvraag.

D. Koppers

7 november 2017
Uit naam van ons team: Erg leuke dag gehad in het centrum van Alkmaar met als uitvalsbasis De RITSZ. Erg leuke en afwisselende opdrachten door het oude centrum. We hadden erg veel geluk met het weer wat het eigenlijk helemaal afmaakte.

René de Korte | Scafom

24 oktober 2017
Het avondje Amsterdam was zeer geslaagd! Goed gestart met Jenever likeur bij Proeflokaal de Drie Fleschjes. We gingen nog vrolijker naar buiten dan we binnen kwamen! Vervolgens voor- en hoofdgerecht gegegeten bij 'in de WAAG' (Nieuwmarkt 4) was super! De wandeling aansluitend met de gidsen was informatief en onderhouded en het dessert bij LOOKS heerlijk!

René de Korte | Scafom

24 oktober 2017
Nadieh, het blokarten was geweldig! We hadden dan ook voortreffelijk weer. Droog, beetje zon en veel, heel veel wind! Het internationaal gezelschap vanuit alle continenten heeft genoten. Complimenten voor strandpaviljoen ZILT AAN ZEE (Kennemerstrand, IJmuiden). Super vriendelijk personeel en voortreffelijk eten, gezellige en sfeervolle inrichting.

Belinda Dubbeldam | LUMC

23 oktober 2017
Walking Dinner gedaan met een groep collega's. Was zeer geslaagd! Leuke stadswandeling door Leiden met een enthousiaste gids, tussendoor heerlijk gegeten bij Restaurant de Waag (voorgerecht) en Koetshuis de Burcht (hoofd- en nagerecht). Kan het iedereen aanraden om deze combi te doen!

Belinda Dubbeldam | LUMC

23 oktober 2017
Walking Dinner gedaan met een groep collega's. Was zeer geslaagd! Leuke stadswandeling door Leiden met een enthousiaste gids, tussendoor heerlijk gegeten bij Restaurant de Waag (voorgerecht) en Koetshuis de Burcht (hoofd- en nagerecht). Kan het iedereen aanraden om deze combi te doen!

Belinda Dubbeldam | LUMC

23 oktober 2017
Walking Dinner gedaan met een groep collega's. Was zeer geslaagd! Leuke stadswandeling door Leiden met een enthousiaste gids, tussendoor heerlijk gegeten bij Restaurant de Waag (voorgerecht) en Koetshuis de Burcht (hoofd- en nagerecht). Kan het iedereen aanraden om deze combi te doen!

Mike van der Donk | KLM

20 oktober 2017
Uit naam van ons hele team: We hebben een topmiddag in Haarlem gehad!! Het weer zat mee en een erg leuke ontvangst/begeleiding en afsluiting van Erik Kreike. Super geregeld met veel afwisseling en leuke opdrachten. Dank voor de leuke middag en superorganisatie!!! Een aanrader voor meer bedrijven.

Astrid Haanstra | Stichting Philadelphia Zorg

20 oktober 2017
Vanuit van ons hele team: We hebben erg genoten en topmiddag in Amsterdam gehad. Het spelletjes was erg leuk om te doen met afwisseling opdrachten. Veel gelachen. Super georganiseerd met de afsluiting PowerPoint. Echt aanrader!!

Karin Akkers | Havenbedrijf Rotterdam

13 oktober 2017
Met 4 bloedfanatieke teams lekker met de GPS door Rotterdam gefietst. Leuk dat onze kernwaarden in de vragen verwerkt waren! FIjn dat jullie je ook in de offerte hebben opgenomen dat het goed fietsweer moest zijn ;) Aanrader voor alle teams die iets actiefs in hun eigen leef-werkomgeving willen doen en hier dan met andere ogen naar gaan kijken.

Charissa de Ruijter | De HartekampGroep

13 oktober 2017
Het was een heel geslaagd teamuitje. Iedereen was enthousiast over het spel. Het was erg leuk om door de stad te rennen en allerlei opdrachten uit te voeren. Uiteraard ontstond er echte "mol-chaos", wat sommige momenten echt hilarisch maakte. Kortom, hele leuke middag gehad en daarna heerlijk gegeten.

Valentina Visser | Havelaar & van Stolk

5 oktober 2017
We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De mobiele escape room was een groot succes en haalde het beste (of slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een Escape Room doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk! Aansluitend heerlijke gegeten bij Restaurant Fjord in Rotterdam.

Valentina Visser | Havelaar & van Stolk

5 oktober 2017
We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De mobiele escape room was een groot succes en haalde het beste (of slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een Escape Room doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk! Aansluitend heerlijke gegeten bij Restaurant Fjord in Rotterdam.

Anne-Marie Smits | Europees Octrooi Bureau

5 oktober 2017
Nogmaals bedankt voor alles, we hebben een heel leuke dag gehad in Delft tijdens onze 'floating lunch', het was gemoedelijk en ontspannen. Het eten was ook prima in orde, complimenten! De rondvaart door de grachten was interessant en grappig, net als de stadswandeling. Onze gids was heel professioneel, ze heeft ons goed begeleid. Het was een puur geslaagd uitje!

Thea Vermeij

26 september 2017
Erg leuk team uitje gehad. Heel goed begeleid door puur events. De lunch bij Einstein was super lekker. Ook degenen met een speciaal dieet waren er zeer over te spreken. Het spel zat goed in elkaar en tot het einde was het spannend. Zowel voor de mol als voor de rest van de deelnemers.

Thea Vermeij

26 september 2017
Erg leuk team uitje gehad. Heel goed begeleid door puur events. De lunch bij Einstein was super lekker. Ook degenen met een speciaal dieet waren er zeer over te spreken. Het spel zat goed in elkaar en tot het einde was het spannend. Zowel voor de mol als voor de rest van de deelnemers.

Karel Zegers

16 september 2017
Wij hebben een super leuke middag gehad met de spellen van Expeditie Robinson! De opdrachten waren uitdagend en we moesten als team goed samenwerken wat de teamsfeer erg ten goed kwam. Naast deze leuke onderdelen hebben wij ook Bubble Voetbal gespeeld. Dit was ook een groot succes omdat dit een compleet nieuwe ervaring was. De begeleiding was enthousiast en qua organisatie was het allemaal goed geregeld. Heel erg bedankt voor de fijne middag!

Sander van Hooft | Sigma Coatings

8 september 2017
Gek op Holland dinerspel gespeeld met teamuitje; veel gelachen met de leuke vragen en opdrachten, mooie locatie met lekker eten en een goede presentratrice .. aanrader dus!

Sander van Hooft | Sigma Coatings

8 september 2017
Gek op Holland dinerspel gespeeld met teamuitje; veel gelachen met de leuke vragen en opdrachten, mooie locatie met lekker eten en een goede presentratrice .. aanrader dus!

Bernadette Essers-Jacobs

7 september 2017
Het Walking en Floating Dinner in den Haag was super. behalve dat het weer mee zat, was ook het voorgerecht bij 't Gouden Hooft heerlijk, goed verzorgd en vriendelijk opgediend, de aansluitende vaartocht was mooi en vermakelijk en het diner daarna bij De Basiliek heerlijk en ook nu weer vlot en gezellig op tafel gezet. Hierna nog een wandelingetje door De Haag naar Pavlov om daar van het nagerecht te genieten. Ook nu weer snel op tafel vergezeld van prettige gastheren. De menu's boden voor elk wat wils. Kortom een zeer goed verzorgde avond die perfect geregeld was. Een aanrader voor een ieder die lekker wilt eten en toch ook nog iets wilt doen om het spijs verteren te helpen.

