Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 088-7887000. We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk uitje.

Klantbeoordeling 8,8

Bewaarde uitjes (0)

U heeft geen uitjes bewaard.

Bedrijfsuitje in Delft organiseren?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dit is de plek om uw leukste Bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit ooit te boeken. Meer dan 175 activiteiten, speciaal voor u geselecteerd. Want een Bedrijfsuitje of feest moet top zijn. Kies hier uit het spannendste en grootste aanbod van Delft.

Delft expert sinds 1996
Al sinds 1996 organiseren wij bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten en themafeesten in Delft. Wat zoekt u? Een bijzondere boot met heerlijk eten, een gave smartphone-game, een walking dinner met gids of een spetterend personeelsfeest? Kies een datum en tijd en wij verzorgen de rest. Van intieme bedrijfsuitjes vanaf 8 personen tot spectaculaire events van méér dan 2000 man.

We gaan voor het maximale effect met elk budget
Elk Bedrijfsuitje, event en workshop organiseren we op maat. Want het programma moet perfect bij uw groep passen. En bij uw budget. Mail of bel ons voor advies en tips. We sturen u graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw Bedrijfsuitje in Delft.

Meest populaire uitjes

Puuruitjes © 2017