De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Stageplaatsen

Puur* Events organiseert sinds 1996 onvergetelijke bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en maatwerkevenementen. Onze kantoren zitten hartje Amsterdam aan het Spui, in Utrecht zitten we pal aan de Oudegracht en in Rotterdam op een steenworp afstand van de Erasmusbrug. Maak hier kennis met ons team (filmpje). Ter versterking van ons team zijn we per direct op naar:

Gemotiveerde HBO stagiaires in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam

Zoek jij een stageplaats voor minimaal 20 weken? Heb je interesse in en talent voor eventmanagement en sales? Dan zoeken we jou! De bedrijfsuitjes tak van Puur Events biedt een stageplaats als eventplanner, waarbij voornamelijk jouw sales- en organisatietalent wordt aangesproken.
Lees meer en solliciteer hier.

Gemotiveerde marketing-communicatie stagiaire in Amsterdam

Ben jij een gedreven student marketing of communicatie en zoek je een stageplek? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wat je allemaal mag doen? Alles om ervoor te zorgen dat de informatie in onze database en op onze websites up-to-date is, gevonden wordt en onze klanten enthousiast maakt.
Lees meer en solliciteer hier.

Job (na studie gestart met JVH Webbouw)
“Uit ervaring kan ik zeggen dat Puur* een fijne organisatie is om voor te werken. Enorm leerzaam als je interesse hebt in webontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie en online marketing.  Een organisatie met liefdevolle collega’s die voor je klaarstaan en bereidt zijn je overal mee te helpen. Als ik mijn stageperiode over kon doen, zou ik zeker opnieuw voor Puur* kiezen.”

Carmen (uitblinker van het jaar Graafschap college) 
“Vanaf minuut één voelde ik me thuis bij Puur* Events. Je bent gelijk  onderdeel van het team. Ik heb een erg leerzame en leuke tijd gehad. In 5 maanden heb ik als persoon veel geleerd en mijn marketing- en communicatieskills zijn ook erg verbeterd. Ik heb niet alleen veel geleerd, ik ben twintig weken lang elke dag met plezier naar mijn stage toe gegaan. Het was een toptijd, die ik voor geen goud had willen missen!”