Basisschool 't Prisma | 't Prisma

21 augustus 2017
Ons teamuitje werd verzorgd door Puur Uitjes. We hebben Herken de Mol gespeeld. Oscar was de spelleider en zorgde ervoor dat alles goed op schema liep. Het geheel was goed georganiseerd, ook vooraf al door het inlichten van de mollen per mail. Een leuke manier om de stad te verkennen en elkaar te leren kennen, echter was niemand te vertrouwen ;)... Geslaagd teamuitje!!

Jessica Numann

21 juli 2017
Herken de Mol is onwijs leuk en zit strak in elkaar. We speelden het tijdens een vrijgezellenfeestje in Amsterdam en iedereen was megafanatiek. Je leert je/een stad op een hele andere manier kennen... en als blijkt dat je beste vriendin de Mol was voel je je ECHT geflest!

Nadia Blokland | Rotterdam Academy

19 juli 2017
Gisteren een bedrijfsfeestje gehad met 17 man. We begonnen met een speurtocht in Blijdorp wat erg leuk was. Het is nog best moeilijk om alle opdrachten af te ronden in 3 uur tijd :). Na de speurtocht hebben we vervolgens heerlijk gegeten bij Biblio in combinatie met de Gek op Holland-quiz. Ontzettend leuk, zowel de vragen, sfeer/aankleding als de host. Hartelijk dank en wellicht tot volgend jaar.

F. de Vries | Redkiwi

The Great Escape 18 juli 2017
Ik ben erg enthousiast over het snelle organiseren (3 dagen van te voren voor een groep van 25 man) en de communicatie met Sophie van PuurUitjes. De Great Escape in Rotterdam is zeker een aanrader! Lekker centraal en leuke plekken gezien. Het GPS systeem mag wel iets preciezer worden afgesteld, signaal was erg zwak af en toe. En de ruimte van het diner had wat gezelliger gekund, we misten bijvoorbeeld achtergrondmuziek. Dit werd overigens wel snel opgelost door het restaurant zelf.

J. de Jager

Beachvolleybal 17 juli 2017
Alles snel en perfect geregeld!

Karin Houwer | Auren

Wij hebben met ons bedrijf meegedaan aan de Expeditie en vnden het een erg leuke manier om aan teambuilding te doen. De onderdelen zijn er g leuk bedacht en door iedereen uit te voeren. De organisatie en begeleiding is erg leuk en professioneel. Ik kan het iedereen aanraden.

Jacco Bleijenberg

Tapasboot 19 juni 2017
super geregeld met lekkere tapas en drankjes! De salonboot was erg gezellig.

Thom Voskamp | Rijk Zwaan

Walking dinner 29 mei 2017
Wij vonden het een erg leuke ervaring en een zeer geslaagd concept .Het wandelen tussendoor met de gids is niet alleen leuk en informatief, het zorgt er ook voor dat je bij alle gangen de tafelschikking anders kan indelen. Zo spreek je veel verschillende mensen op één avond. Wat ons betreft een zeer leuke en geslaagde avond!

Danny Plavei | Plavei

Expeditie Robinson 29 mei 2017
Hoi Nadieh en collega's, wij hebben een superleuke dag gehad op het strand van Scheveningen 20 mei j.l. Alle collega's waren enthousiast en hebben erg genoten van het Expeditie Robinson spel. De BBQ was ook perfect geregeld en voldeed aan al onze wensen. Bedankt voor de goede organisatie!

Jessica Hendriks | KNB

Museum De Gevangenpoort 22 mei 2017
Wij zijn met een groep van ongeveer veertig man bij de Gevangenpoort geweest. De personen die ons hebben rondgeleid vertelden met veel passie over de geschiedenis van het gebouw. Hier en daar werd ook wat humor in het verhaal gebracht. Dat zorgde ervoor dat het verhaal over de Gevangenpoort luchtig werd gebracht. Heel belangrijk bij zo'n zwaar onderwerp. Interessant, prettig en toegankelijk. Bedankt!

Jessica Hendriks | KNB

Citygame de Erfenis 22 mei 2017
Wat is er nu leuker dan geld opmaken, met collega's moeten samenwerken, door de stad wandelen en elkaar proberen af te troeven? De erfenis is een perfect spel voor een uitje met collega's. Helemaal leuk is dat je kan zien wie het meeste geld uitgeeft zodat het competitie-element nog groter wordt. Iedereen wil winnen! Goed georganiseerd, leuk uitgelegd en een grappige terugkoppeling gekregen bij terugkomst.

Tessa Sijstermans

Speeddaten met collega's 16 mei 2017
Wij hadden met een groep van 18 mensen een combinatie van Speeddaten en trustgames. Heerlijk aan het strand van Scheveningen. De vragen waren speels en leuk om van elkaar te weten te komen. Als groep hebben wij elkaar beter leren kennen. Zeker een aanrader!

Peter Koppert

Floating dinner 15 mei 2017
Beste Hanneke, Bedankt voor de uitstekende organisatie van het floating diner ter gelegenheid van onze gezamenlijke 120 jarige verjaardag. De inzet van alle betrokkenen om het ons en onze gasten naar de zin te maken was formidabel. De busreis, het eten en de vaartochten met, onderhoudende, gids door de grachten waren buitengewoon. Zonder meer een aanrader.

Roel Pot

4 mei 2017
Geweldige pubquiz gehad! Goed georganiseerd, prima locatie en leuke presentatrice! Erg goed gedaan!

Joanna Galling | Coop Hoogmade

Herken de mol aan tafel 2 mei 2017
Het was super leuk georganiseerd! Ons personeel zei zelfs, dat dit het leukste uitje is geweest dat we ooit hebben gedaan en dat zegt eigenlijk alles! Echt een gezellige aanrader voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of dergelijks..

Jolanda van Driel

The Great Escape 2 mei 2017
Wat hebben wij een geweldig teamuitje gehad zeg!! En dat komt zeker door de perfecte organisatie vooraf, tijdens en na ons evenement. The great escape in Leiden was geweldig om te doen, leuke manier om je collega's beter te leren kennen. Originele en humoristische opdrachten en een spelleider die goed in zijn rol kroop. Kortom, fantastische belevenis!

Jessica van den Bos

10 april 2017
Bedrijfsuitje 01-04-2017 We hebben een onwijs leuke avond gehad. De reacties vanuit de groep waren super goed. Iedereen deed leuk mee. Sharon (de quizmaster) deed het onwijs leuk. Van te voren heb ik bij haar nog aangegeven dat er een aantal mensen in die groep zitten die een vorm van autisme hebben. Zodat ze er rekening mee kon houden dat bepaald mensen anders reageren dan verwacht. Dit bleek achteraf niet eens nodig te zijn omdat de groep het super leuk oppakte. Het was erg fijn dat alles snel op elkaar aansloot. Waardoor er een goed ritme in de avond zat. Een aantal mensen is nog een hele tijd blijven hangen. Later zijn ze zelfs nog met een groep de kroeg in gegaan. Het was een zeer geslaagde avond.

Ies Poissonnier | fantasties.nl

Boogschieten 23 maart 2017
Ik heb het boogschieten ingezet als onderdeel van een training doelgericht werken. De metafoor werkte erg goed, mede door de flexibiliteit van instructeur Sven, die alle ruimte bood om het schieten zo nu en dan te onderbreken voor wat uitleg over doelgericht te werk gaan.

Tineke Koopman

Walking dinner 19 maart 2017
We hebben een erg leuke avond gehad. Het eten was goed (alleen het toetje viel wat tegen). De rondleiding was erg goed, de gids erg enthousiast en met de nodige dosis humor. Zeker de moeite waard als personeelsuitje!

Raimondo Hooft | Siemens Nederland N.V.

Herken de mol aan tafel 13 maart 2017
Een ontspannen spel waarbij wij in teamverband elkaar hebben uitgedaagd. Een event met een bijdrage, waarbij de verschillende deelnemers elkaar beter hebben leren kennen. De organisatie is goed, de spelleidster is professioneel, kortom een volledig verzorgd geslaagd event!

