Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 088-7887000. We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk uitje.

Klantbeoordeling 9

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten

Even voorstellen; het team van Puur Uitjes

Wij begrijpen dat uw uitje of event méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Wat maakt Puur Uitjes zo bijzonder? We menen het goed en we zijn goed!

Frisse geest en strenge budgetbewakers
U vertelt ons welk effect u graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in uw mailbox, frisse blik en een strenge budgetbewaking. U krijgt méér, véél meer voor uw geld!

Veel voorpret en 100% raak
Onze offerte prikkelt van creativiteit en inzicht. Boten, locaties, mensen. We kennen ze allemaal. We weten wat naadloos past, welke onderdelen op welk moment werken. Is het niet 100% raak? Dan sturen we vrijblijvend weer een aangepaste offerte. Totdat er alleen maar voorpret rest en geen losse eindjes. Gewoon omdat we dit al jaren doen. We snappen het. Wij regelen met plezier uw uitje, feest, vergadering of training. Van pril begin tot spetterend eind.

Kijk rustig rond op PuurUitjes.nl en mail, bel of vraag! Wij helpen u graag. Daarom zijn we hier!

 

Anna-Maria Giannattasio  René Zandvliet 

  Pascal Chef d'Hotel Daisy Durlacher

Wij popelen om voor u aan de slag te gaan! Kijk rustig rond op onze website en bel of mail wanneer u een vraag heeft. Wij helpen u met plezier verder.

PS: wist u dat wij samenwerken met gidsen, presentatoren en spelmakers die uit hetzelfde hout gesneden zijn? 

Puuruitjes © 2019