De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pakketreis en garantie

Indien wij uw evenement organiseren inclusief een hotelovernachting, dan is er sprake van een pakketreis. In dat geval kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Puur Events gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die je betaling waarborgt tot na afloop van je boeking. Als bedrijf betaal je het boekingsbedrag niet aan Puur Events, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

De dag na afloop van je boeking wordt het boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan Puur Events. Mocht Puur Events voor het einde van de boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt je boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat je het boekingsbedrag terugkrijgt, de boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van uw boeking kunt reizen.

Hiermee heeft Puur Events zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van Puur Events niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 13 02 943.

Bezoek de website van STO Garant voor meer informatie over pakketreizen.