Mercedes Rodriguez-Arias | Ikea Services

Borrelboot 23 februari 2017
Dear Nadieh, I got the feedback that the activity you arranged for my colleagues was very nice and well organised! The boat tour was very lovely and they enjoyed a lot in the canals of Leiden when having a drink with some snacks and they also enjoyed the food at the restaurant. So I just wanted to say a big thank you for your support in arranging it and I know where you are for future necessities.

Lonneke Rademakers

Herken de Mol 30 januari 2017
Hele leuke ochtend gehad, iedereen bleef het hele weekend nog napraten over de mol-acties en tactieken :) bedankt en de complimenten aan de spelleiders!

Susan Castelijns

Moordlunch 23 januari 2017
Leuk opgezette moordlunch gehad op een mooie locatie! Enthousiaste begeleiding en iedereen heeft goed gelachen!

Souad Azzaoui | JIT

Mindmapping 2 januari 2017
We hebben een leuke training mindmapping gehad verzorgd door PUUR.NL Trainingsonderwerp was passend, leuke trainer en goede organisatie vanuit PUUR.NL.

Arie Kuup | UWV WERKbedrijf

21 december 2016
Het was in 1 woord hilarisch ! We hebben heel veel gelachen en plezier gehad. Erg leuk om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Voor herhaling vatbaar dus. Volgende keer denken we zeker weer aan Puur Events. Ben is een ervaren en goede kwismaster/entertainer. Mijn complimenten !

Jessica Hoving | Dynamic Travel

Citygame de Erfenis 19 december 2016
Goed georganiseerd en uitgelegd! Zowel de communicatie voorafgaande van het bedrijfsuitje en tijdens de dag zelf was heel open en helder. Fijn dat er ruimte is voor eigen inbreng en aanpassingen. Enthousiaste begeleiders en veel plezier in het organiseren van de cityquest. City quest was leuk in elkaar gezet en het mooiste is dat je later de foto's krijgt. We komen zeker bij jullie terug!

Annemarie van Vondelen | Douwes International BV - Peco Select

29 november 2016
Bedrijfsactiviteit Een ontzettend leuke hilarische quiz waarin de teambuilding naar voren kwam. Sharon - onze Chantal voor deze avond - betrok iedereen bij het spel en deed het ontzettend leuk. De groep werd al maar fanatieker. Zonder meer geslaagd!

Luc Bedrijfsuitje

Bierproeverij 29 november 2016
Ons bedrijfsuitje geregeld door Puur uitjes was een zeer geslaagde dag! Al het voorbereidende werk was prima gedaan en ze hadden goed naar onze wensen geluisterd. Na een zeer geslaagde en gezellige bierproeverij met rondleiding bij de bierfabriek hebben we ook nog een rondvaart gedaan door Delft, waarna we afsloten met een diner bij het Boterhuis. Eindelijk veel leuke reacties ontvangen van iedereen o.a. door het afwisselende programma. Afsluitend hadden we makkelijk alle kosten op één factuur voor het bedrijf ondanks alle activiteiten op diverse locaties.

Britt Boll

Walking dinner 18 november 2016
Leuk uitje gehad! Zowel de Jopenkerk als Café Brinkman zijn leuke locaties om informeel te borrelen en te eten. De rondleiding door onze eigen stad Haarlem was erg interessant, zoveel weetjes die men nog niet wist. Uitje is zeker een aanrader als personeelsuitje.

Wilma Juffermans | FME

Herken de mol aan tafel 17 november 2016
Ontzettend leuk geweest om informeel met collega's het spel "herken de mol aan de tafel" te spelen. Zo leer je je collega's ook op een andere manier kennen. Erg enthousiaste spelleidster!

Wilma Vergunst

Speeddaten met collega's 11 november 2016
Wij hadden wederom een zeer geslaagd event dankzij iedereen van Puur! Vanaf het eerste moment van meedenken tot en met het event zelf, was alles tot in de puntjes geregegeld. Het speeddaten en de begeleiding van Chantal zorgde ervoor dat letterlijk iedereen in beweging kwam. Bij een volgend event zullen we zeker weer Puur benaderen. Vriendelijk, vrolijk en professioneel!

Yvonne Peet | Wonderland Kinderopvang

The Great Escape 10 november 2016
Wij hebben afgelopen zaterdag deze activiteit ondernomen en hebben het erg naar ons zin gehad! De opzet van het spel is leuk, de uitleg was goed en de spelleider was zeer sympathiek!

Willeke Martens | Rabobank Borger-Klenckeland

Walking & Floating dinner 21 oktober 2016
Onder het genot van een Vegaburger begonnen aan het Walking & Floating Dinner. Hans nam ons daarna mee door Amersfoort naar de boten en vertelde onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden. De rondvaart door Amersfoort is een aanrader. Het hoofd- en nagerecht werd op de bovenverdieping van 't Kannetje genuttigd. Tussen de beide gerechten werden we nog getrakteerd op een wandeling met Hans. Het was gewoonweg top. Alles was goed qua tijd op elkaar afgestemd. Het verliep allemaal heerlijk vlot en we genoten als groep volop!

Wout op den Velde | Op den Velde Groep B.V.

Solextour op maat 4 oktober 2016
Ons bedrijfsfeest ter ere van het 95-jarig bestaan is fantastisch verlopen. Een solex tour door de Zaanstreek, een segway experience tijdens de koffie break en een fantastisch diner op een bijzondere locatie in Amsterdam-Centrum als afsluiting. Tot in de puntjes verzorgd door PuurEvents, met in de hoofdrol Nadieh Oudeman. Voor herhaling vatbaar!

Angela Pattiasina | L'Oréal Nederland BV

Beach zeskamp 1 oktober 2016
Wat een service vooraf en op de dag zelf. Nadieh en team dank voor de superdag!

M. de Groot | Automatic Choice Europe

Pubquiz boot 26 september 2016
We hebben een geslaagd bedrijfsuitje gehad, mede dankzij de goede zorgen van Puur Events. Aanrader!

Anja | Orthocenter

24 september 2016
Wat hebben we een geweldig feest gehad. Alles klopte, prachtig weer, fantastische locatie, geweldige catering en van uit jullie kant ook een fantastisch team. We horen en zien alleen maar leuke berichten, fotohokje was ook een succes. Hebben het stickie gehad met alle foto’s uit het hokje, erg leuk.Dus bij deze super bedankt voor de geweldige organisatie.

Karin Demeijer | Gemeente Den Haag

Walking & Floating lunch 23 september 2016
Het is een heel leuk uitje. We hebben met zijn allen veel plezier gehad. het is een perfecte gelegenheid om collega's beter te leren kennen. Het is heel relaxed en door de vele restaurants en wisselingen in de tafels volop tijd om met iedereen te kunnen bijkletsen. Bootreis is leuk, een heel ander gezicht naar de stad vanuit het water.

Sharon Nanhekhan | Worldline

Highland Games 19 september 2016
Bedankt voor de organisatie van de Highland Games! Het is een topdag geworden! Er waren wat collega's die zich flink zorgen hebben gemaakt over de "sportieve" spelletjes maar dit bleek uiteindelijk reuze mee te vallen en vooral erg leuk te zijn! Van het boogschieten tot het "boomstam" werpen. Elk onderdeel was erg leuk en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Ik heb alleen maar positieve leuke reacties gekregen van mijn collega's. De BBQ was ook erg geslaagd en vooral erg lekker. Het was heel erg fijn om na onze intensieve dag neer te ploffen en gelijk aan te kunnen schuiven om heerlijk te eten. Nogmaals bedankt voor de top organisatie! Wij zullen volgend jaar zeker weer een beroep doen op jullie diensten.

