De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Team

Wij begrijpen dat jouw uitje of event méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Wat maakt Puur Uitjes zo bijzonder? We menen het goed en we zijn goed!

Frisse geest en strenge budgetbewakers

Jij vertelt ons welk effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en een strenge budgetbewaking. Je krijgt méér, véél meer voor uw geld!

Veel voorpret en 100% raak

Onze offerte prikkelt van creativiteit en inzicht. Boten, locaties, mensen. We kennen ze allemaal. We weten wat naadloos past, welke onderdelen op welk moment werken. Is het niet 100% raak? Dan sturen we vrijblijvend weer een aangepaste offerte. Totdat er alleen maar voorpret rest en geen losse eindjes. Gewoon omdat we dit al jaren doen. We snappen het. Wij regelen met plezier jouw uitje, feest, vergadering of training. Van pril begin tot spetterend eind.

Kijk rustig rond op PuurUitjes.nl en mail, bel of vraag! Wij helpen je graag. Daarom zijn we hier!

 

  

Wij popelen om voor je aan de slag te gaan! Kijk rustig rond op onze website en bel of mail wanneer je een vraag hebt. Wij helpen je met plezier verder.

PS: wist je dat wij samenwerken met gidsenpresentatoren en spelmakers die uit hetzelfde hout gesneden zijn?