De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur Game Show

De populairste online Game Show van het moment. Het beste van alles verpakt in één variant. Dit wil je niet missen!
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
 • Sensationele Game Show vanuit onze greenscreen studio met AV apparatuur
 • De perfecte manier om aan teambuilding op afstand te doen
 • Hilarische, spectaculaire en interactieve quizrondes!
 • Liever een online event dat op maat voor je wordt gemaakt? Bekijk dan ons Online Event op Maat voor alle personalisatie mogelijkheden!

Waarom is de Puur Game Show zo goed?

Wij hebben de beste spel-onderdelen van al onze online spellen met elkaar gecombineerd tot de Puur Gameshow! Dit online event is een combinatie van de meest aansprekende onderdelen, zoals rondes uit de Pubquiz, Minute to Win it Challenges, een korte interactieve Muziek bingo en andere ludieke vragen en opdrachten maken deze Puur Game Show spannend en flitsend! 

Puur Events heeft haar eigen studio ingericht tot een gezellige spelomgeving. In deze green screen studio is jullie event dus helemaal in stijl ingericht, feestelijk versierd en aangekleed met bingomolen. Dat wordt genieten!  Tijdens de Puur Game Show ligt de presentatie in handen van een ervaren presentatrice of presentator, die op geheel eigen wijze het spel met de groep speelt

Waar kun je je op verheugen tijdens dit online bedrijfsuitje?

Op een door jullie gekozen tijdstip komen alle collega’s online bij elkaar. De groep verzamelt in de online feestruimte waar feestelijke muziek op de achtergrond draait. Als iedereen ingelogd is komt jullie presentator of presentatrice in beeld en heet iedereen welkom. Eventueel neemt het management nog even het woord voordat de Puur Game Show echt begint.  

Voorafgaand aan het spel vindt contact plaats tussen de presentator en jullie contactpersoon. De inhoud wordt afgestemd en het spel wordt indien gewenst aangepast aan de wensen van jullie contactpersoon. Jullie contactpersoon krijgt een mail met korte uitleg toegestuurd die naar alle deelnemers moet worden doorgestuurd zodat iedereen zonder probleem kan inloggen en de fun meteen kan beginnen. Onze gezellige host zorgt ervoor dat teams worden ingedeeld. De teams kunnen zich voor opdrachten terugtrekken naar hun eigen break-out room en daar de team challenges, andere uitdagingen en breinkrakers oplossen. 

Uiteindelijk zijn alle rondes doorlopen, de antwoorden behandeld, de challenges gespeeld, heeft ieder team gedanst of gezongen. Onze presentator maakt na 90 minuten de balans op en dan zal er duidelijk worden welk team de meeste punten heeft behaald en er vandoor gaat met de eer en de felbegeerde trofee. Missie geslaagd. 

Zie je graag een bepaald onderwerp terugkomen in deze Game Show? Of heb jij zelf een vragenronde in gedachten waarvan je zéker weet dat jouw gezelschap die geweldig gaat vinden? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Uitjes in coronatijd? Ja dat kan zeker!

Om in de coronatijd toch gezelligheid te creëren met je bedrijf hebben wij een breed assortiment aan online quizzen en spellen geïntroduceerd. Deze online bedrijfsuitjes zijn ideaal voor jouw bedrijf om leuke activiteiten mogelijk te maken in de coronatijd. Van een online pubquiz die de kennis van je team test, tot aan een op maat gemaakte Puur game show, waarbij jij het zo gek kan maken als jij wilt! Dit online bedrijfsuitje is de coronaproof variant van een combinatie van onze beste bedrijfsuitjes en is net zo effectief. Quizzen en spellen als online bedrijfsuitje, Puur* Uitjes begrijpt wat hiervoor nodig is!

Neem contact met ons op en laat onze online event experts je inspireren over de mogelijkheden van een effectief online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt. Wij geloven in online.

vanaf 19,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Live presentatie vanuit één van onze gezellige studio's
 • Live presentatie van een enthousiaste Show host
 • Online streaming techniek
 • Pubquiz rondes, Minute to Win it Challenges, korte interactieve Muziekbingo en andere ludieke opdrachten.
 • Onderdelen zijn voorzien van audio- en/of videofragmenten
 • Prijsbeker voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

JASA Packaging Solutions b.v.

Ik kan niet anders zeggen dat super geregeld was! Allen collega`s waren super positief en enthousiast! We hebben echt Lees verderweer met zijn allen een avondje gelachten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- JASA Packaging Solutions b.v.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

We hebben een fantastische middag beleefd met ons team dankzij Puur Uitjes. Er was alle ruimte om het programma en Lees verderde borrelpakketten aan te passen aan onze wensen. De begeleiding was zeer professioneel en de collega’s waren zonder uitzondering super enthousiast. Kortom, een aanrader voor een prachtig virtueel teamuitje, chapeau!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

I.v.m. de Corona-maatregels de muzikale bingo geboekt. Eerlijk gezegd wel een beetje met het idee van 'je moet Lees verdertoch iets in deze tijd, dus dan maar dit'. Maar het overtrof ieders verwachtingen! Het was super gezellig: met z'n allen meezingen en meeswingen, met hilarische groeps-challenges tussendoor en leuke prijsjes om te winnen. De host was super enthousiast en deed het heel leuk! Het borrelpakketje (extra bijbesteld, zit niet standaard bij de bingo) wat bij iedereen door de brievenbus viel was een aangename verrassing. Het enige kleine minpuntje: het was voor velen onduidelijk waar het pakket vandaan kwam en dat dat met dit event te maken had, dus ik heb het in onze groeps-app gezet. Een kort briefje erin o.i.d. was handiger geweest, denk ik.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

In Corona tijd op zoek naar een oplossing voor ons jaarlijkse uitje was niet gemakkelijk. De Puur Game Show was Lees verdereen erg leuk alternatief, de gepersonaliseerde vragen maakte de quiz uniek. Veel lol gehad met de collega's!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Plaats een review
Bekijk VR Escape game La Casa de Papel
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

VR Escape game La Casa de Papel

Ontsnap uit het Muntgebouw met stapels geld. Welk team werkt het beste samen en wint? Olé!
Bekijk VR Escape game La Casa de Papel
Bekijk Bedrijfsquiz op maat
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Bedrijfsquiz op maat

Stel samen met ons jouw gepersonaliseerde quiz samen
Bekijk Bedrijfsquiz op maat
Bekijk De Mannen tegen de Vrouwen quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

De Mannen tegen de Vrouwen quiz

Verplaats je in het andere geslacht en win de strijd
Bekijk De Mannen tegen de Vrouwen quiz