Sylvana Suisse

CSI moordspel 15 september 2016
We hebben met Puur* Uitjes een fijne middag gehad met het CSI moordspel. Het spel is leuk in elkaar gezet en de spelbegeleiding van Sharon was ook erg leuk gedaan. Dit i.c.m. een goed geregelde borrel + diner op een toplocatie in Rotterdam. Zeker een aanrader.

Talitha Sibma | MCHaaglanden

Speeddaten met collega's 15 september 2016
Super leuke avond, mede door de begeleiding van Chantal! Collega's op een andere manier leren kennen wat zeker kan bijdragen aan een nog betere samenwerking. Goed voor het team, dus voor de organisatie

Dille Pater | Electro Groothandel Snoeck BV

Walking dinner 5 september 2016
We hebben een heerlijke avond gehad in Rotterdam! Het was ontzettend goed geregeld, het eten was lekker, de restaurants gezellig. Maar bovenal, Ferry de gids was geweldig! Onze complimenten. Hij heeft de avond met zijn leuke verhalen en opmerkingen echt compleet gemaakt. We hebben genoten! En niet te vergeten; zeker ook complimenten voor Puur voor het uitkiezen van de restaurants en de verdere planning!

Iris | Hyatt

Beach zeskamp 5 september 2016
Wat hebben wij een top dag gehad met zijn allen (ondanks het slechte weer: regen en harde wind)! De spelletjes werden begeleid door 3 toppers: Peter, Niels en Job. Heel fijn dat ze zo flexible waren! Ze deden niet moeilijk om wat langer te wachten zodat iedereen die wat later kwam ook nog mee kon doen met de spelletjes en we hebben even gewacht tot het ophield met regenen. Verder was het ook geen probleem voor ze om te switchen naar het Engels en werd het beach olleybal snel vervangen voor een ander spel aangezien de harde wind het niet echt mogelijk maakte om te beach volleyballen. Het was erg leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast meedeed aan de spelletjes en goed samenwerkten als team, want daar ging het uiteindelijk om! De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Er was meer dan genoeg eten voor iedereen en alles werd super snel bijgevuld. De service was uitstekend en iedereen ging voldaan naar huis! Ontzettend bedankt voor deze leuke dag Nadieh, Peter, Niels en Job!

Dumindha Stekelenburg | Lexima

1 september 2016
Ten eerste bedankt voor het regelen. De gehele dag verliep uitstekend en zat goed in mekaar en iedereen had plezier. Tevens waren wij erg tevreden met de locaties. Vriendelijk bedankt!

Elsje | Janssen Vaccines & Prevention

The Great Escape 1 september 2016
The Great Escape gespeeld dwars door de straten en hofjes van Leiden. Een fantastische manier van teambuilding met pittige vragen en opdrachten. Zeker een aanrader. En met het afsluitende diner bij Scheltema en het mooie weer kijken wij terug op een geweldig event.

Rik | RSM STAR

Expeditie Robinson in het bos 30 augustus 2016
Hi Nadieh, ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over Expeditie Robinson gisteren, dus bedankt daarvoor. Ben erg benieuwd naar de foto's!

Sebastian | Eetvilla van den Brink

27 augustus 2016
We hebben het super gehad. Bedankt voor de service en leuke medewerkers. Graag tot een volgende keer.

Liesbeth | Ministerie van Infrastructuur en Milieu

25 augustus 2016
Ik hoor enthousiaste verhalen over de gids en over de bierbrouwerij. Het was een geslaagd uitje dus! Dank voor de organisatie.

Reshma Girdhari-Gajadhar | Medisch Centrum Haaglanden

Citygame de Erfenis 24 augustus 2016
We hebben een leuke dag gehad gister. Was wel erg warm, maar gezellig. Dankjewel voor de foto’s.

Joeri | Vriendenuitje

Highland Games 30 juli 2016
Hoi Nadieh, Bedankt voor de goede organisatie! Ondanks het slechte weer zaterdagmiddag hebben we het enorm naar ons zin gehad met de highlandgames en de BBQ bij Waterjump was top (de zon scheen gelukkig weer een beetje)! Ik ben benieuwd naar de foto's en als er in de toekomst weer iets georganiseerd moet worden houd ik jullie zeker in gedachten!

Monique | JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Walking dinner 8 juli 2016
Hoi Nadieh Het was een zeer geslaagde avond. Alle collega’s hebben het naar hun zin gehad!. Dankjewel voor het organiseren. Groetjes, Monique

Marjolein | Nestlé

Instagramworkshop 8 juli 2016
Bedankt voor de foto’s. Iedereen vond het personeelsuitje erg leuk, bedankt voor de goede organisatie.

Chris | Facility Service B.V.

Walking & Floating dinner 7 juli 2016
Hoi Nadieh, Het weer was top, Hans was super, de Ondeugd had op 22 personen gerekend (en door ziekte en een privezaak bleek dat ook het aantal dat we hadden) en schoot even in de stress omdat er één voorgerecht niet klopte, Hetty (de verteller) en Henk de kapitein van de boot waren geweldig, bij Hemels was het eten ook heerlijk, en het nagerecht was ook uitstekend. Omdat vrijwel iedereen van onze organisatie vanuit verschillende delen van het land komt waren we allemaal met de auto en hadden we wellicht beter een nagerecht in de binnenstad kunnen eten, dan had Hans nog meer geweldige verhalen kunnen vertellen. Nu had iedereen zijn auto in de parkeergarages in de stad geparkeerd en zijn we eigenlijk voor het nagerecht naar het restaurant buiten de stad gewandeld (en daarna weer terug :-) Maar ik krijg alleen maar positieve en leuke berichten: iedereen heeft echt een superavond gehad!

Monique | NS

Herken de Mol 6 juli 2016
Dank, we hebben onwijs veel schik gehad. Later op de avond nog steeds nagepraat en verbaasd over wie nu de mol was in de groep en hoe leuk dit spel was. Ook genoten van Steven, leuke vent en hij deed het echt heel leuk! Dus nogmaals dank, ook voor het zo snel regelen, we zijn jullie ook dankbaar daarvoor! Hartelijke groet en voor straks een fijn weekend! Monique

Tooske | Vistra

30 juni 2016
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank voor de inzet. Was een top feest. Nu weer op zoek naar een super toplocatie voor ons kerstfeest!

Eveline | TIAS

Rondvaart diner 28 juni 2016
Goedemorgen Nadieh, We hebben elkaar niet meer gesproken, maar via deze weg wil ik je laten weten dat het een zeer geslaagde avond is geweest dinsdag. Weer was goed, eten van goede kwaliteit en prima georganiseerd dus de groep ( inclusief mijzelf en collega ) hebben genoten.

Roy | PepsiCo

24 juni 2016
Hoi nadieh, Super goede dag gehad! Bedankt. Leuke foto’s.

Joke | Stebru

24 juni 2016
Beste Nadieh, Sharon of “Sjaan” deed het geweldig, ze heeft iedereen een hele leuke avond bezorgd. We waren helemaal tevreden, een aanrader voor iedereen.

Annemarie | SCP

Citygame de Erfenis 23 juni 2016
Hoi Nadieh, Bedankt voor de links naar de foto's, echt nagenieten zo van een prachtige dag! Er wordt op een hele enthousiaste manier over gesproken onder collega's. We willen jullie daarom graag bedanken voor alle goede zorgen en het regelen van het leuke spel, de mooie locaties en het lekkere eten. Sharon heeft de vertraagde start wat ons betreft ook helemaal goed gemaakt door de enthousiaste manier van spel leiden en de karaoke op gang brengen. Kortom: wij kijken tevreden terug op een mooi uitje!

