De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Citygame 2.0 op maat: The FOX Hunt

De uitdaging

De feestcommissie van Fox Networks Group© was op zoek naar een programma met de volgende keywords:

  • Teambuilding
  • Vossenjacht (want ja, FOX…)
  • Lunchen onderweg
  • Start en einde op hun kantoor bij station Bijlmer Arena
  • Kernwaarden
  • Identiteit
  • Verbinding

We besloten een Citygame 2.0 geheel op maat te maken.

Verhaal

Het startschot werd gegeven door de Vossenjager, op het kantoor van Fox. Hier ontvingen de teams een speelkaart waarop verschillende punten in de stad stonden aangegeven en een telefoon met speciale app waar de spelers die punten mee konden activeren. Bij ieder punt lag een vraag, foto opdracht en video opdracht die punten opleverden en hints over de identiteit en locaties van de vossen vrijgaven. De zes leden van het management team van Fox bevonden zich als “vos” in de binnenstad van Amsterdam: het speelgebied van deze middag. Zij waren geheel in kostuum uitgedost, onderdeel van de stad maar net zodat ze wel opvielen.

De identiteit van iedere vos was gekoppeld aan één kernwaarde van het bedrijf. Bij de bouwsteen ‘doelgericht’ hoorde bijvoorbeeld vos Robin Hood, bij wie de deelnemers met pijl- en boogschieten bonuspunten konden verdienen. We wilden ook graag een connectie maken tussen de typisch Amsterdamse locaties, de vos en bijbehorende bouwsteen. Zo stond zeeheld Michiel de Ruyter, die de bouwsteen ‘grensverleggend’ representeerde, bij het Scheepvaartmuseum. Een perfecte match!

Effect

De identiteit van de organisatie kwam terug op alle speelkaarten en materialen, die we speciaal voor de FOX Hunt© ontwikkelden. Daarnaast waren de zes “vossen” allemaal leden van het managementteam van Fox Networks Group©, uitgedost in prachtige kostuums. Door hiervoor te kiezen creëerden we verbinding tussen spel, bedrijf en spelers. Veel meer dan wanneer we voor acteurs hadden gekozen. Tot slot selecteerden we een passende prijs voor het winnende team: een shift in onze Escaperoom Mysterium in Utrecht, waar het mysterie van Cornelius VOSsius moet worden opgelost.

https://farm5.staticflickr.com/4822/45371972435_2dd9c342a4.jpg

   

Zin in een teambuilding op maat voor jouw bedrijf? Bel ons op 020-6260016 of neem contact op via onderstaande button!