Ghislaine | ANWB

Beachgolf 20 juni 2016
Goedemorgen Nadieh, Ondanks de regen hebben wij een hele leuke dag gehad. Er liggen nog 2 golfclubs bij beachclub Fuel. Ook is er een groepsfoto gemaakt afgelopen maandag, zou je die kunnen doormailen? Heel erg bedankt voor al het regelen enz.

Henriette | Vicoma

Citygame aan Zee 11 juni 2016
Dag Nadieh, Ondanks het miezer weer was het een heel geslaagd uitje. Het spel zat leuk in elkaar en er was wel enige competitie te bespeuren. Toen we terug kwamen bij het restaurant stopte de regen. Prima locatie en lunch. Er werden hier op kantoor al enthousiaste verhalen verteld aan de collega’s die niet mee waren geweest. De rest van ons jaarprogramma is al ingevuld, maar voor volgend jaar zullen we zeker jullie site weer raadplegen.

Familie uitje

11 juni 2016
Zowel de familie en vrienden, als mijn echtgenote en ik hebben, voor wat betreft het arrangement, genoten van het afwisselende spel en het spelleiderschap van Lotte en voor wat betreft PAVLOV van de locatie (vrije 1-ste verdieping), de hapjes en de diners met de aardige bediening van Pavlov. Het met klein verschil winnende team is trots op de gewonnen beker en de Mon Chéri. Aan de foto’s is goed te zien, dat het voor Lotte geen straf was met ons samen. Hartelijk dank voor uw voorbereiding en het vertrouwen in mij gesteld. Ook de nazorg van u stel ik op prijs.

Chava | Hockeyvereniging Leonidas

Bubble voetbal 11 juni 2016
Hoi Nadieh, We hebben het heel erg leuk gehad! Veel spierpijn bij de jongens de dagen erna :).

Nienke | Leaseplan

Expeditie Robinson 9 juni 2016
Hallo Nadieh, Ontzettend bedankt voor de organisatie en jouw ondersteuning; alles was top geregeld. We hebben 2 super leuke dagen gehad!

Jeffrey | P&R Visual Merchandising

Expeditie Robinson 8 juni 2016
Goedemorgen Nadieh, Het was afgelopen woensdag een zeer geslaagde dag! De reacties waren positief en het weer was ook redelijk. Wij willen jullie dan ook bedanken voor een geslaagde dag. De tijd ging wel onwijs snel, dus het had zeker nog wel langer mogen duren met meer spellen. En wij vonden het jammer dat niet alle vier de teams tegen elkaar strijden in 1 proef, naast de eet proef dan. Maar voor de rest top! Bedankt

Saskia | Berghoef Advocaten en Adviseurs

Walking & Floating dinner 4 juni 2016
Hoi Nadieh, We willen je bedanken voor het super leuke uitje van we zaterdag hebben gehad. Het was erg geslaagd! Leuke reacties gehad van onze collega’s en we hadden natuurlijk heerlijk weer. De spelmakers en gidsen waren erg vriendelijk en het spel leuk geregeld. De bussen waren prima! Het eten lekker! Het was wel jammer dan de boot rond 21.30 uur is aangemeerd vanwege pech. Dus we hebben weinig kunnen varen. Uit eindelijk zijn we van de boot gestapt en heb ik de buschauffeur gebeld. We zijn toen in de buurt van het Leidseplein opgestapt. Heel jammer, we keken erg uit naar het varen en dat was natuurlijk ook een bijzonder onderdeel van onze dag.

Gijsbert | Gezinsenergie

Bubble voetbal 4 juni 2016
Hoi Nadieh, Het was geweldig leuk! Top locatie voor deze activiteit, prachtig weer en een aardige begeleider. Kon niet beter! Daarna hebben ze nog geoefend op een Oxboard, dat vonden ze ook leuk. Bedankt!!

Ilse

Archery battle 3 juni 2016
Beste Nadieh, We hebben een super leuke dag gehad! Het weer zat ook lekker mee! Alles was goed geregeld en het eten was heerlijk. Dank voor de goede zorgen en de foto’s!

Monique | GHW assurantiegroep B.V.

Kitebuggyen 28 mei 2016
Hoi Nadieh, Ik wil je even laten weten dat wij mede dankzij jou/jullie een fantastisch bedrijfsuitje hebben gehad! De taxi’s waren beide keren keurig op tijd, strandtent Zilt aan zee was top, echt genoten van een hele lekkere en uitgebreide lunch, heerlijk buiten in het zonnetje. Blokarten ging wegens gebrek aan wind niet door, maar het alternatief, kiten op het strand was minstens zo leuk. We hebben enorm veel lol gehad. Daarna weer lekker geborreld bij Zilt aan zee. De gids ’s avonds was keurig op tijd en heeft ons veel mooie plekjes van Haarlem laten zien. De boottocht was ook erg geslaagd, leuk ook dat er aan een drankje aan boord was gedacht. Alle restaurants waren ook top, we hebben overal heerlijk gegeten en de bediening was ook prima. Uiteindelijk zijn we in de laatste tent (XO) blijven hangen tot in de kleine uurtjes. De drankrekening zien we met angst en beven tegemoet, ha, ha! Het leuke is dat we tot ongeveer 02.00 uur de hele groep bij elkaar hebben kunnen houden. De eerste mensen zijn toen richting hotel gegaan de laatsten waren om 05.30 uur terug. Al met al een bedrijfsuitje om met heel veel plezier op terug te kijken! Fijn dat alles zo goed geregeld was!

Iris | SOMO

Bubble voetbal 24 mei 2016
Beste Nadieh, Ze vonden het enorm leuk, bedankt voor het vragen! Ze waren er zeer enthousiast over. Wel vonden ze het best intensief (doordat je helemaal in de bubble zit), dus gelukkig konden ze elkaar regelmatig afwisselen. Kortom, een zeer geslaagde activiteit!

Tom | RZ Groep

Pubquiz dinerspel 20 mei 2016
Hoi Nadieh, Wij vonden het erg geslaagd! Persoonlijk vind ik dat alles ook vlekkeloos wordt geregeld. Mijn complimenten.

Yvonne | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Citygame de Erfenis 21 april 2016
Beste Nadieh, We hebben een geweldige heimiddag gehad afgelopen donderdag bij ‘ Goude Hooft en in het centrum van Den Haag. Heel veel dank voor al jouw hulp! Je collega’s die de begeleiding deden op de dag zelf, Peter en Koen, waren ook top! De mensen van ‘t Goude Hooft waren zo vriendelijk om de borrel in hun tuintje te doen, ook een positieve ervaring. Al met al waren we zeer tevreden over onze samenwerking met jullie. Nogmaals veel dank en we zien de foto’s graag tegemoet! Hartelijke groet, Yvonne

Marieke | Mercedes-Benz Nederland B.V.

Borrelboot 13 april 2016
Beste Nadieh, Dank voor de goede organisatie afgelopen woensdagavond. Onze Europese collega’s hebben genoten van de rondvaart (kleine miscommunicatie over de bitterballen, maar goed opgelost door Joris) en het enthousiasme van Ellen! Het diner bij d’Vijff Vlieghen was een schot in de roos. Geweldig!

Libby | PPG

Walking dinner 9 maart 2016
Het was een succes gisteren! De gidsen waren erg leuk en enthousiast en speelden goed op de groep in (veel verschillende nationaliteiten; veel “patriotisme”; veel gelachen). Ook heeft iedereen de benodigde lichaamsbeweging gehad!  Het eten was ook erg goed! Uiteindelijk is een geen gebruik gemaakt van bordje #45 (liever een bordje te veel dan te weinig!).

Simmons & Simmons

Borrelboot 4 februari 2016
"Beste Anouk, ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor de organisatie!"

Eva

CSI moordspel 29 januari 2016
Het was erg geslaagd. Ik heb leuke feedback gehad van de meiden. De locatie, Einstein, was ook erg fijn en presentatie van Sharon was leuk! Bedankt!

Surgical Systems

Schermworkshop 21 december 2015
"Hallo Nadieh, Leuk dat je nog even mailt. Het was erg leuk en werd zeer goed ontvangen. De groep was niet op de hoogte; iedereen was heel enthousiast. Degene die jullie hadden ingehuurd was heel professioneel en begeleidde het erg leuk. Alleen maar positieve reacties dus het is een goede keus geweest! Hartelijke groet en bedankt voor de goede organisatie."

Thomson Reuters

11 december 2015
"Hi Edward, we hebben thuis nog even zitten praten en waren het over eens dat een geslaagd feest was. De mensen vonden het top…. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!"

Marielle | SEIN

Mindmapping 9 december 2015
"Hoi Nadieh, Dank je voor je mailtje De training was erg leuk, iedereen was na afloop erg enthousiast. De trainster gaf de training ook erg leuk. Al met al dus zeer geslaagd."

Bea | RVO

Bonbons maken 8 december 2015
"Hi Nadieh, workshop was geweldig! We hebben het écht naar onze zin gehad en iedereen heeft genoten. Was een geslaagd workshop. Bedankt ervoor en wellicht tot een volgende keer!"

Jennie | Huisartsenpraktijk Mondriaan

Lipdub maken 26 november 2015
"Hoi Nadieh, Ik wil je bedanken voor de organisatie van onze lipdup. We hebben een ontzettend leuke middag gehad. In verband met de regen hebben we de lipdup opgenomen in Popocatepetl. We hebben ontzettend veel lol gehad. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Een aanrader voor ieder team! Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet,"

Esther | Koster advocaten N.V.

Poker workshop 20 november 2015
"Beste Nadieh, De avond was zeer geslaagd! De 'pokeraars' waren heel aardig en de deelnemers waren erg enthousiast. Ook de locatie was erg mooi en het personeel gaf veel persoonlijke aandacht. Al met al enorm tevreden dus! Enorm bedankt voor de goede zorgen en ik zal jullie naam zeker doorgeven aan de commissie van volgend jaar voor mogelijk een nieuwe leuke activiteit! Met vriendelijke groet,"

KLM | Diederik

17 november 2015
"Beste Puur*, alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond die we met jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!"

Arno | Siemens Healthcare Nederland

Smartlappenworkshop 11 november 2015
"Beste Nadieh, Het was erg leuk! Complimenten aan Vokko! Met vriendelijke groet,"

Waternet

3 november 2015
"Hoi Daisy, hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een topprestatie geleverd. Vanuit de collega's (en zelfs vanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots."

Brechtje

Instagramworkshop 2 november 2015
"Hoi nadieh, Het was echt heel leuk. Enthousiaste trainer, locatie was prima, hoe verder naar de middag wel wat rumoeriger. Door zijn flexibiliteit hebben we er uit enthousiasme nog 45 minuten aan vast kunnen plakken. De hele workshop absoluut naar tevredenheid."

Nienke | Ministerie van Veiligheid en Justitie

Instagramworkshop 30 oktober 2015
"Hoi Nadieh, Ik heb gehoord van de deelnemers dat het erg leuk was, dank!"

Frans

Bubble voetbal 28 oktober 2015
"Hoi Nadieh, Het was super geslaagd, dankjewel!! Het viel heel erg in de smaak bij iedereen! Groeten en tot de volgende keer!"

Ingrid | HUNTER DOUGLAS EUROPE B.V.

Smartlappenworkshop 28 oktober 2015
"Hallo Nadieh, Ons afdelingsuitje gisteren was een succes. Gezellig met z’n allen gezongen en eten was prima. Vokko prima kerel, gastvrijheid en bediening restaurant als goed ervaren. Kortom, voor ons een geslaagde middag. Met vriendelijke groet,"

Anoniem

Walking & Floating dinner 27 oktober 2015
"Beste Nadieh, Het uitje was zeer geslaagd, vooral de rondvaart in het donker was een groot succes. Hartelijk bedankt voor de organisatie!"

Shazia | QNH Consulting

Beachvolleybal 17 oktober 2015
"Hoi Nadieh, Terug van weg geweest. Bedankt voor de leuke foto’s! Alles was super geregeld. Zowel de meeting binnen, als buiten, maar ook het eten. Echt top geregeld. Bedankt voor je hulp al die weken en het meedenken. Hopelijk tot volgend jaar!"

Robin | Jongerius Gerechtsdeurwaarders

Expeditie Robinson 14 oktober 2015
"Hoi Nadieh, We hebben een heerlijke dag gehad mede door jullie ! Het is allemaal een groot succes geweest en wij zullen jullie naam zeker onthouden en waar kan doorgeven. Ons doel om nader tot elkaar te komen is zeker uitgekomen. Dank voor de link met de leuke foto’s en je inspanningen om onze dag tot dit succes te maken. Met vriendelijke groet,"

Cheryl

12 oktober 2015
"Hi Nadieh, Bedankt voor je mailtje. Het was erg leuk! We hebben enorm gelachen :) Bedankt. Wie weet, tot ziens!"

Nena

12 oktober 2015
"Hoi Nadieh, We hebben een geslaagd weekend gehad met leuke activiteiten! Peter was een goede begeleider, speelde goed in op de wensen van de groep. Enige minpuntje was de locatie van Bubbelvoetbal, dit park bleek niet te bestaan (heeft Peter vast al verteld.). Uiteindelijk wel een geschikte locatie gevonden, maar hierdoor wel tijd verloren. Gelukkig hadden we voor de rest van de dag geen strakke planning, dus voor ons maakte het niet zoveel uit. Bedankt voor de hulp. Groetjes namens onze vriendinnengroep,"

Annemieke | Wolters Kluwer

3 oktober 2015
"Hoi Edward, we krijgen ontzettend veel gave reacties op de 'sportdag'. Op ons intranet staan heel veel posts met enthousiaste reacties en leuke foto’s. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!"

Annechien | KPN

Haka workshop 2 oktober 2015
"Hi! Het ging super en was heel erg leuk. Ja, gewoon dikke punten voor Robert en Frank!"

Romina | Brandweer Amsterdam

Citygame aan Zee 25 september 2015
"Hoi Nadieh, We hebben een super leuke dag gehad."

Laura | NUON

Citygame aan Zee 24 september 2015
"Hi Nadieh, Feedback was erg goed, collega’s vonden het een leuk spel en hebben erg genoten. Zullen het zeker aanraden wanneer men een event in NL zoekt. Aan de foto’s te zien was het ook erg geslaagd en deed de groep leuk mee. Dank voor de link! Erg leuke foto’s zaten erbij. Bedankt voor het organiseren!"

Jolanda | IKEA B.V.

Herken de Mol 16 september 2015
"Hallo Nadieh, Het was erg leuk. Iedereen heeft er van genoten. Bedankt voor de fijne samenwerken en tot de volgende keer."

Leonie | Talma school - Rotterdam

Bubble voetbal 9 september 2015
"Beste Nadieh, Het was ontzettend leuk. De collega’s waren heel fanatiek en hebben veel gelachen. Ook het weer zat gelukkig mee. Peter, de begeleider, deed het ook enthousiast en het was leuk dat hij het team nog complimenteerde. Met vriendelijke groet,"

Annette | Van Kampenschool

Herken de Mol 2 september 2015
"Hallo Nadieh, We hebben genoten van ons uitje, prima verzorgd! Ook onze teamleiders waren enthousiast en top. Voor herhaling vatbaar, bedankt."

Anne-Ruth | Knab

Moordspel diner 10 juli 2015
"Was heel leuk! Ik moest vooral lachen om mijn eigen collega’s."

Cisco | Connie

7 juli 2015
"Hallo Daisy, van de borrelboten tot de tocht door de grachten naar de feestlocatie, alles maar dan ook alles klopte! Foto’s zijn ook erg leuk en geven een perfect beeld van een geslaagde avond. Ik kan dus ook alleen maar zeggen tot de volgende keer…;0)"

Shell

Bubble voetbal 12 juni 2015
"Hoi Wendy, We hebben een fantastische avond gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we zijn heerlijk verwend door Sol beach. Marco was een top begeleider en we hebben veel gelachen tijdens het voetballen. Ook hebben we leuke foto’s gemaakt. Dus ben zelf ook benieuwd naar de foto’s. De EHBO’er was ook paraat, dus er kon gelukkig niks misgaan . Kortom, een zeer geslaagde avond dankzij jou, Marco en Sol beach. Bedankt dat je dit wist te volbrengen in een zeer korte tijdsbestek en dat we van jullie diensten gebruik mochten maken. Namens mij, Sjaak & onze afdeling onze dank aan Puur events en Sol beach. Wellicht tot een volgende keer."

Mercedes Benz Nederland

Borrelboot 17 juni 2014
"Hallo Nynke, ik was er gisteren zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van onze buitenlandse gasten. Boot was geweldig (zowel de tocht als de versnaperingen) Gidsen waren onderhoudend en de wandeling vond iedereen erg leuk Restaurant: iedereen was erg positief over het eten en de bediening. En door het mooie weer konden ze ook nog buiten eten. Al met al alleen maar positieve geluiden. Dus bedankt voor je ondersteuning. Als ik weer iets moet organiseren, zal ik zeker aan jullie denken!!"

Royal Boon Edam International B.V.

Rondvaartboten 12 mei 2014
"Hi Edward, we hebben een heel leuke event achter de rug dat prima aansloot bij onze international sales meeting. Michelle en Anna-Maria waren perfecte gidsen. Bedankt!"

Rabobank

Floating dinner 1 april 2014
"Goedemorgen Eline, bij dezen willen wij jullie bedanken voor de voortreffelijke avond. Goed georganiseerd, mooie omgeving en prima eten! Wat ons betreft een dikke 9!"

NS reizigers

Tapas workshop 5 maart 2014
"Beste Monique, we hebben genoten van de tapasworkshop! Hartelijke ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes. Zelf fijn gekokkereld en met z'n allen alles gezellig opgegeten. Bij de smartlappenworkshop hebben we gezellig met z'n allen gezongen en enorm gelachen. Echt een aanrader voor een gezellig teambuildingsuitje!"

Luxaflex Nederland B.V.

11 februari 2014
"Hi Eline, hierbij wil ik jou en Laurens hartelijk bedanken voor afgelopen vrijdag. Het was top geregeld en inderdaad een onwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!"

Arriva

20 december 2013
"Hoi Edward, ik had best wat noten op mijn zang, wilde er een echt leuke dag van maken. Alles was bespreekbaar en ook uitvoerbaar. Door de super service van Puur* hebben we een geweldige dag gehad. En weet je wat zo leuk was? We hebben allemaal genoten, ook degene die in de organisatie zaten!"

Philips

"Hoi Monique, het boottochtje was geslaagd! Ik heb allemaal positieve reacties ontvangen. De bemanning was erg aardig en dienstverlenend. Lekker eten, goed drankje, mooi uitzicht; helemaal goed!"

Technische Unie

"Hey Monique, het was een super dag. Echt fantastisch. Vanaf een uur of 15:00 uur was het droog en kwam de zon erbij. Lunch en diner waren ook echt super. Van onze kant geen klagen. Dankjewel!"

Ministerie van Defensie

"Mariska, Het was FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!! Het is hier door iedereen goed ontvangen. Volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van jullie grote aanbod. Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede zorgen, t.b.v. het gehele team."

Bureau PenG

"Hi Edward, dank voor je mail: het was een groot succes vrijdag! De begeleiding nam (heel prettig) de organisatie uit mijn handen en heeft er echt voor gezorgd dat alles soepel verliep! Door hun flexibele opstelling kon ik het regelen van van alles en nog wat loslaten en ook mee doen met het spel! Iedereen was erg enthousiast, omdat er ook verschillende elementen in het spel zaten was er voor ieder wat wils. Al met al een hele geslaagde middag/avond!"

Anoniem

"Hoi Nadieh, Wij hebben twee hele leuk middagen gehad. Bedankt voor de goeie zorgen we hebben echt genoten."

Novotel

"Beste Nadieh, Hartelijk dank voor de leuke workshops afgelopen donderdag in Scheveningen! Ondanks het hele slechte weer is het een hele leuke middag geworden. De eerste groep heeft een flinke storm en hagelbui getrotseerd maar voor de overige twee groepen hebben we de activiteiten naar binnen verplaatst. Dit hebben Marvin en Jos heel flexibel en op een creatieve manier opgelost! Dank daarvoor aan hen. Omdat we zelf met de rest van de dag/groep bezig waren, hebben zij heel zelfstandig hun workshop moeten uitvoeren, dit verliep vlekkeloos! Met vriendelijke groet,"

Personal Care Concepts

"Hoi Nadieh, Het was een topfeest!"

Rabobank

"Beste Nadieh, We hebben het zeker naar ons zin gehad, het was erg leuk."

SMD

"Hoi Nadieh, Het was erg geslaagd en gezellig. Dank je wel. Wij vonden Sharon erg leuk! Ze deed het goed en zocht veel interactie met het publiek. Goed gedaan :) Met vriendelijke groet,"

NUON

"We hebben een leuke avond gehad. Lekkere gerechten gemaakt, leuke locatie. Ook leuk dat we de enige groep waren, dus dan voel je je ook wat vrijer. De collega’s hebben heerlijk gegeten en vonden een kookworkshop een leuk idee. De schorten zijn ook echt goed gelukt, werd ook door iedereen enthousiast ontvangen, dus ben blij dat dit gelukt is." "Hartelijk dank voor al je acties en ik hoop snel weer bij te mogen aankloppen voor een nieuw event! Ik wens je een hele fijne kerst toe en een mooie start van 2016!"

Dümmen orange

"Hoi Nadieh, Het was super! Echt heel leuk. Dank voor het organiseren van een geslaagd “onderonsje”."

Meyra Retail & Services B.V.

"Goedemorgen Nadieh, Ik wil je laten weten dat we een erg leuke avond hebben gehad zaterdag. Bedankt voor het organiseren! Met vriendelijke groet,"

Parnassia groep

"Hallo Nadieh, We hebben het echt ontzettend gezellig gehad. Ben deed het fantastisch en volgend jaar zal ik zeker weer gelijk jullie site pakken om een leuk uitje uit te kiezen. Wat waren we fanatiek :)"

Anoniem

"Beste Nadieh, Het was een zeer geslaagde avond. Het was voor onze gasten een volledige verrassing; in verschillende restaurants eten d.m.v. een rondvaart. Bedankt voor de goede organisatie en planning. Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke opzet."

Anoniem

"Hoi Nadieh! Ja het was super leuk! Iedereen heeft erg gelachen. Bedankt voor alles!"

Telfort

Wij hebben een leuke middag gehad. De pruiken gaven een extra Bob Ross gevoel. Er zitten schildertalenten tussen. Dank je wel voor de foto's.

Alletto

"Hi Nadieh, Was erg leuk. Rotterdam is echt een mooie stad om zo doorheen te lopen. Ook ontzettend goede gids trouwens!" Met vriendelijke groet,"

Ministry of Finance

"Ha Nadieh, De workshop was meer dan geslaagd! Ik heb niet één collega gehoord die zie dat hij/zij het niet leuk vond. Ikzelf heb ook bijzonder genoten. Mathijs en Bert waren twee prettige en zeer ervaren trainers. De workshop had een goede balans tussen uitleg en spelelementen. Veel dank voor de goede organisatie en heldere communicatie van jouw zijde."

Sari

"Hoi Nadieh, We hebben een hele gezellige avond gehad. De eerste wandeling helaas in de regen, maar de gids heeft ons er met veel plezier en enthousiasme doorheen gepraat. Top! En het eten was prima."

Jeugd Maatschappelijkwerker Pleegzorg

"Hoi Nadieh, Het was ondanks dat het begon te regenen een hilarische tocht! Leuke foto’s! Leuk verzorgd en graag tot een volgende keer. Dankjulliewel! Met vriendelijke groeten,"

Anneke

"Hoi, Het was een geslaagde middag en we hebben genoten! We hadden het weer ook wel mee natuurlijk.. Klein minpuntje was wel dat er in het boekje van de speurtocht stond dat we bij Barera (was het geloof ik) een kopje koffie konden krijgen maar daar wisten ze van niets… Nu kan het zijn dat dit verkeerd in het boekje zat…. Maar dit zorgde wel voor de nodige verwarring zowel bij het cafeetje als bij ons."

Gemeente Zuidplas

"Goedemorgen Nadieh, We hebben een heerlijke boottocht gehad! De hapjes waren echt prima geregeld en de drankjes ook helemaal prima. Nogmaals bedankt voor het regelen! Met vriendelijke groet,"

Rabobank

"Hi Nadieh, Wij hebben gisteravond het uitje gehad en alles was prima geregeld. Het was zeer geslaagd. Hartelijk dank voor al je regelwerk en de uitstekende afhandeling. Ook dank voor het duimen, want het weer was prima.. Met vriendelijke groet,"

Seaway heavy lifting

"Hallo Nadieh, De pubquiz was erg leuk. Leuke presentator, leuke vragen. We hebben erg gelachen. Het was niet goed te horen op de plekken waar wij zaten. Bedankt voor al het geregel op zo’n korte termijn. Met vriendelijke groeten,"

Menken van den Assem - special foods

"Hallo Nadieh, Het is een erg geslaagd uitje geweest! Nu was het weer ook fantastisch, dus was het heerlijk om op de fiets door Delft te gaan. Ook de quiz was erg leuk en goed geregeld. Zelf was ik niet bij het eten aanwezig, maar ik begreep van diverse collega’s dat ze erg lekker en goed hebben gegeten. Ook de locatie was super en erg gezellig, een heel leuk restaurant/eetcafé. Uiteindelijk was het een super leuk uitje waar iedereen van heeft genoten. Dank je voor je mail en de organisatie. Met vriendelijke groet, kind regards,"

Bevolkingsonderzoek Midden-West

"Hoi Nadieh, Excuses voor de late reactie, maar ik was vorige week niet op kantoor. De coctailworkshop was een groot succes! Ik heb alleen maar positieve en enthousiaste reacties gekregen. Oók van onze bestuurder! Hartelijk dank en hopelijk tot ziens!" Met vriendelijke groet,"

Rijk Zwaan

"hallo Nadieh, Fotoworkshop was een succes, Anna-Maria is een heel fijn mens - lekker los/grappig en goede tips. Ze deed het echt heel leuk, dat vond iedereen. Dank alvast voor het terugstorten. Ik zou nog wel een zip-file krijgen met onze foto's - maar dat komt ook vast goed. Bedankt alvast voor het versturen.. Met vriendelijke groeten,"

Janna

"Hoi Nadieh, Excuses voor mijn late reactie. Het suppen was in een woord geweldig. Iedereen heeft het zo leuk gevonden. De materialen waren goed, de instructeurs professioneel, enthousiast, behulpzaam en ook erg aardig. We hadden verder ook perfect weer. Heel veel dank nog voor het regelen van dit event."

Martijn

"dag Nadieh, We hebben een prima uitje gehad en lekker staan vliegeren. Aardige jongen die ons hielp."

PwC

"Beste Nadieh, Dank voor je email. Het was een gezellige boottocht en alles was prima geregeld. Hartelijk dank."

Limor

"Hoi Wendy, Ondanks het koude weer hebben we een erg leuk uitje gehad. we hebben goed samengewerkt en veel rondgelopen. Iedereen deed actief mee en het was leuk te zien hoe iedereen met aanwijzingen andere daders aanwees. We vonden alleen de groepen net iets te groot (7 personen). Hierdoor werd het soms lastig om goed te kijken naar de aanwijzingen. Verder vonden we het op een super leuke manier georganiseerd en de mooie trofee staat trots te pronken op ons kantoor  Bedankt voor de leuke dag!"

Roos

"Hallo Wendy, Ik wilde je al een mail sturen. Maarja zondag wat brak van het vrijgezellenfeest haha en vandaag drukke dag op werk dus was er nog niet aan toe gekomen. Het was echt super super leuk! Zeer goed georganiseerd. Leuke opdrachten,gezellige grappige begeleidster en we vonden jullie idee voor twee mollen heel goed bedacht! Leuke verrassing hahaha. We zijn ontzettend blij dat wij voor Puur gekozen hebben en zullen het ook zeker aanraden bij anderen! Nogmaals bedankt en complimenten voor jou, Jeremy, Bas en Sharon!!"

Chantal

"Beste Wendy, We hebben een erg leuke en geslaagde dag gehad. Helaas zat het weer niet mee maar zelfs dat mocht de pret niet drukken. Bedankt voor de goede organisatie en marvin voor zijn inzet tijdens de dag. Het uitje is een absolute aanrader :)."

Renske

"Ha Wendy, Het was super! Leuke mensen die ons begeleid hebben in Delft. En van jou uit een goede organisatie. Dankjewel!"

AQUA EVENTS

"Beste Wendy, De culinaire fietstocht was een succes! De vrolijkheid en het duidelijke introductie van het spel door Sharon, heeft er voor gezorgd dat iedereen, van het jongste nichtje tot de oudste tante, waartussen zo'n 50 jaar zit, enthousiast werd heel tijdens de uitleg. Het enthousiasme groeide tijdens de speurtocht en bij terugkomst bij Jinx was iedereen super positief! De prijsuitreiking door Sharon, zorgde voor hilariteit; kortom een zeer geslaagde middag! Sharon heeft echt meegedragen aan een top middag en jullie speurtocht zullen wij zeker aanraden! Graag wil ik jou nogmaals bedanken voor je advies tijdens de voorbereiding en de organisatie en daar waar mogelijk zal ik Puur Events zeker aanraden."

Sodexo B.V.

"Het was heel erg leuk. We hadden ook erg lekker weer wat natuurlijk meegeholpen heeft in de competitie tussen de twee teams. Ik kan het uitje zeker aanraden! We hebben heerlijk gegeten bij Dudok en het was erg fijn dat we het zaaltje boven hadden voor de speluitleg etc. Bedankt voor de organisatie!"

Tom | Siemens

"Op een of andere manier had ik het idee dat we in een restaurantje zouden zitten of zo, maar dit was op een industrieterrein, loods in, industriële keuken. Dus eerste reactie: oh jee… Maar het werd uiteindelijk hartstikke gezellig en de mensen van q-vis waren fantastisch in dat ze op zo’n korte termijn iemand bereid hebben gevonden om in het Engels de workshop te geven! Daarbij gingen wij na de workshop Den Haag in en hebben ze de sushi die wij hebben gemaakt afgeleverd bij Siemens, supergaaf! Ik werd wel om 7.17 door receptie gebeld die zwaar verbaasd was dat ze opeens met 9 (zeer grote) bakken sushi zaten :). Dank je wel voor het organiseren, wij hebben complimentjes gehad van onze Deense gasten,"
Puuruitjes © 2019